Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yalnız deyneple benim pohlar çok kıskandı :63::63::63::63: sabah beri gelmedi dedik ...hiç böyle olay olmadı pohumuz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

deynepnaz deynepnaz listede değiliz ya pohumuzda kıymetsiz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Şu takımda poh da kıskanıldı ya huni alıp dağıtmak şart oldu:D
heee de geç .... azıcık :deli:gilllerden hande de
Fark ettim kanım kaynadı iyice :KK53:
canım tedavi surecinde 63.5 u görüşmüştüm tedavi bitip 10 günlük anneyken de oyleydim:cry: ama sonra hic bakmadim aklima bile gelmedi biraktim ipin ucunu kuzucum :110:Icimden hecbirseyin gelmedigi gibi :KK42:
Saydınım kuzucuummmmm

Şimdi hayata birbirimize sıkı sıkı sarılma zamanı artık

Ümidimizi yitirmeden hayatımıza bağlanarak:KK60:

Hadi gel sen de başla artık:KK37:

Kız köpek mi bu ıslıkla gelsin :KK70: uyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba :KK70: :KK70:

O zaman vaktin var daha
Al bi bekunis
10 gunluk cikarirsin
Bugunun gundemu malinin pohhu

Kahvalti yapmayan varsa birazdan pinarin pohunu dinlemekten yapamayacak zaten :KK70:

Şu takımda poh da kıskanıldı ya huni alıp dağıtmak şart oldu:KK70:

Saydınım kuzucuummmmm

ay kızlar yarıldım yaaaaaaaaaa

canım tedavi surecinde 63.5 u görüşmüştüm tedavi bitip 10 günlük anneyken de oyleydim:cry: ama sonra hic bakmadim aklima bile gelmedi biraktim ipin ucunu kuzucum :110:Icimden hecbirseyin gelmedigi gibi :KK42:

saydınımmmmm içimden bi şey gelmiyor ne yahu ... hayat devam ediyor ... valla hiçte almamışsın ayrıca ... ben senden çok daha fazla kilo bekliyordum tedavi vs derken ... anam ne ki ? sen bi başlasam hemen 59 sun :süslü::süslü::süslü::süslü:

Şu takımda poh da kıskanıldı ya huni alıp dağıtmak şart oldu:KK70:

Saydınım kuzucuummmmm

Aşkolsun nie kıskanıyolar anlamıyorum :D Yapsam kıskanın dicem de yapamıyom kıskançlığa hiç gerek yok alt tarafı pohh :D :D
Şaka bi yana accık gül diye muzurluk yapim dedim kuzum işe yaradıysa ne mutlu :KK74::KK74::KK74:

Antepia27 Antepia27
Fena halde jillian aplayì suçlayasım var menuler fena degil ama sadece 100gr oynamis onuda bu saate kadar ac bekledim
Neyse zafer nidaları atabilirsin:)
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 66:cry:
geçen hafta 66.3 müşsün ece -300

jilliandan ötürüdür ama üzülmeye gerek yok jillian tartı rakamından çoooooooo daha kıymetli kuzum

Back
X