Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Başlangıç için az tabi canım sende biliyorsun ama öyle benden bir şey olmaz diyip pes etmekte olmaz demek bir şeyler yanlış gitti bu hafta doğrusunu bulursun kendi vücudunu tanırsın alışma süreci de haftaya daha iyi olacağım de ama pes etme :KK15:

Günaydın güzel anne meraktasın ama git uyu azıcık ya evde olsam ne uyurdum :KK45::KK200::KK15:

Oyy kuzum Masumum estagfirullah hakaret ne demek sadece emeklerin için üzülüyorum çok çaba sarfediyorsun bir kaç kaçamak yetiyor :KK43:

Ahahahha ballı çörekim ya :KK45:fazla değil bütün hafta spor yapmadın kirliydin de o rakamı verirsin sen bu hafta daha da üstüne eklersin:KK200:

Ooo harikasın kuzum işte bu tebrik ederim harika dönüşler dönüşler :halay::KK76::KK49:

Estagfirullah kuzum dediğim gibi zamanın yok ama zaman yaratıyorsun uykusuz kalıyorsun yine spor yapıyorsun ben mesela aç gezerim öyle kalkamam o yüzden yaptığın büyük bir fedakarlık istek ona rağmen emeklerin yanıyor ya ona üzülüyorum hem de çok :KK43:

Harikasın canım bu kilolarda o oranlar zor ama başarıyorsun :KK9::KK73:
Yok canım pes edermiyim hiç haftaya 69.9 olarak burdayım

ben haftaya 64,5 hedefledim begüm
zaten gelenlerin çogu ödemm
yalancı kilo reglide yakın
eger haftaya 65,5 olursam
listeye ocagın ilk haftası girmiş olurum

valla yılbaşına kadar sıkı sımsıkı diyet
şok filan yapmıyccam ama proteine agırlık vericem

hadi bakalım masum,gaazaan mübarek olsun
kaçamak olmazsa bu iş hallolur sana güveniyorum

Öhöm öhöm azucuk kilo bildirimi yapayım sonra dönüyorum sabah geçmişine :KK68:İnşallah herkes harika rakamlar harika yüzdelerle gelmiştir :21:

@MiuLego kaptanım :KK37:

geçen hafta 52.7
bu hafta 52.2 :rolleyes:
Fark -500
Yüzde 0,95 :KK71:

51 küsürde olsa düştüğümde fotosunu çekeceğim 3-4 güne kalmaz inşallah :KK8: heyecanlı olsun :cool:hedef büyük :KK31:

oooooo leeeyyyyyy :halay::halay::halay:
kuzucuğum harika bir sonuç, doğum günün kutlamasından böyle eksiyle çıkabilmek büyük başarı:nazar:tebrik ediyorum:KK9:,sen 51 leri göreceksin sana inanıyorum:KK60:

:KK200:

Begum geliyorrrrrr

Ve begum alıstira alıştıra geldi ama haftaya gumbur gumbur gelecek

ağzından bal damlıyor ece:KK60:haftaya gümbürdermiyim ki acep :işsiz:
spordan iyice soğudum:KK43:akşamları yan gelip yatmak daha güzel sanki:KK43:

@Donna_salut tebrikler canım ... bence de koruma iyidir sana ... sporla :spor:

nehirnil111 nehirnil111 nilimmmmm tebrikler minnak parem :KK9:
51 göreceğizzzz demek ucundan çook heyecanlı :KK71:

şuraya bir tane uyku tutmayan aus koyalım:KK70:

Jillian ablayla bulusmaya gidiyom veremediysem onun sucu :deli:
Ogleden sonra hastane randevum var onun icin simdi yapmak zorundayım yarinda misafirim var nerdeyse 30senelik bir arkadasim gelecek
Ne güzel arkadaşlıktır o
Benimde 38 yıllık var .
Annelerimiz komşu imiş , aynı yıl aynı ay doğmuşuz .
Kardeş gibiyiz .
Eşlerde tanıştı.
Farklı şehirlerdeyiz ama senede 5-6 muhakkak gelir gider buluşuruz

Bi de ikimizde aynı yıl aynı ay doğum yapmıştık :)

nehirnil111 nehirnil111 bana hafta ici pazartesi sali
Carsamba 150 puan persembe 100
Tamam canım ekledim :KK15:
Yok canım pes edermiyim hiç haftaya 69.9 olarak burdayım
İşte bu tabi ki göreceksin inan kendine :KK76:
kuzucuğum harika bir sonuç, doğum günün kutlamasından böyle eksiyle çıkabilmek büyük başarı:nazar:tebrik ediyorum:KK9:,sen 51 leri göreceksin sana inanıyorum:KK60:

İnşallah ballı çörekim doğum gününde o yemeğim şeyler beni eksiltti sanki kısır bir şey yapmadı :halay:Bende inanmaya başladım gibi az ucundan görsem 51.9 bile olsam mutlu olurum görmeyeli çok olmuştu :kahve:Hafta sonu misafirim var güzel yemekler yapacağım ama yememeye çalışacağım :KK17:pazar kahvaltıya gidebiliriz ama sağlıklı sonuçta ekmek yenmediği sürece :KK45:

hadi bakalım masum,gaazaan mübarek olsun
kaçamak olmazsa bu iş hallolur sana güveniyorum

ağzından bal damlıyor ece:KK60:haftaya gümbürdermiyim ki acep :işsiz:
spordan iyice soğudum:KK43:akşamları yan gelip yatmak daha güzel sanki:KK43:

şuraya bir tane uyku tutmayan aus koyalım:KK70:

Tutmuyooor begüşüm
Cumanın heyecanı hep başkadır bende :KK19:
Merak ediyorum her birinizi

Yattım işte , yattığım yerden yazıyorum :)

Ahu060812 Ahu060812 nerdeeeee ne yapiyor spor mu acep:KK17::KK17:
Yok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..:70:

Back
X