Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güzel kilolar verilmiştir umarım. Ciğerim pişiyor yemek yerken bakıcam :KK66:
Canım yazdıklarını okudum benim kocada aynı halti yemişti biliyorsun sin aylarda nerde sevdiğim ne varsa alıp getirmişti ki hayatta huyu değildir market alışveriş benim isimdir sırf kilo verme diyeti yapıyor çünkü böyle güzel oldun ve kiskaniyor diyemiyor kiskaniyorum diye dün akşam tv de belgesel bakıyoruz kızın biri 14 yaşında ayyy dedim bayağı kilosu var ne dedi sen ondan da kiloluydun dedi bana öküz

300 müş ece ama o da azmış yahu ... iyiydi menüler çok .
fatma çok vermiştir ... bu hafta listeyi sırtlayacaktı @Antepia27 1-1 olursunuz sanırım

canım apar topar çıktım demişti sanki .
almamıştır o kesin .
orada tartılacak sanırım . telden sorsana geç olmadan

bi çıkacak mali 75 kilomuymuş meğersem , zaten göstermiyordu kilosunu :KK53:
Ben tartılırkene resmen arkamdan dedikodu dönmüş ck ck ck:KK45::KK45:

kuzum uvvvvvvvvvvvv
nasıl menü oldu bu böyle
kahvaltıda normal kahvaltılık yok meyve myve
ara nın şeker oranı yüksek olmuş.. incir 1 tanede kalmalı..

akşam da bugünlükbulgurlu olsun ama şöyle bir güne sulu sebze yemeği isterdim ben canım..

yarın daha sağlam menü olsun emi.. kahvaltısı güzel.. ara porsiyonları dikkatli..
Tamam canım ara öğüne daha dikkat ederim
Bulgur pilavı yemeyecektim dün yaptım canım çok çekince bugün menüye bıraktım

Kuzum tartı var burada.
Telefonum bozuldu giremedim bi türlü ama sabah tartildim. Evdeki tartiyla aynı buradaki de.
Geçen hafta 62.9
Bu sabah 61.3
Fark = 1.6
Ancak gelebildim kusura bakma mium
Kendime bi telefon almam lazım. Çok zamansız bozuldu.
@MiuLego
Bravooooooooooo çiçeğim bravooooooooooo

Öylemi aralardan dolayı mı artı getirir
Tamam kilo bildiririm yarın
Çünkü sabah karbon var meyve var

Ara çoook şekerli şekerin fazlası ditek yağ olarak depolanıyor bilirsin incir de çok kalorili azı faydalı çoğu zararlı

O yüzden dedim. Kontrollü gidelim:)

Menün bana göre çok zayıf canım hiç yemek göremedim akşam ki bulgur pilavı dışında:KK48:onun yerine sabah iyi bir kahvaltı ya da öğle yemeği yeseydin yarına daha da güzel olurdu gibi geldi tabi tartıdan çıktık cumaya gider mi gider :KK54:

Teşekkürler Triplim Megim :KK200:sende durumlar nedir :KK16:
Sabah canım sıkıldı o yüzden kahvaltı yapasım gelmedi açıkçası normal kahvaltıya devam ederim yarın inşallah

Canım yazdıklarını okudum benim kocada aynı halti yemişti biliyorsun sin aylarda nerde sevdiğim ne varsa alıp getirmişti ki hayatta huyu değildir market alışveriş benim isimdir sırf kilo verme diyeti yapıyor çünkü böyle güzel oldun ve kiskaniyor diyemiyor kiskaniyorum diye dün akşam tv de belgesel bakıyoruz kızın biri 14 yaşında ayyy dedim bayağı kilosu var ne dedi sen ondan da kiloluydun dedi bana öküz
Canım eşim her gün alıyor nerdeyse abur cubur. Ev abur cubursuz olmaz bizim. Beni kızdıran bu hafta hep avı dediğim halde gözüme soka soka yemesi alması. Kilo sevmiyor eşim iyi biliyorum. 50 kilo olsam niye oldun demez bana.
Seninki de hem kilo verdin diye söyleniyor hem de daha kiloluydun diyor, iyi ki söyledin haberim yoktu deseydin

kızlar ben bugün öglen sonu izin aldım çıkıcam birazdan
annemlere gidicem
ben hiç izin almıyorum ve iş yerinde banu izin almaz diye bir olay var ve ne zman izin aalsam bin kişiye hesap veriyorum

sırf annemle babamla zaman geçirmek için izin aldım bugün
İyi yapmışsın canım

Kuzum tartı var burada.
Telefonum bozuldu giremedim bi türlü ama sabah tartildim. Evdeki tartiyla aynı buradaki de.
Geçen hafta 62.9
Bu sabah 61.3
Fark = 1.6
Ancak gelebildim kusura bakma mium
Kendime bi telefon almam lazım. Çok zamansız bozuldu.
@MiuLego
Ooo çok güzel canım kırmışsın direnci :KK9:

Back
X