Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay bende foto atayım pazar motivasyonu olsun size

42CBE6AD-476B-49A2-8789-3D6AB5E8260D.webp

Sağdaki fotoma yakınlaştırarak bakınız efenim

Bu satırları uyurken yazıyorum. Ne uyanması. Uyusanıza.

Çiçeaaam yolda evine döndü ohhh
Eflalim dün daha iyiymiş sevindim
Masum kv saadeti kıh kıh
Aeben herkese iş atmalar miu ya yohhhh
Aus yemelere bahaneler 65 kiloyu sıkıştırmalar hahaaha
İğde geçmiş ola annem
Makbuşşşşşşşşşşşşş !!!! Anladın sen
Ördek karbon etkisinde hala belli hıh
Efser sabahçıı
Hefit gördümmmm sanki
Donna nelerde yaaaaaa?
Ececimi gördüm bi de kalpler
Yakamoz da sabahçılar arasında

Uyuduğum için smiley yok tabi
Uyuyom çünkü

Uyusanıza yaaaaaaa

Sopa smileyler buraya

Uyuyom öptüm
Uyurken mesajına ek yapem. Veroo nerde baskule pil...

Sen hamilelik bitince eski haline donersin demi hani su nazi kampindan hallice ruzgarları estirdiğin haline

Bilmem dönmem herhalde :deli: ben kırıyorum döküyorum çok ...böyle geyik geyik :)

Gördüüm. Doğru diyoki. Üç gündür çıkmadım .bu kadan ilgiye alışkın değil utandı gelmiyo :KK53:

Benimki de yabancı yerde çekinir gelmez :KK23:

Ausencia Ausencia sağlık la bebisini al kucağına hormonlar dengesini bulsun alirsin evladiyelik sopanı eline bence yaniiii
o_Oevladiyelik ve ben

Ay bayıldım ya süper. Kaçamak yapana kötü örnek oldu bu menü :KK45:

Aşk olsun ne demek kötü örnek ... kilo vermek istiyip böyle yiyene şifreli şifresiz miu dayağı :KK11:

:63::63::63::63::63::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Sabah ben de günaydın mesajı yazmıştım:63: ,beni atladınız anmadınız :KK61:,sevmiyorsunuz beni,:KK61:iplemedinz beni:KK34:
Çok üzüldüm,çok sinirlendim.Ben sinirlenince yemeği çok yerim ,gidem de birşeyler yiyeyim :KK53:Bugün kü cıslarımı size armağan ediyorum ,sorumlusu sizsiniz ,vicdan yapın hee:KK45:

Heeeeee ye sen yeee .... anca ye :KK12:

Wuuuu 65 mi oldun . Ay ne güzel . Bebis mutlu olsun sen ol da veririrz kız kapiii

Veririz inşallah :dua:

ya gazoz moduna modundayim
gözümü açamıyorum, gazoz mod diyince Ahu060812 Ahu060812 bi anayım o derdi hep

isim bitti, koltuğa bi uzandım
kalkamadım çocuklar acıktık dedide öyle kalktım,

bi yıkayın bebeleri tekrar uzanam..

Bugün saçma bi gün oldu
bi ondan bi bundan :KK43:
ne doydun ne doymadım
Ay ne beter bişiydir o gazoz mod..işler bekler ama gözün açılmaz sürekli o işleri düşünürsün ama yapamazsın bebeler birbirne girer müdahale edemezsin içinden bağırırsın bebelere ama dışarıya uhms sbfmkdkakjs sesi çıkar kimse tınlamaz :70: :70: :70: uzun zamandır olmadım öyle malum evdeyim..
accuk da kitap okuyayım gözlerim acıdıı. yarın da çalışırız :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dan brown-başlangıç kitabına başladım bakalım nasılmış:confused:
Sen dün bu yazıları yazarken ben filmini izliyodum miu hani filmi de var kitabı sabote etmiş gibi olamyımda (:(:
Bugünün ilk günaydını benden gelsin :KK45:

Uğradım ya dün sabah :skandal:Akşam da uğrayacaktım da az teli aldım elime ,babalı oğullu internetkolik oldun iyice deyince bıraktım :63:

:ıslık::ıslık::ıslık:

Sizi sarıp sarmalar Miu,az yemişsiniz der :KK45:
Deynep senin mesaj en başta kalmış kaçırdılar herhal..sana da kocaman günaydın
Maşallah Ahu:nazar:
Kilo fazla iken yaş ya fazla gözüküyor. Zayıflayınca aynı zamanda gençlesiyoruz. Eşin ne diyor zayıflamana.
Ne desin hiç tepki vermiyo du kilo verirken hatta sabote etti her fırsatta..çünkü gençleştim ve deli kıskanıyo.adamın bi dünya çevresi var iş bulmam için kılını kıpırdatmıyo
bu fotonun orjinalini görenler 45 den 25 e inmişsin diyolar.anası kızı dyende çok oldu.kaybetmek istemiyorum ya korkuyorum kilo almaktan

Sağol canım. Yediklerimi dengelesin diye ikişer kaşık koydum her öğüne, acıkırsam yoğurt yiyicem bundan sonra

Aynen canım bence şoktan oldu

Çok şükür canım daha iyi olsun inşaallah

Canım bur haftadır açlık mide kazınması sinyal veriyordu, cuma gecesi çok kötü oldum, midem kazınıyor ama dedim geçer birazdan her gece oluyor çünkü, en son kazınma şiddeti çok arttı peşine midem ağzıma geldi, sonrası şiddetli baş ağrısı halsizlik, bütün gün kazınan mide. Şükür bu gece iyi geçti.

E hakediyor:KK70:

Canım nerdeyse haftanın iki günü hep şok yaptım :KK43: hepsini denedim nerdeyse , kendimde uydurdum

Tamam canım bundan sonra öyle yiyicem

Çok geçmiş olsun canım

Sağol canım
Aman dikkat et kuzum midene zarar verme

Geldi canım bende .
O konuşmaları daha telde konuşma ile mesajla yapmaya çalışmıştı zaten . Hiç bişey olmamış gibi geldi ... yani eskisi gibi her şeye karışıp ben bilirim havası yok tabii ... torunu ile oynuyor daha çok .
Bende o açmayınca açmadım konu .
Zaten gidiyor işte yarın .
Acmamasi daha mantikli olmus.

Hiç rakbemde pas vermiyor niyeki:63:
Miu kaptanim geleli bı nazlı oldukki:KK53:
Hee kaptanim da @MiuLego sınıf mevcudu okuyup selam sabah etti Fatma yok:KK61::KK24::KK19:
Anam ilgi istiyor mortim ben ilgimi cuma sana gosterecem merak etme sen:cool:

Heee canım foto atmıştım geri vazgeçtim
Dün sporum menüm temizim kaptanim
Hiç hafta sonu spor yapnam 50 dk sporum oldu
Sen de beni etiketlemiyon ne haber ama ben goruyom demek temizsin:KK35:

Bu satırları uyurken yazıyorum. Ne uyanması. Uyusanıza.

Çiçeaaam yolda evine döndü ohhh
Eflalim dün daha iyiymiş sevindim
Masum kv saadeti kıh kıh
Aeben herkese iş atmalar miu ya yohhhh
Aus yemelere bahaneler 65 kiloyu sıkıştırmalar hahaaha
İğde geçmiş ola annem
Makbuşşşşşşşşşşşşş !!!! Anladın sen
Ördek karbon etkisinde hala belli hıh
Efser sabahçıı
Hefit gördümmmm sanki
Donna nelerde yaaaaaa?
Ececimi gördüm bi de kalpler
Yakamoz da sabahçılar arasında

Uyuduğum için smiley yok tabi
Uyuyom çünkü

Uyusanıza yaaaaaaa

Sopa smileyler buraya

Uyuyom öptüm
Merhaba kaptanim. Kayinvalidemlerdeyim. manti yapiyo simdi. Ama ben yemem. Zaten sevmem ki :)

Gece 5 mi 6 m neydi uyuduğumda sarhoş gibiyim

Az uyumak hiç banagöre değil. O zaman evlenmemekle ne doğru karar almışım. Çünkü o zaman çocuk olurdu belki. E o da uykusuzluk demek sizlerden biliyorum.

Aferin kız miu:eğlence:

kız evlen evlen, çocuk yapma kısmına bişey demiom daha benim toto yemiyo yapmayı(30 yaşındayım, 34 e kadar yolu var:KK17:)

Back
X