Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gelirim kuzucum insaAllah :KK200: hep beraberiz seviyorum sizi:KK15:
Saydinimmm kuzum benimmm merak ediyodum seni nasilsin bitanem ❤❤ insallah Rabbim hayirlisindan bizlerede nasip edecektir elbet evlatlarimizi.yalniz degilsin canim benim,eminim ki herseyin vakti zamani var.bende bekliyorum.ama senin ki daha yıpratıcı bi surecti farkindayim,kendimle asla kiyaslayamam.pes etmek yok.hayirlisi sagliklisi olsun zamani onemli değil.bende artık böyle düşünmenin daha dogru oldugu kanısına vardim.hayirlisi diyorum bekliyorum.seni cok seviyoz biiiizzz :KK36:

Bence fazla.zorlama nasilsa yarin yenilecen bir ihtimal yenersende kazanani belirlemek lazim 3.raund yada gece gece olasılık hesaplarına girmeyek

Özel ders alucam bu problem peri çözmek icin:KK45:

Ayy şaka bı yana çok keyifli bir haftamiz oldu güzel morti olduk inşallah ikimizde veririz ve kazaniruz kaybettiğimiz yarış değil kilolarimiz olur:KK19::KK19::KK19:

Aslinda sececek beni keyfine bakacakti :KK66:))

:KK70::KK70::KK70:bence fatma sizi 99 sonrasına saklıyor :)) şimdi bi hızlı vereyim ..adagillerde de 300-500 giderim diyor

Yaaa kaptanim handeye dedim kadayıfı yemedim yürekte yemedim senle olmaz gel dedi kandırdı
Atladim sazan gibi:confused:
Nanayla zaten yarislarimiz malum yenilen guresciyim yok demedim:-)
Yarış diyince kafa gidiyor
Geçen hafta başka takımdan bı arkadaşa bakmaya gittim biri meydan okuyor sayfada ona bile atlayacaktim:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

fatma biz senle zamanında hiç morti olmadık di mi i:KK53:

Menu
2 haslanmis
Peynr zytin
Domates

Aksam
Mercimekli as
Cacık
Nar

mercimek şişirmiyorsa güzel menü coco ..perşembeye malum :KK51:

SAbah10:00(ceviz suyu)
Bir tereyağında yumurta
Yarım kk yakın peynir
Yarım dom sal
Yeşil sarımsak
Bir dilim kepek ekmeği

Öğlen yok

Akşam18:00
İki yumurtadan yumurta salatası
Roka yeşil soğan fındık turp
İki dilim hellim
Pekmez(yarım k ekmeğinin üzerine sürülmüş)
1.5 kepek ekmeği

Yatmadan önce Tarçınlı limonlu çay
Limonlu biberli yoğurt

Su:3 lt
Spor:45 dk leslie 3 mil
Jillian lvl2 30 dk
@MiuLego
Menü çok güzel ara yapmadan nasıl durdun kız maşallah ben hayatta duramam sanırım 4 saat bişe zor sabrediyorum
Kaç kez sorcam diyorum unutup gidiyorum
Ceviz suyu ne işe yarıyor

Saydinimmm kuzum benimmm merak ediyodum seni nasilsin bitanem ❤❤ insallah Rabbim hayirlisindan bizlerede nasip edecektir elbet evlatlarimizi.yalniz degilsin canim benim,eminim ki herseyin vakti zamani var.bende bekliyorum.ama senin ki daha yıpratıcı bi surecti farkindayim,kendimle asla kiyaslayamam.pes etmek yok.hayirlisi sagliklisi olsun zamani onemli değil.bende artık böyle düşünmenin daha dogru oldugu kanısına vardim.hayirlisi diyorum bekliyorum.seni cok seviyoz biiiizzz :KK36:
canım Cocom kuzucum :KK200:hep hayırlısını istedim yine oyle diyorum. Biz istiyoruz elbet gonul ferman dinlemiyor tabi. Rabbimden isteyecegiz, hayirlisi ile isteyecegiz verirse de vermezse de kabulumuz.
Benim yuzum bu kez de gulmedi. Hakkimda hayirlisi.
Insallah Rabbim senin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun nasip etsin kuzucum:KK200: Saglicakla kavuş kuzuna canım benim.
Bende sizleri cok seviyorum bitanem :KK200::KK74:

canım Cocom kuzucum :KK200:hep hayırlısını istedim yine oyle diyorum. Biz istiyoruz elbet gonul ferman dinlemiyor tabi. Rabbimden isteyecegiz, hayirlisi ile isteyecegiz verirse de vermezse de kabulumuz.
Benim yuzum bu kez de gulmedi. Hakkimda hayirlisi.
Insallah Rabbim senin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun nasip etsin kuzucum:KK200: Saglicakla kavuş kuzuna canım benim.
Bende sizleri cok seviyorum bitanem :KK200::KK74:
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

:KK70::KK70::KK70:bence fatma sizi 99 sonrasına saklıyor :)) şimdi bi hızlı vereyim ..adagillerde de 300-500 giderim diyor

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

fatma biz senle zamanında hiç morti olmadık di mi i:KK53:

mercimek şişirmiyorsa güzel menü coco ..perşembeye malum :KK51:

Bak kaptanim seninle morti olmuyca kadar akıllıyım yürek tek yesem böbrek yetmezliği yesem senin kulvarında kosmam:KK45:

Back
X