patır patır patır cumburloppppppp diye gitmedi de pıt pıt mı gitti mini miniEvet ama performansımı beğenmedim sifir sifir sifiir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patır patır patır cumburloppppppp diye gitmedi de pıt pıt mı gitti mini miniEvet ama performansımı beğenmedim sifir sifir sifiir![]()
diziye döneyim geri
o zamana eksik menüler de gelsin
hee baştan söyleyim eve @Antepia27 kaçamak yapmış.. valla hepiniz eni konu yüklenin.. benden izin
bi de vaytım yok @Whiteblacklife nerde ki
he bi de hiiiç gelmeyen S Sguat girls a sitemimi göndereyim hiç yakıştıraıyorum gerçekten!
@suspushanimcim nisam nerelerdesin be gülüm?
Yaseminin annesi ne diyodu ruspimi olacaklar basimizaher yere atiyolar zaten ceset gibi oluyolar
![]()
Degeniginigini aganagamagadımbegini nege yapayagadım
![]()
ben varım
Bu sefer okuyabilirim inşallah geçmişi.
Okuyamadığım ,tebrik edemediğim kim varsa tebrik ederim .
Sabah 10 da gitti bu elenktrik telefonun şarjı yüzde 10 daha deli oldum gece takan Bn takmadım başıma ağrılar girdi biliyonmu![]()
1 haftadır kocamsizim bana acuuk sevgi sey etben varım
sakinleş şimdi o zaman
renkli gözlerin var diye yumuşayacağımı sanma hemen
Yaganlıgış yagazmıgızşıgın,migugugu segendegen dagahaga igiyigi bigiligiyogorDegeniginigini aganagamagadımbegini nege yapayagadım
![]()
Belki naz yapıyorBirde bu yolu deniyelim![]()
kocan da yok1 haftadır kocamsizim bana acuuk sevgi sey et![]()
Kızlar hepinizi
İyi geceler güzel desteğiniz için teşekkür ederim
kocan da yok
bizi de terk ettin
aşk olsun
sen ver sevgi
iyi geceler canım
Hahhaaayytty akşama hazırım
Kendime 1 biftek az da kabak yemeği koydum omlarla beraber yiyeceğim
Bir de tarçınlı çay yaptım onu içiyorum, yemekten sonra da içeceğim kek ne kine ?? Hiç canım istemiyor
Süper ehheehhee hepfittt hala yarıştayım
![]()
evet konuş gız deynepimYaganlıgış yagazmıgızşıgın,migugugu segendegen daga igi bigiligiyogor
Sen bu konuyu çok sevdin sankimpatır patır patır cumburloppppppp diye gitmedi de pıt pıt mı gitti mini mini![]()