- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ben bi aralar diyetisyene giderken rimel sürmeden giderdim agir cikmayayim diyeEn az 100 gr eksi ne diyosun sennnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi aralar diyetisyene giderken rimel sürmeden giderdim agir cikmayayim diyeEn az 100 gr eksi ne diyosun sennnn![]()
Ausummmm bak.simdi senin için tartildimHeeee tamammmmm
Orası ana kucağı kadar güvenli![]()
Ekmeği sabaha çek balım akşamları karbondan uzak dur süper menü olmusssssssSlm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir muz
3 ceviz
Bir bardak süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 2.30
Bir nar
Akşam 17.00
1,5 kabak yoğurtlu (az yağ ile fırında)
Bir dilim çavdar ekmeği
O kadar diyosun yaniBen bi aralar diyetisyene giderken rimel sürmeden giderdim agir cikmayayim diye![]()
Sağol canım hiç yemicemtim de yarım tabak anca çıktı yemeğim doymam diye yedimEkmeği sabaha çek balım akşamları karbondan uzak dur süper menü olmusssssss![]()
Hadi bakalım inşaallahDaha 10 kilo var vericem tabisi sadece devre arası yaşadım @ada81 yı yenecem daha
Birileri yapmak zorunda:)
Çok güzel olmuş
Alayim tarifi lutfennnEki Görüntüle 2080540
Karnabahar kısırı yaptım...Kısır hayranlarına şiddetle tavsiye ederim...Ben bayıldım...Ama tarif bakmadım kendim kafama göre takıldı...İsteyene tarif verebilirim...Saat erken diye ekledim ama![]()
Bekleyenin bir yüzü eksi vermeyenin iki yüzü felsefesindeyim kaptanDünden sonraeksi mi
bekliyodun
![]()
Çok güzel olmuş bayıldımEki Görüntüle 2080549
Triplimelek Megi bu a şapkası. Çerçevenin alt kısma sınıf adını birde 2017 yazdım.
La ben sen gibi yesem 2 kilo artı gelir ertesi güne bacı hala eksi derdindesinBekleyenin bir yüzü eksi vermeyenin iki yüzü felsefesindeyim kaptan![]()
Ayyy yanlarım şiş şiş ausum aynenAaaaa aaaaaaaaaa neden ya ?
O kadar dikkatli olmana rağmennnn ... ödem mi ki ördekim![]()
Artı geldi de 2 değil şükürLa ben sen gibi yesem 2 kilo artı gelir ertesi güne bacı hala eksi derdindesin![]()