- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Spor Kaptanı kimişte bu
spor kaptanını etiketle de bildir hemen bugünkü sporum dye :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor Kaptanı kimişte bu
spor kaptanını etiketle de bildir hemen bugünkü sporum dye :)
Yok ben aglatmiycam seni canim miusum bak gör,kiz ben seni sevmem mi canimin parçasıdag gibi bulaşık birikti onu yikadim yenice oturdum,gece yazacaktim menü.bi girdim bi sürü bildirim meger mium beni merak etmis hemen yazdim kiii
![]()
ya begüşüm sana güvenim tam zatenŞimdi bitti ama bende bittim, çok hamlamışım
Jillan bitti,45 dk eliptik, 10 dk bölgesel egzersiz yaptım
tutuyom seni işte
Senn bilinn bende yalama oldu alistim duruma senin bunyen kaldirir mi kii
Sen beni yendigim gün tut taam mii![]()
tamam la tamamKöftenin içine koydum saysan nolurduuu. arttı bi tane onu da dilimledim koydum üç incecik dilim yidim sadece![]()
2 tane yersin kuzum@MiuLego ben burda gordugum su hurmali incirli kakaolu tatlidan yaptim.14 tane cikti toplam.Rehl geliyo ya benim tatli krizi vuruyo.Ara öğün olarak ondan 2 tane yiyebilir miyim yoksa 1 tane yeter mi?
tamam listeden vetolusun artıko zamaaaannnn baklayı çıkarayım. miu aus ben yılbaşında kendimi bozarım, ne yazıkki alkollü içkileri seviyorum, takımda olursam takımıma kıyıp içemem, içmezsem koca bana tepki koyar
bi de hakikaten 54-55 den aşağı inerken çok azar azar gider benim diye korkuyorum, yoksa elimden geleni ardıma koymam![]()
Benim yağım çok kuzum. Senin bacaklar şekle girer büyük ihtimalle endişelenme o konuda. 3 mil yapıyosan 5K fat burning yazan video en iyisidir aklında olsun.Bişeyler yaptım artık ne kadar olduysa ya benim popo ve bacaklar kalsın istiyorum çok mu inceldi
kız tövbe deeeeeeVardır bunda da bi hayır bak bu hafta diğer bütün takımlar 0 ın altında yüzde olarak geçen hafta çok 1 küsürlü yüzdeler vardı şimdeden silkelenmem iyi oldu ya haftaya en kritik yüzdelerde böyle olsaydım![]()
alışıyorsun kuzumBirde hanımlar bu iki kez tekrarlanan bacak hareketleri varya orası beni çok yordu ikinci tekrarda zor kaldırdım bacağımı çok sürmez değil mi bu harketlere alışmam
Spor Kaptanı kim![]()
Ay evet oralar fena ama son 10 dk ilaç gibi geldi hareket ederken bile dinlendiğimi hissettimalışıyorsun kuzum
en zorlayan kısmı o iki seferlik hareketler zaten :)
begum75 ya da
nehirnil111 canım.. sen ikisini de etiketle onlar sana söyle hangisi olduğunu ezberimde yok
Sağol canım ya her soruma ne güzel cevaplar verdin üşenmeden sıkılmadanBenim yağım çok kuzum. Senin bacaklar şekle girer büyük ihtimalle endişelenme o konuda. 3 mil yapıyosan 5K fat burning yazan video en iyisidir aklında olsun.
dimik iyli ifsir hinim dimik inliri kilp miu ya poh![]()
Nece yazdındimik iyli ifsir hinim dimik inliri kilp miu ya poh![]()
Taş attım da kolum mu yoruldu kuzum aşkolsun. Yazim de belki barmaklarım incelirSağol canım ya her soruma ne güzel cevaplar verdin üşenmeden sıkılmadan![]()
heeeeeee temem :) anladım ben seni .... yok yok fit bacım... o zaman böyle liste dışı dışı![]()
O gece içtim mi hatırlamıyorum dersin sen deama çok içmen lazım onu demen için
![]()
Kuş diliii aaa seneler var kullanmadıydım. Efser senin mesaja da zıpladım tamamdır. Bu geceki kotam dolduNece yazdınseginigi aganagamaganamadım
Hadi bu cöz![]()
Severim içmeyi bilen kadınları. Bendensin
ya zaten çok sık içmiyorum ama o gün içerim geleneksel baş başa kafa bulma günü, ben sarhoş olmuyorum kolay kolay karaciğer sağlam![]()