Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kizlar halam yogurtlu salata yapmis ben yogurt sevmiyorum diye diyettyim diye de salatanin yogurtsuz yerinden ayirmis.

Size salatanin icindekileri sayiyorum:makarna, haslanmis patates,nohut,manti,marul,dereotu

Halacim yemem diyorum ama salata hepsi de haslanmis zarar gelmez onlardan diyo.etme gitme 10 dilimden fazla ekmege denk surasi diyorum ama yemegin ustune yesen zarar ederdi yemek yemezdi zarar etmez diyo :KK70: :KK70:
Halan matrakmış:KK45:

heyo geberdim

elmali kurabiye yaptım
hamur mayaladim

o arada balık yaptım
yemek yedik ortalık topladım
açma yaptım patates li
mutfak balkon süpürdüm sildim
.yeni oturdum

yarına yemek yok :KK43:
mantı yaparım dedim artık çok severler zaten .

@Ausencia meydan sana kalmış bacim
pek evlenmişsin :KK70: :KK70:

Ayy masum geberdimi gebeyim diye okudum :deli:

Ay kizlar halam yogurtlu salata yapmis ben yogurt sevmiyorum diye diyettyim diye de salatanin yogurtsuz yerinden ayirmis.

Size salatanin icindekileri sayiyorum:makarna, haslanmis patates,nohut,manti,marul,dereotu

Halacim yemem diyorum ama salata hepsi de haslanmis zarar gelmez onlardan diyo.etme gitme 10 dilimden fazla ekmege denk surasi diyorum ama yemegin ustune yesen zarar ederdi yemek yemezdi zarar etmez diyo :KK70: :KK70:
Miu'ya soralım uygunsa bu salatadan biz de yapalım:70:

ada81 ada81 sahi listeye ilk srn girecektin dimi:KK45::KK70: Ahu060812 Ahu060812 geçecektin. . Sen yazdıkça çok hoşuma gidiyor :KK45:
Tabii kız listeye degilde ilk ben 65 olacam ... değiştirdik coşkuyu ;)):KK70:bu sefer nisanda 58-59 olmak istiyorum eflalim bitsin bu is istiyorum bakalim...

Maşallah ahum hadi bu kadar yaptık bu işi bizde bitirip mezun olalim

1-1 olması heyecan kattı bu hafta
Bu hafta iyi olan kazansın
Haaa jillan ablaya selamlar geçen haftaki yaptığından yapsin:KK45:
Bende lesli yapıyorum uzun zamandır yapmiyodum benim leslim senin jillani döver walk walk:süslü::KK73:

Kaptanim beğenmedim fotoyu sana daha güzellerin aticam inşallah:KK200:
Hahay o senin hüsnü kuruntun nerde jillop gibi jillian nerde leslie teyzem ohoooooo

Işte bu tam odada istememe yaşına gelince ... ötekinin odasına girecem :deli: tam ayarladım ben

Doğuraydın yollarda da görürdüm seni .:rolleyes:

Helal olsun valla ...benden hürmetler anneye :KK68:

Sırtından sopayı eksik etmeyeceğimmmmmm :KK62:

Ben o ikisinin yolladığı hiç bişeye tıklamıyorum bile :KK23:

Aaaaa aaaaaaaaaa neden ya ?:KK57:
O kadar dikkatli olmana rağmennnn ... ödem mi ki ördekim :confused:

Içine kafamı koyasım geldi:KK6:

:KK9:
Bende acmiyom o videolari taki twerk nedir diye videoyu acip anammm deyip kapatana kadar ondan beri acmıyom

Slm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir muz
3 ceviz
Bir bardak süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 2.30
Bir nar
Akşam 17.00
1,5 kabak yoğurtlu (az yağ ile fırında)
Bir dilim çavdar ekmeği
Harika menü canım afiyet olsun
Eki Görüntüle 2080540

Karnabahar kısırı yaptım...Kısır hayranlarına şiddetle tavsiye ederim...Ben bayıldım...Ama tarif bakmadım kendim kafama göre takıldı...İsteyene tarif verebilirim...Saat erken diye ekledim ama:ıslık::oops:
ayyy ellerine sağlık nevoşum bbende deneyeceğim enfes görünüyyy

Back
X