- 2 Aralık 2015
- 32.652
- 108.420
- 598
Ben yemekten çok yapmayı seviyorum bikeremdeynep yapsa da hepsini kendi yer
ama nevo öyle mi
heee aus öyle dedi sana ben değil
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yemekten çok yapmayı seviyorum bikeremdeynep yapsa da hepsini kendi yer
ama nevo öyle mi
heee aus öyle dedi sana ben değil
![]()
Ben yemekten çok yapmayı seviyorum bikerem![]()
eneeee eflal kız ne güzel olmuşun seeeen maşallah
sen kutla şimdiden
sabah çıldırmacasından sonra yüksek yüzdeli liste arkadaşları fena topladı yüzdeyi![]()
herolarımızııı öpüyorummmmmmmm
neyse gelirim ben yine ... şimdi çıkayım sofra hazırlayayım ... gelirler az sonra
Ayyy tebrik ederim ya şahane olmuşsun
Ben siyah çay içiyorum ,Nurgül YeşilçayKim inanır? kadir inanır![]()
Hangisini üstüme alıncam ben,nerdeydim hangisindeydim bilmiyom gene ortada mı kaldım püç gibiHU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SEFEROĞULLARI KOCAMAAANNNNNNNNNNNNN TEBRİKLER HARİKA YÜZDE ÇIKARTTINIZ BEEEEEEEEE
TELLİOĞULLARI YEŞİL VADİ ÖYLE KOLAY KAPTIRILIR MI
GEÇ ATAĞAAAAAA
DEPAR ZAMANI
EKSİLERİ COŞTURMA ZAMANI
GÖREYİM SİZİ KUZULAR
1-1 OLSUN HEYECAN GELSİN
İSTERSENİZ OLUR
Ben siyah çay içiyorum ,Nurgül Yeşilçay![]()
Sporumla hemen atağa geçiyorumHU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SEFEROĞULLARI KOCAMAAANNNNNNNNNNNNN TEBRİKLER HARİKA YÜZDE ÇIKARTTINIZ BEEEEEEEEE
TELLİOĞULLARI YEŞİL VADİ ÖYLE KOLAY KAPTIRILIR MI
GEÇ ATAĞAAAAAA
DEPAR ZAMANI
EKSİLERİ COŞTURMA ZAMANI
GÖREYİM SİZİ KUZULAR
1-1 OLSUN HEYECAN GELSİN
İSTERSENİZ OLUR
Hangisini üstüme alıncam ben,nerdeydim hangisindeydim bilmiyom gene ortada mı kaldım püç gibi![]()
Ben kamyon taşıyorum ,Leonardo da VinciInsan buna niye guler![]()
Eflal degisiklik yok deme tas olursun.Gerci olmussunEki Görüntüle 2079759
Ayyy kızlar 7 ay önceki foto buldum diyete başladığım dönem yani 79 -80 kilo olduğum dönemhiç fark yok mu diyordum ben
len burdaki halim ne benim
![]()
Aaa ne kadar tabidik.bir koca profili.Adamin boy 1.80 cikmaya basladogimizda 65 kiloydu.Askerde 12 ay yatti soylemesi ayip ogretmen olarak yapti da 80e cikti.simdi de yer yer almaz az hareket etsin is yapsin verirKeşke kocam gibi bi metam olsa eflal adam yiyor yiyor yiyor afedersin günde 2 beyaz ekmek gomuyor yine almıyor kilo beni deli ediyorrrrrrrr
Süper cok iyi yapmışsınFotoyu eşim tarafla olan gruba da attım görümcem ler çatlasın diyehasetler hepsi tebrik etti şok oldu , bunlardan ses yok
![]()
Ben kamyon taşıyorum ,Leonardo da Vinci![]()
Rezene bende kullanırdım oda bagirsak guzel calistiriyorBen tek rezene çayı kullanıyorum ada hem.bebus için hem kendim icin