- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Etiketini görünce dönüp baktım ne coşmuşsunuz ula gece gece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etiketini görünce dönüp baktım ne coşmuşsunuz ula gece gece
Ben dün sporumu yaptım ortmenim, pazartesi bildiririm
Oyyy kuzum, çok yorulmussunGünaydınlar herkeseBen çok yorgunum yaptığım işleri saysam destan olur sabah 7 de uyandım 9a kadar yine iş yaptım iş yerindeyim şimdi 1den önce çıkmaya çalışacağım yine hazırlık için koşacağım
çok bitkinim
Eki Görüntüle 2079971
Günaydınlar herkeseBen çok yorgunum yaptığım işleri saysam destan olur sabah 7 de uyandım 9a kadar yine iş yaptım iş yerindeyim şimdi 1den önce çıkmaya çalışacağım yine hazırlık için koşacağım
çok bitkinim
Eki Görüntüle 2079971
Napiyosun, dün evdeki işlerini halledebildinmi?
Ben bugün evdeyim,esimin kulak çınlaması mafetti onu ilaçlarda yan etki yaptı baş ağrısı göz ağrısı...
Napiyosun, dün evdeki işlerini halledebildinmi?
Ben bugün evdeyim,esimin kulak çınlaması mafetti onu ilaçlarda yan etki yaptı baş ağrısı göz ağrısı...
Oyyy kuzum, çok yorulmussun
Misafirler bugün mü geliyodu
Evet canım öğleden sonra gelecekler inşallah akşama doğru gelirler yaBu ne hazirligi cnm
Misafirin mi var ?
Geçmiş olsun canım enişteye
Evet canım öğleden sonra gelecekler inşallah akşama doğru gelirler ya![]()
Ya kızlar benim kilerde kelebek uçuşuyor sinir oldum hurma erik kurusu filan vardı attım hepsini ondandır diye hala çıkıyor![]()
Sinirimi bozdu ya ben tiksiniyorum bakamıyorum da esimde gece gelecek bugün, yarın döküp bakicam artık ne vsr ne yok
Bişeyler böceklenmiş canım genelde bakliyatlarda güve sonra kelebek oluyor bi bak istersen bende de olmuştu bi kez zor kurtuldumYa kızlar benim kilerde kelebek uçuşuyor sinir oldum hurma erik kurusu filan vardı attım hepsini ondandır diye hala çıkıyor![]()
Sinirimi bozdu ya ben tiksiniyorum bakamıyorum da esimde gece gelecek bugün, yarın döküp bakicam artık ne vsr ne yok
Geçmiş olsun canım.İnternet her zaman doğru bilgi vermiyor,doktoru ihmal etme kesinlikleHayırlı sabahlar.
Berbat bir gece geçirdim, midem kazındı kazındı, normal her gece böyle zaten dedim ama en son kazınma şiddeti ile uyandım. Peşine mide bulantısı, afedersiniz kustum kusucam, derin derin nefes alıyorum geçsin diye. Biraz hafifleyince bulantı mutfağa koştum, kraker attım mecburen ağzımaeşim geldi peşime ne oldu diye. Geri yattım biraz geçer gibi oldu bulantı ama kazınma devam etti, küçük uyandı bu sefer onunla uğraştım. Saat 7 de kalkıp bir muz yedim su içtim yok hala kazınıyor midem, noluyor anlamıyorum, bu hafta sürekli açlık hissi mide kazınması ile geçti , gece ki son nokta oldu artık.
Kolay gelsin canım .Hemen hemen hallettim kuzum inan bana akşam 6 dan beri oturmadım gece 12 de uyudum sabah 7 de uyandım 9a kadar yine koşturdumDün akşam mercimek çorbasını yaptım ama tereyağ acılanmış galiba tadı bir tuhaf oldu istediğim gibi değil içilir ama yine de içime sinmedi bugün domates rendesi alıp domates çorbası yapacağım
ayrıca tatlıyla mezeyi de yapıp dolaba kaldırdım. Evi süpürdüm toparladım yattım. Sabah 7 de uyanıp evi sildim tozları aldım duşakabini lavaboları tuvaleti falan yıkadım. Pikemi serdim
eve gittiğimde geriye körili tavuk ortaya koymak için + lazanya + domates çorbası + cacık + soğan halkası soslu patates kızartmak kaldı
Begüş bayılabilir miyim
![]()
kuzu kuru bakliyatlara da bak, bu sene bana da oldubulgur mercimek vs. hepsini attım öyle kurtuldum hatta yulaf ezmeme bile bulaşmış kociş bi dök bak öyle ye dedi de öyle kurtuldum kurt yemekten
![]()
Bişeyler böceklenmiş canım genelde bakliyatlarda güve sonra kelebek oluyor bi bak istersen bende de olmuştu bi kez zor kurtuldum
Özellikle pirinç,buğday daha çabuk bozuluyorBişeyler böceklenmiş canım genelde bakliyatlarda güve sonra kelebek oluyor bi bak istersen bende de olmuştu bi kez zor kurtuldum