Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu gelir şimdi o parmakları yemeye ausum dikkat et parmakciklarina
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
Eki Görüntüle 2079759

Ayyy kızlar 7 ay önceki foto buldum diyete başladığım dönem yani 79 -80 kilo olduğum dönem :KK57::KK57: hiç fark yok mu diyordum ben :rolleyes:len burdaki halim ne benim :KK70::KK70:
eflal içinden bir eflal daha çıkarmışsın işte

onun sen olduğuna asla inanmam

bu gazlaaaaaaa.... haftayaaaaaaaaa -1 gelir ulen:halay:
Ayyy acıktım la bugün tavuk köftesi salata var menude buyrun gelinnnnn
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:hemen gelirim hemen
Oh bee 30 dak.lik kosuyu da bitirdim, ayaklarim cok agridi bu kez nedense. 3 gundur hic keyfim yoktu. Neredeyse hicbirsey yazmadim o gunlerde. Neyse ki kimse fark etmemis :KK53: yoklugum belli olmuyor ki benim, hep boyleyim :KK70:kaybolsam esim dahi farketmez yani o derece.
Kizlar tebrik Eden herkese cok tesekkur ederim. Ben bu coklu alintiyi tutturamiyorum o yuzden tek tek yazamiyorum. Kilo verenler icin de cok seviniyorum herzaman gercekten. Yavas yavas olacak Allahin izniyle. Hepimiz saglikli ve mutlu olacagiz insallah. Hepinizi cok seviyorum :KK68:
ben fark ettim:işsiz:

ve seni seviyom:KK19::KK74:

Ahu canom iki haftadir yaklasik 2kilo verdim de ondandir:süslü: kiymetlimiz sin:KK37:
Hey maşallah be bende istiyom takır takır kilo vermek ama bi türlü yapamıyom ya sinir oldum kendime bah şimdi..
abowwwwwwww:KK17::KK17::KK17::KK17:
Ahu060812 Ahu060812 ben değiştiriyorum hedefi kim önce 65 olacak :KK70::KK70::KK70::KK70:tabisiiii bennnnn
Evet Ada katılıyom biz senle kenardan kenardan orti morti idare edek..valla benim ev yakın bide Miu ya..artı martı gelirsem basar evimi mazallah zaten o korkudan çıktım ben izne :70: :70:

Kız nasıl farketmedik, hergün spor bildirimine bakıyorum ben. Spor bildirmezsen endiselenebilirim ama:deli:
Spor yapiyorum hergun canim. Spor candir. Olmazsa olmaz. Jilliandan 7 gunum kaldi sadece. Bitecek :confused: Ben bitmeden biter insallah. Hulahop da yapiyorum. Kosu fazla yoruyo. Belki bi sure Ara veririm

Listeye yeni giren arkadaşlar lutfen ama lütfen pazartesi tartı kontrolü yapın artiniz varsa söyleyin önlem planı hazirlariz kabizlik sorunumuz yemedim kendimden eminim ama odemim var diyin odem atacak formüller verelim cuma günü ne siz uzulun nede bizzzzz
tamam vaytımmm

Keşke kocam gibi bi metam olsa eflal adam yiyor yiyor yiyor afedersin günde 2 beyaz ekmek gomuyor yine almıyor kilo beni deli ediyorrrrrrrr
Al benden de o kadar!
Benim eşim de aynısı, dünyayı yiyor gram kilo almıyor , dün ne yendiğini yazayım görün(adam 1 ayda 4 kilo verdi ben sağlıklı yemek yapmaya başlayınca)
Sabah 1 litre süt bebek maması içine Nutella
Öğlen 3 hindili sandviç yanına patates kuzartması(mayonezlı falan)
Ara: 1 kutu çikolatalı kurabiye
Akşam: lazanya
Gece: 1 kutu daha kurabiye
1 sandviç
Ben de işte böyle bir ortamda kaçamak yapmadan diyet yapmaya çabalıyorum yaaa bir de kilo verdi adam yaaaa
Neyse tek tesellim çocuklarımız ona benzerse kilo problemleri olmayacak
Boyu 1.88
Kilosu : 79

Bu fotoyu görünce anladım canım yoksa inanmıyordum kilo verdiğime :deli:

:KK70:

Canım benim eşim yemekten değil abur cubur ve çikolatadan alıyor, normal yemek yese almaz böyle
İnsan o sırada kendine yediremiyor kabul etmiyor ya da farkına varamıyor zayıflamaya başlayınca her şey ortaya çıkıyor :halay:

Spor yapiyorum hergun canim. Spor candir. Olmazsa olmaz. Jilliandan 7 gunum kaldi sadece. Bitecek :confused: Ben bitmeden biter insallah. Hulahop da yapiyorum. Kosu fazla yoruyo. Belki bi sure Ara veririm
korumaya geçtirsek donna kuzum koşmak yerine bölgesel çalışmanı terch ederim :)

nerelerdesin gözümün çapağııııı Bonus Bonus

Burdayim yarim saattir gecmise bakiyorum.
Diger topikte listeleri hazirlamam lazim.
Yemek pisiyor kız durmuyor oyle biseyler iste.
Okuldan gelirken anneme ugradim camasiri utusu vardi onlara baktim anca eve geldim.

Seni takip ediyorum, sen benim spor guru'msun :KK200::KK60:
Çok ozeniyorum sana :KK23:

Hey maşallah be bende istiyom takır takır kilo vermek ama bi türlü yapamıyom ya sinir oldum kendime bah şimdi..

Evet Ada katılıyom biz senle kenardan kenardan orti morti idare edek..valla benim ev yakın bide Miu ya..artı martı gelirsem basar evimi mazallah zaten o korkudan çıktım ben izne :KK70: :KK70:
O zaman kim once 65 olacak yarışı başlasın gerçi once ben olacam:sampiyon: hep ben birinci....

Ayy bunuda kizimdan ogrendim herseyde ben birinci olacammmmm :KK70:

Kilo bildirimim :halay:

Geçen hafta : 68.5
Bu hafta 66.8
Fark : 1.7
% : 2.48

:KK73:

@Sarayca @MiuLego Ausencia Ausencia

Doğru hesaplamışımdır inşallah :KK73:

vaaaaaay vaaaaaaaay süper gitmişşşş tebrikler tripli kuzum :KK9::KK9::KK9::KK9: amaaaaa tabii ki de saraycam kazandı değil mi bu hafta :KK71:

fındık ezmesi hamile bayanlara çok öneriliyormuş bebeğin gelişimi için birazda fındık ye emiiii :kk77:

fıstık yahu önerilen kemik gelişimi için , fındığı cevizi çok yiyorum zaten ..bence ondan kilo alıyorum :confused:

Sana özel tebrik ausum :KK37:
-400 ne demek :KK9: hep dün az beslenmenden oldu :KK73:
En son gece yediğin ceviz peynir ikili mucizesi :KK6:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

hmmm bana özel kutlama
o zaman bu hafta 1-1 olsun sizin yarış :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kilo bildirimi
Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark 800
Yüzde 0.78
Geç oldu kusura bakmayın aklım burda vakit yok birazdan gelicem inşallah

tebrikler fatma , çok uzun zamandır görmemişsin ne mutlu ne güzel .....:KK73::KK73::KK73:

ama

amasız olmaz ausun mesajları :))) listelerin süperdi o menülere göre bu çok az ... ya az yemek seni duraksatıyor , ya arada kaçaamk oluyor ? hangisi de hele ?

Bileydim biraz daha beklerdim @aus senin 2kilo gider provakasyonuna geldim nasilsa yenilecem diye :KK45:
Birdaha bana ders olsun sonuna kadar zorlayacam:cool:

ya inan 100 kiloda bu menülerle en az 1 kilo diyordum şoktayım. 1-1 oldunuz di mi ?

Kilo bildirimi
Geçen hafta 60,3
Bu hafta 59,4
Fark-900
Oran:1,49
İyi bence süper müthiş değil ama beni motive etmeye yetti
50lerleyim artık yihhoo
@MiuLego hepfit hepfit

hoş geldin 50 ler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yakışmış heeee:süslü::süslü::süslü:

son durum nedir bilmiyorum canım :110: isteksizlik mevcut kuzucum tad alamiyorum hicbirseyden. Gececek elbet onceden de gecti...

sen yaparsın , sana güvenim 100 tam puan :KK37:

Selam kızlar nasılsınız çok özledim sizleri:KK54:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: gel gel iki göbişli :anneadayı:

Miu gelir şimdi o parmakları yemeye ausum dikkat et parmakciklarina

benimkileri yemez o :KK53:

Eki Görüntüle 2079759

Ayyy kızlar 7 ay önceki foto buldum diyete başladığım dönem yani 79 -80 kilo olduğum dönem :KK57::KK57: hiç fark yok mu diyordum ben :rolleyes:len burdaki halim ne benim :KK70::KK70:

sana sopa zaten sopa ... hiç fark yokmuş muş muş muş :sinirli:

Burdayim yarim saattir gecmise bakiyorum.
Diger topikte listeleri hazirlamam lazim.
Yemek pisiyor kız durmuyor oyle biseyler iste.
Okuldan gelirken anneme ugradim camasiri utusu vardi onlara baktim anca eve geldim.
ama geç geldim kalbim üzüldü benim

gelio öpüp gideydin keşkeee

kilo bildirimini bekliyom senin:KK60:

Back
X