Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

21-png.1318270
21-png.1318270
çok pis tahrik ederim .. baksana şu tipime
21-png.1318270
21-png.1318270
O neydi gız:skandal:

öyle şüpheler varken illa ki arada bi tartılıyoruz canımcım.... neyin süprizi bu ...ya artılar varsa :rolleyes::rolleyes::rolleyes: salı çarşamba tartılır ... artı çıkarsan kaptanım kaptanımmmmmm artım var ne önerirsin iki gün dersin mesela
sadece bu haftaya özgüydu ablamm belki gebeyimdir diye.artim varsa yiyemem veya ödem arttirici corba kür vs de uygulayamam die:(degilse hergun tartilirdim ben.yarinla birlikte 2 gun kaldi iste ablam pazar sabahi test yapcam.:))
Eğer yarın artim cikarsa miu beni parcalar o yuzden öğlene kadar ac durayim sonra tartilirim:(

Menüm
Sabah
2 yumurta
Yulaf kepekli omlet
Salata

Öğlen
2 köfte 1 parca tavuk ızgara
Az garnitür
Ayran

Akşam
Tavuklu salata

Su 2 lt fazla

Spor 1 saat temposuz
20 dk tempolu yürüyüş

@nehirnil111 canim yoğunluktan puanları tam hesaplamayı öğrenemedim. Yarın hesaplarım.

@MiuLego
Triplimelek Megi Triplimelek Megi
Afiyet olsun canım.

Ama çok da beğenmedim :KK12:
Börek yok bari kurabiye yeseydin :KK12:

Son düzenleme:
Afiyet olsun :)
Bebeğinin nubu görünen ultrasonu var mı cinsiyetine bakayım :KK66:
Birde bebeğini bu kez biraz daha erken hissedersin ilk hamilelikte geç hissediliyor 2. 17-18 haftalarda hissedersin

bende anlıyorum nubtan canım ...ama nuba uygun usg yok elimde :)
öyle diyorlar evet bakalım bir an önce hissedeyim de orada olduğunu bileyim

Bilemedin yanlış cevap dııııııttt:KK53:
Doğru cevap yoğurt ,pulbiber,limon az kaşığın ucuyla da zerdeçal:KK45:
Krktun di mi,peynir ceviz yedim sandın di mi:KK45::KK45:
100 gr eksi çıksam kardır,perşembe gece gece yapar mıyım heç:KK53:

vaaaaaaaaaaaaay deynepten şok edici açıklamalar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bende isotlu yoğurt yiyem beeee limonda sıkam azıcık canım çekti:confused:

sadece bu haftaya özgüydu ablamm belki gebeyimdir diye.artim varsa yiyemem veya ödem arttirici corba kür vs de uygulayamam die:KK43:degilse hergun tartilirdim ben.yarinla birlikte 2 gun kaldi iste ablam pazar sabahi test yapcam.:))
Eğer yarın artim cikarsa miu beni parcalar o yuzden öğlene kadar ac durayim sonra tartilirim:KK43:

sen mezun olmuyor musun bu hafta ?

bende anlıyorum nubtan canım ...ama nuba uygun usg yok elimde :)
öyle diyorlar evet bakalım bir an önce hissedeyim de orada olduğunu bileyim

vaaaaaaaaaaaaay deynepten şok edici açıklamalar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bende isotlu yoğurt yiyem beeee limonda sıkam azıcık canım çekti:confused:

sen mezun olmuyor musun bu hafta ?
Mium bu hafta bakcaz dedi.pazar günü benim gebelik sonucuna bakaraktan karar verecek herhalde ablamm

İyi geceler herkese Hoppa

Menüm

SAHUR
2 haşlanmış yumurta
1 domates, yeşil biber
4 tane yeşil zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 bardak çay
2 kuru kayısı

5 bardak su

İFTAR
Fırında tavuk 2 parça küçük but
Salata
Yarım bardak ayran

Su 2 lt

@MiuLego
Sarayca Sarayca
Bugün verdiğin kabak yemeğini yaptım misssssler gibi oldu, çok teşekkürler :)

Mium bu hafta bakcaz dedi.pazar günü benim gebelik sonucuna bakaraktan karar verecek herhalde ablamm

yok işte onu yarın yazmak zorunda listeye o yüzden sordum .
şimdi yarın sana mezun yazmazsa ...sen pazar inşallah :dua::KK200:gebeliğini öğrenirsen ... o haftada mecbur listedesin .

bence zorlamayın hiç .. burada olup her şekilde verirsin zaten gebelik henüz yoksa da :KK15:

Susleme firmalari ile anlassana evde yaparsin para kazanirsin gecen eflalede önermiştim.. antep halki gösterisi sever düğün organizasyinlari icin biseyler yaparsin parada kazanirsin :KK66:)
Şimdi hiç zamanım yok canım ama ileride olabilir...Haklısın burada çok iş yapılır...:-)

Menüm
Sabah
2 yumurta
Yulaf kepekli omlet
Salata

Öğlen
2 köfte 1 parca tavuk ızgara
Az garnitür
Ayran

Akşam
Tavuklu salata

Su 2 lt fazla

Spor 1 saat temposuz
20 dk tempolu yürüyüş

@nehirnil111 canim yoğunluktan puanları tam hesaplamayı öğrenemedim. Yarın hesaplarım.

@MiuLego
Triplimelek Megi Triplimelek Megi
Çok güzel menü olmuş, afiyet olsun

Back
X