Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

HU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

SEFEROĞULLARI KOCAMAAANNNNNNNNNNNNN TEBRİKLER HARİKA YÜZDE ÇIKARTTINIZ BEEEEEEEEE

TELLİOĞULLARI YEŞİL VADİ ÖYLE KOLAY KAPTIRILIR MI

GEÇ ATAĞAAAAAA

DEPAR ZAMANI

EKSİLERİ COŞTURMA ZAMANI
GÖREYİM SİZİ KUZULAR

1-1 OLSUN HEYECAN GELSİN

İSTERSENİZ OLUR

:rolleyes:

SEFEROĞULLARI KOCAMAAANNNNNNNNNNNNN TEBRİKLER HARİKA YÜZDE ÇIKARTTINIZ BEEEEEEEEE

GEÇ ATAĞAAAAAA

DEPAR ZAMANI

EKSİLERİ COŞTURMA ZAMANI
GÖREYİM SİZİ KUZULAR

1-1 OLSUN HEYECAN GELSİN

İSTERSENİZ OLUR

Hangisini üstüme alıncam ben,nerdeydim hangisindeydim bilmiyom gene ortada mı kaldım püç gibi:KK53::KK53:

GEÇ ATAĞAAAAAA

DEPAR ZAMANI

EKSİLERİ COŞTURMA ZAMANI
GÖREYİM SİZİ KUZULAR

1-1 OLSUN HEYECAN GELSİN

İSTERSENİZ OLUR

Sporumla hemen atağa geçiyorum
Leslie bacıyla walk walk walk walk saadeti

Eki Görüntüle 2079759

Ayyy kızlar 7 ay önceki foto buldum diyete başladığım dönem yani 79 -80 kilo olduğum dönem :KK57::KK57: hiç fark yok mu diyordum ben :rolleyes:len burdaki halim ne benim :KK70::KK70:
Eflal degisiklik yok deme tas olursun.Gerci olmussun:KK53:
Keşke kocam gibi bi metam olsa eflal adam yiyor yiyor yiyor afedersin günde 2 beyaz ekmek gomuyor yine almıyor kilo beni deli ediyorrrrrrrr
Aaa ne kadar tabidik.bir koca profili.Adamin boy 1.80 cikmaya basladogimizda 65 kiloydu.Askerde 12 ay yatti soylemesi ayip ogretmen olarak yapti da 80e cikti.simdi de yer yer almaz az hareket etsin is yapsin verir
Fotoyu eşim tarafla olan gruba da attım görümcem ler çatlasın diye :KK70: hasetler hepsi tebrik etti şok oldu , bunlardan ses yok :confused:
Süper cok iyi yapmışsın :confused:

ponponları hazırlayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

despicable-me-3-stills-posters-new-trailer-watch.webp

Back
X