- 2 Aralık 2015
- 32.651
- 108.410
- 598
Eşim ve kızım yemiyor pek ,oğlum yiyor.Yemesinler yaa ben kuruyemis haric hic almiyorum ne kadar zararli onlar alistirma
Fındık ,ceviz koyuyorum çayın yanına,soruyor var mı diye

Ben almasam kendi alıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim ve kızım yemiyor pek ,oğlum yiyor.Yemesinler yaa ben kuruyemis haric hic almiyorum ne kadar zararli onlar alistirma
Tebrikler@MiuLego
Ben korumaya gecmek istiyorum kaptanim
Kilom 50.3
Gecen hafta 51.1di galiba
Gerci tartj 49.9 da gosterdi bugun. Ama sonra hep 50.3 gosterdi.
NeeeeeeeBak uyumadım şimdi heep ödem çıkacak tartıda![]()
Kac tabak????Bak uyumadım şimdi heep ödem çıkacak tartıda![]()
Yok canım pes edermiyim hiç haftaya 69.9 olarak burdayımBaşlangıç için az tabi canım sende biliyorsun ama öyle benden bir şey olmaz diyip pes etmekte olmaz demek bir şeyler yanlış gitti bu hafta doğrusunu bulursun kendi vücudunu tanırsın alışma süreci de haftaya daha iyi olacağım de ama pes etme
Günaydın güzel anne meraktasın ama git uyu azıcık ya evde olsam ne uyurdum
Oyy kuzum Masumum estagfirullah hakaret ne demek sadece emeklerin için üzülüyorum çok çaba sarfediyorsun bir kaç kaçamak yetiyor
Ahahahha ballı çörekim yafazla değil bütün hafta spor yapmadın kirliydin de o rakamı verirsin sen bu hafta daha da üstüne eklersin
Ooo harikasın kuzum işte bu tebrik ederim harika dönüşler dönüşler
Estagfirullah kuzum dediğim gibi zamanın yok ama zaman yaratıyorsun uykusuz kalıyorsun yine spor yapıyorsun ben mesela aç gezerim öyle kalkamam o yüzden yaptığın büyük bir fedakarlık istek ona rağmen emeklerin yanıyor ya ona üzülüyorum hem de çok
Harikasın canım bu kilolarda o oranlar zor ama başarıyorsun![]()
Neeeeeee,ben geri yatmadım ki ödem insin diye ,uyumam mı gerekiyordu
![]()
Kac tabak????
Ucundan ama inşallah yani emin olamadım bak şimdi korktumOooooo çok iddialı
Tamam aldım sözü çarşambaya![]()
ben haftaya 64,5 hedefledim begüm
zaten gelenlerin çogu ödemm
yalancı kilo reglide yakın
eger haftaya 65,5 olursam
listeye ocagın ilk haftası girmiş olurum
valla yılbaşına kadar sıkı sımsıkı diyet
şok filan yapmıyccam ama proteine agırlık vericem
Öhöm öhöm azucuk kilo bildirimi yapayım sonra dönüyorum sabah geçmişineİnşallah herkes harika rakamlar harika yüzdelerle gelmiştir
@MiuLego kaptanım
geçen hafta 52.7
bu hafta 52.2
Fark -500
Yüzde 0,95
51 küsürde olsa düştüğümde fotosunu çekeceğim 3-4 güne kalmaz inşallahheyecanlı olsun
hedef büyük
![]()
Begum geliyorrrrrr
Ve begum alıstira alıştıra geldi ama haftaya gumbur gumbur gelecek
@Donna_salut tebrikler canım ... bence de koruma iyidir sana ... sporla
nehirnil111 nilimmmmm tebrikler minnak parem
51 göreceğizzzz demek ucundan çook heyecanlı![]()
Hahaada81 mesajının altında bordo abiyeli,kayık yaka ,sırt dekolteli bir kadın fotosu vardı sen sandım ahanda böyle oldum
Meğer reklammış
![]()
Ne güzel arkadaşlıktır oJillian ablayla bulusmaya gidiyom veremediysem onun sucu
Ogleden sonra hastane randevum var onun icin simdi yapmak zorundayım yarinda misafirim var nerdeyse 30senelik bir arkadasim gelecek
Tamam canım ekledim
İşte bu tabi ki göreceksin inan kendineYok canım pes edermiyim hiç haftaya 69.9 olarak burdayım
oooooo leeeyyyyyy
kuzucuğum harika bir sonuç, doğum günün kutlamasından böyle eksiyle çıkabilmek büyük başarıtebrik ediyorum
,sen 51 leri göreceksin sana inanıyorum
![]()
hadi bakalım masum,gaazaan mübarek olsun
kaçamak olmazsa bu iş hallolur sana güveniyorum
oooooo leeeyyyyyy
kuzucuğum harika bir sonuç, doğum günün kutlamasından böyle eksiyle çıkabilmek büyük başarıtebrik ediyorum
,sen 51 leri göreceksin sana inanıyorum
ağzından bal damlıyor ecehaftaya gümbürdermiyim ki acep
spordan iyice soğudumakşamları yan gelip yatmak daha güzel sanki
şuraya bir tane uyku tutmayan aus koyalım![]()
tebrikler canımgünaydın kızlar , hayırlı cumalarınız olsun
kilo bildirimim
geçen cuma 63.4 kg
bu cuma 61.8 kg
fark 1,6 kg
% 2,52
Yok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..
Gunaydin kizlar
İki hafta once 59.9
Bu sabah 59.1
Eksi ama az![]()