Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

uyuyun saat kaç olmuş:KK62:

hadi ben de kitap okumaya kaçtım.. elimdeki kitabı bitirmeye niyet ettim.. baya var.. bitsin ki dan brown kitabına başlıcam yarın.. çok iyiymiş kitap..

öperim huzurla uyumama vesile olan her birinizi:KK37:

origin i mi diyosun? ben de onu okuyom çok heyecanlı:rolleyes:

begum75 begum75 şu an baş ağrım yeniden başladı mesela, resmen atak geçiriyorum. Vücudum pert durumda, sarsılmış durumda ve baş ağrısı başladı.
Babam diyabet hastası benim insülin kullanıyor, ondan biliyorum şekeri düşünce böyle oluyor ve o an bir ekmeği yeme kapasitesi oluyor, yiyor gözü dönmüş gibi, sonra dayak yemiş gibiyim deyip uyuyup kalıyor.
Şeker düşünce insanı bitkinlestiriyor, bir dönem çok yaşadım, sende birdaha şok diyetler yapma
Gi si düşük beslen bugun

O zaman gececileeerrr
Hakuna matataaaaaa

ayyy ilk vitray çalışmamda aslan kral ı yapmıştım, çok severim o çizgi filmi:KK37:

Eki Görüntüle 2079937 Eh madem herkes uyudu benim buralarrr yiihooyyiihooo
:KK53::KK53:
Neyse günaydın herkese size bir sorum olacak, sizce bu saç modeli güzel mi, bir iki gün içinde saçımı kestirmek istiyorum bu model aklıma yattı
(Uzun saç kullanamıyorum, saçım da dalgalı)
Fotodaki de ben diilim uzak doğulu bir bacımız

güzel kuzu, yuvarlak yüzlüsün yakışacaktır eminim:super:

Şu an sixpack yapma derdindeyim
:cool:
çok seksi duruyi:süslü:

pişşşttt bi yerlere kaybolma istediğim kiloya düşünce six pack le ilgili tüyo alıcam senden:cool: şimdi ben kiloyu 2 ayda versem 1 ayda sick pack yapmaya uğraşssak 3 ay benimlesin, eski yazılarını okudum ne o öyle mandallar filan:KK20:

pişşşttt bi yerlere kaybolma istediğim kiloya düşünce six pack le ilgili tüyo alıcam senden:cool: şimdi ben kiloyu 2 ayda versem 1 ayda sick pack yapmaya uğraşssak 3 ay benimlesin, eski yazılarını okudum ne o öyle mandallar filan:KK20:

Olar al benden alll:deli:
Ay bu sixpack çok hoş duruyor ben bayılıyorum kadına ayrı hava katıyor 1 aydır Karun sikilasma yazıyorum fark etti biraz 1 1.5 ay sonra olur gibime geliyor kardıo tarzı koşu ip hit cardio ya devam çünkü sanki hala yagim var gibinnnn:deli:

Eflal o zaman hastaneye gidip insulin ve 3 aylik sekere baktiracaksin canim
Canım onlara bakılması 4 -5 ay oldu sanırım, şekerim , insülin direncim, üç aylık şekerim hep normaldi. Bu sürede hep diyet yaptım olur mu ki bu durumda daha sağlıklı olmam gerekmez mi?
Canim internete bakip kendimize teshis koymaya kalkinca her seyin en kotusu cikiyor karsina.Faydali bilgiler olabilir ama sonucta internet siteleri doktor degil ve seni bilmiyor.Yasadiklarinin normal olmadigini bu durumun seni cok rahatsiz ettigini dusunuyorsan vakit kaybetmeden bi doktora git ölçümlerini yaptir.Simdi sen kendi kendine kurup durarsin bu hastalik mi su hastalik mi diye o daha beter.
Yok kuzum kurma ben kafamda öyle. Bedenimi biliyorum yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Nego Nego kuzum şöyle yapıyoruz

Doktora gidiyorsun sen hemen.. bunları anlat bakalım insülin direncin mi var ne var öğrenelim.. doktor ne diyecek ne tavsiye edecek.. ona göre cuma bir yol izleyelim.. gerekirse izne ayrılacaksın.. senin sağlığından önemli değil ne kadar kötü olmuşsun:anne:
Canım doktora gitmek işkence ama mecburum sanırım artık :( bugün alıyım randevu.
Mesela kahvaltı yaptım az önce kendime geldim.
Şok diyetler yapmış olabilir mi böyle?

Canım onlara bakılması 4 -5 ay oldu sanırım, şekerim , insülin direncim, üç aylık şekerim hep normaldi. Bu sürede hep diyet yaptım olur mu ki bu durumda daha sağlıklı olmam gerekmez mi?

Yok kuzum kurma ben kafamda öyle. Bedenimi biliyorum yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Canım doktora gitmek işkence ama mecburum sanırım artık :KK43: bugün alıyım randevu.
Mesela kahvaltı yaptım az önce kendime geldim.
Şok diyetler yapmış olabilir mi böyle?
Canım çok geçmiş olsun.Hipoglisemi atakları bende de vardı geçti şükür.Şok diyetlerin metabolizmayı bozma etkisi çok yüksek, sanırım seninki de dengesizleşti.ah be kuzum ne gerek vardı şok diyete mis gibi veriyon kilonu zaten:KK19:

Olar al benden alll:deli:
Ay bu sixpack çok hoş duruyor ben bayılıyorum kadına ayrı hava katıyor 1 aydır Karun sikilasma yazıyorum fark etti biraz 1 1.5 ay sonra olur gibime geliyor kardıo tarzı koşu ip hit cardio ya devam çünkü sanki hala yagim var gibinnnn:deli:

Sen yap özelden foto at bana ozeneyim bende:nazar:

Benim kaptaniçem kim sporda begum75 begum75 mi sen misin kuzum yoksa nehirnil111 nehirnil111 sen msn kuzucum
Bendesin canımcım :KK15:
Menum
Sabah
2 dilim ekmekle tost
Peynir zeytin çay

Öğlen
1 kase kısır
Turşu

Aksam 3 tavuk sis
1 kASE zeytinyağlı kabak
Salata meyve suyu

2 lt şu içtim yatana kadar 3 olur inş
1 buçuk saat yürüyüş nehirnil111 nehirnil111

Tamam kaptanım
nehirnil111 nehirnil111 yakamozu eklermisin kuzucum
Canım bende yoksun sen begum75 begum75 sende mi kuzum o_O @MiuLego kaptanım :KK200:
Ekledim ballı çörekim :KK15:

Back
X