Süslüüüübi kuaföre gidip geleyim geçmişi güzelce okuyayım)) görüşürüz kızlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süslüüüübi kuaföre gidip geleyim geçmişi güzelce okuyayım)) görüşürüz kızlar
![]()
Yarıldım gülmekten valla yiter yaaayalnız deyneple benim pohlar çok kıskandısabah beri gelmedi dedik ...hiç böyle olay olmadı pohumuz
deynepnaz listede değiliz ya pohumuzda kıymetsiz
![]()
Şu takımda poh da kıskanıldı ya huni alıp dağıtmak şart olduyalnız deyneple benim pohlar çok kıskandısabah beri gelmedi dedik ...hiç böyle olay olmadı pohumuz
![]()
Fark ettim kanım kaynadı iyiceheee de geç .... azıcıkgilllerden hande de
Saydınım kuzucuummmmmcanım tedavi surecinde 63.5 u görüşmüştüm tedavi bitip 10 günlük anneyken de oyleydimama sonra hic bakmadim aklima bile gelmedi biraktim ipin ucunu kuzucum
Icimden hecbirseyin gelmedigi gibi
![]()
Kız köpek mi bu ıslıkla gelsinuyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba
![]()
![]()
O zaman vaktin var daha
Al bi bekunis
10 gunluk cikarirsin
Bugunun gundemu malinin pohhu
Kahvalti yapmayan varsa birazdan pinarin pohunu dinlemekten yapamayacak zaten![]()
Şu takımda poh da kıskanıldı ya huni alıp dağıtmak şart oldu
Fark ettim kanım kaynadı iyice
Saydınım kuzucuummmmm
Şimdi hayata birbirimize sıkı sıkı sarılma zamanı artık
Ümidimizi yitirmeden hayatımıza bağlanarak
Hadi gel sen de başla artık![]()
Ya Onun pohu yüzünden takımın 1.liği giderseyalnız deyneple benim pohlar çok kıskandısabah beri gelmedi dedik ...hiç böyle olay olmadı pohumuz
![]()
canım tedavi surecinde 63.5 u görüşmüştüm tedavi bitip 10 günlük anneyken de oyleydimama sonra hic bakmadim aklima bile gelmedi biraktim ipin ucunu kuzucum
Icimden hecbirseyin gelmedigi gibi
![]()
Maşallah10 dk içinde 1 kilo verdim geldimHepsi ondan değildi tabii
malipina en yakın eczaneye git ,fitil al
![]()
Ya Onun pohu yüzünden takımın 1.liği giderse![]()
Dr kızıma vermişti kızıma şurupla beraber,o ara kabızlık problemi vardı her gün 1 tane kullansın demişti,zararı olsa dr vermezdi kiMaşallah.He fitil alim sonra gene iki gün bekliyim gelsin diye cıkss
![]()
Aşkolsun nie kıskanıyolar anlamıyorumŞu takımda poh da kıskanıldı ya huni alıp dağıtmak şart oldu
Fark ettim kanım kaynadı iyice
Saydınım kuzucuummmmm
Şimdi hayata birbirimize sıkı sıkı sarılma zamanı artık
Ümidimizi yitirmeden hayatımıza bağlanarak
Hadi gel sen de başla artık![]()
geçen hafta 66.3 müşsün ece -300Antepia27
Fena halde jillian aplayì suçlayasım var menuler fena degil ama sadece 100gr oynamis onuda bu saate kadar ac bekledim
Neyse zafer nidaları atabilirsin:)
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 66![]()
Topluluk içinde kulaktan kulağa olmaz ,bize de söyle ne diyeceksen@Ytmz büşra bana bak bi kuzummmmmmmmmmmmmm acil
benimki tartı stresi kuzum .Geçen perşembe cuma da sorun olmuştu.yoksa normal herşey :))))Dr kızıma vermişti kızıma şurupla beraber,o ara kabızlık problemi vardı her gün 1 tane kullansın demişti,zararı olsa dr vermezdi ki![]()