Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla mükemmel. Ben de yapcam bi günAy bende foto atayım pazar motivasyonu olsun size
Eki Görüntüle 2080396
Sağdaki fotoma yakınlaştırarak bakınız efenim
Maşallah AhuAy bende foto atayım pazar motivasyonu olsun size
Eki Görüntüle 2080396
Wuuuu 65 mi oldun . Ay ne güzel . Bebis mutlu olsun sen ol da veririrz kız kapiii
Gidem sıkı bi kahvaltı edem de ... 64 e düşmeyeyim Allah muhafaza![]()
Uyurken mesajına ek yapem. Veroo nerde baskule pil...Bu satırları uyurken yazıyorum. Ne uyanması. Uyusanıza.
Çiçeaaam yolda evine döndü ohhh
Eflalim dün daha iyiymiş sevindim
Masum kv saadeti kıh kıh
Aeben herkese iş atmalar miu ya yohhhh
Aus yemelere bahaneler 65 kiloyu sıkıştırmalar hahaaha
İğde geçmiş ola annem
Makbuşşşşşşşşşşşşş !!!! Anladın sen
Ördek karbon etkisinde hala belli hıh
Efser sabahçıı
Hefit gördümmmm sanki
Donna nelerde yaaaaaa?
Ececimi gördüm bi de kalpler
Yakamoz da sabahçılar arasında
Uyuduğum için smiley yok tabi
Uyuyom çünkü
Uyusanıza yaaaaaaa
Sopa smileyler buraya
Uyuyom öptüm
Sen hamilelik bitince eski haline donersin demi hani su nazi kampindan hallice ruzgarları estirdiğin haline
Gördüüm. Doğru diyoki. Üç gündür çıkmadım .bu kadan ilgiye alışkın değil utandı gelmiyo![]()
Ausencia sağlık la bebisini al kucağına hormonlar dengesini bulsun alirsin evladiyelik sopanı eline bence yaniiii
Ay bayıldım ya süper. Kaçamak yapana kötü örnek oldu bu menü![]()
Sabah ben de günaydın mesajı yazmıştım,beni atladınız anmadınız
,sevmiyorsunuz beni,
iplemedinz beni
Çok üzüldüm,çok sinirlendim.Ben sinirlenince yemeği çok yerim ,gidem de birşeyler yiyeyimBugün kü cıslarımı size armağan ediyorum ,sorumlusu sizsiniz ,vicdan yapın hee
![]()
Wuuuu 65 mi oldun . Ay ne güzel . Bebis mutlu olsun sen ol da veririrz kız kapiii
Ay ne beter bişiydir o gazoz mod..işler bekler ama gözün açılmaz sürekli o işleri düşünürsün ama yapamazsın bebeler birbirne girer müdahale edemezsin içinden bağırırsın bebelere ama dışarıya uhms sbfmkdkakjs sesi çıkar kimse tınlamazya gazoz moduna modundayim
gözümü açamıyorum, gazoz mod diyinceAhu060812 bi anayım o derdi hep
isim bitti, koltuğa bi uzandım
kalkamadım çocuklar acıktık dedide öyle kalktım,
bi yıkayın bebeleri tekrar uzanam..
Bugün saçma bi gün oldu
bi ondan bi bundan![]()
ne doydun ne doymadım
Sen dün bu yazıları yazarken ben filmini izliyodum miu hani filmi de var kitabı sabote etmiş gibi olamyımdaaccuk da kitap okuyayım gözlerim acıdıı. yarın da çalışırız
dan brown-başlangıç kitabına başladım bakalım nasılmış![]()
Deynep senin mesaj en başta kalmış kaçırdılar herhal..sana da kocaman günaydınBugünün ilk günaydını benden gelsin
Uğradım ya dün sabahAkşam da uğrayacaktım da az teli aldım elime ,babalı oğullu internetkolik oldun iyice deyince bıraktım
Sizi sarıp sarmalar Miu,az yemişsiniz der![]()
Ne desin hiç tepki vermiyo du kilo verirken hatta sabote etti her fırsatta..çünkü gençleştim ve deli kıskanıyo.adamın bi dünya çevresi var iş bulmam için kılını kıpırdatmıyoMaşallah Ahu
Kilo fazla iken yaş ya fazla gözüküyor. Zayıflayınca aynı zamanda gençlesiyoruz. Eşin ne diyor zayıflamana.
Vero napıyon geçmiş okumadım doğurdun muUyurken mesajına ek yapem. Veroo nerde baskule pil...
Aman dikkat et kuzum midene zarar vermeSağol canım. Yediklerimi dengelesin diye ikişer kaşık koydum her öğüne, acıkırsam yoğurt yiyicem bundan sonra
Aynen canım bence şoktan oldu
Çok şükür canım daha iyi olsun inşaallah
Canım bur haftadır açlık mide kazınması sinyal veriyordu, cuma gecesi çok kötü oldum, midem kazınıyor ama dedim geçer birazdan her gece oluyor çünkü, en son kazınma şiddeti çok arttı peşine midem ağzıma geldi, sonrası şiddetli baş ağrısı halsizlik, bütün gün kazınan mide. Şükür bu gece iyi geçti.
E hakediyor
Canım nerdeyse haftanın iki günü hep şok yaptımhepsini denedim nerdeyse , kendimde uydurdum
Tamam canım bundan sonra öyle yiyicem
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım
Acmamasi daha mantikli olmus.Geldi canım bende .
O konuşmaları daha telde konuşma ile mesajla yapmaya çalışmıştı zaten . Hiç bişey olmamış gibi geldi ... yani eskisi gibi her şeye karışıp ben bilirim havası yok tabii ... torunu ile oynuyor daha çok .
Bende o açmayınca açmadım konu .
Zaten gidiyor işte yarın .
Bizi pamuklara sararBugünün ilk günaydını benden gelsin
Uğradım ya dün sabahAkşam da uğrayacaktım da az teli aldım elime ,babalı oğullu internetkolik oldun iyice deyince bıraktım
Sizi sarıp sarmalar Miu,az yemişsiniz der![]()
Sagolasin canim benimIlık ballı serbet birebir mideye
Gecmis olsun beslenmeden kaynakli demek
Annecigin iyiymis Allah daha iyi etsin
Anam ilgi istiyor mortim ben ilgimi cuma sana gosterecem merak etme senHiç rakbemde pas vermiyor niyeki
Miu kaptanim geleli bı nazlı oldukki
Hee kaptanim da @MiuLego sınıf mevcudu okuyup selam sabah etti Fatma yok![]()
Sen de beni etiketlemiyon ne haber ama ben goruyom demek temizsinHeee canım foto atmıştım geri vazgeçtim
Dün sporum menüm temizim kaptanim
Hiç hafta sonu spor yapnam 50 dk sporum oldu
Maşaallah canım harika vermişsinAy bende foto atayım pazar motivasyonu olsun size
Eki Görüntüle 2080396
Merhaba kaptanim. Kayinvalidemlerdeyim. manti yapiyo simdi. Ama ben yemem. Zaten sevmem ki :)Bu satırları uyurken yazıyorum. Ne uyanması. Uyusanıza.
Çiçeaaam yolda evine döndü ohhh
Eflalim dün daha iyiymiş sevindim
Masum kv saadeti kıh kıh
Aeben herkese iş atmalar miu ya yohhhh
Aus yemelere bahaneler 65 kiloyu sıkıştırmalar hahaaha
İğde geçmiş ola annem
Makbuşşşşşşşşşşşşş !!!! Anladın sen
Ördek karbon etkisinde hala belli hıh
Efser sabahçıı
Hefit gördümmmm sanki
Donna nelerde yaaaaaa?
Ececimi gördüm bi de kalpler
Yakamoz da sabahçılar arasında
Uyuduğum için smiley yok tabi
Uyuyom çünkü
Uyusanıza yaaaaaaa
Sopa smileyler buraya
Uyuyom öptüm
Esimin bugun isi yoktu dedim oglan uyaninca sende bu gece tamam dedi.Uyanmadi essoglusu![]()
babasinin oglu kiyamadi iste
Gece 5 mi 6 m neydi uyuduğumda sarhoş gibiyim
Az uyumak hiç banagöre değil. O zaman evlenmemekle ne doğru karar almışım. Çünkü o zaman çocuk olurdu belki. E o da uykusuzluk demek sizlerden biliyorum.
Aferin kız miu![]()
geçmiş olsun canımgöz önemli tabi.
Sağolun kızlar ekranı hala bulanık görüyorum ama bir tanesi düzeldi diğeri haftaya kadar sürecekGeçmiş olsun canım.Tez iyileşirsin inşallah.![]()