- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden böyle oldu cocom bugünün?Menum
Kahvaltı yok 12 de uyandim çünkü
Oglen
1 parca tepsi kebabi patatesli
Aksam
Bulgur pilavi
Yine tepsi kebabi
caınm dönem dönem herkese oluyor.. sen diyetine sadık kal da![]()
Meyvenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum dikkat ederim kaptanim akşam i 18:40 ta falan yedimkuzucum o misafirlikteki şeyleri yemekten iyidir aç kalmak olsun
yarn güzel sağlam bir kahvaltı yaparsın :O
ne güzel menü ne güzel spor pınarcuuuummm
oo harika menü
veeeeeeeeeee harika spoooor
nevom çok beğendim çok
fatmammmmmmmmmm
tertemiz menünü severim seninnnnnnnnnn
spor nerde bacım?
anlatsana misafirlikte nelere hayır dediğini
öğün saatlerini bilirsek zeytincim daha iyi olur.. menü güzel.. ara meyveler çok geldi.. meyve=şeker
günde 1 tane meyve yenmeli unutmamak lazım o da sabah saatlernde..
Dün gece sabaha kadar uyuyamadim sabah 5 bucuktu saat baktigimda portakalim.sonra icim geçmiş.12 de kalktim kahve ictim falan.cok moralim bozudu hala bozuk umraniyedeki kadının katledilmesine aşırı sinirim bozuldu.daha fazla anlatip da keyfinizi kacirmak istemem.bütün insanliga olan güvenimi kaybettim yaşama hevesim bitti resmen.mahvetti bu olay beni.o video kötü oldu izlemez olaydim.sevincim kalmadi kanım cekildi nefesim kesildi adetaNeden böyle oldu cocom bugünün?
O videoyu ben de izledim ve iki gün çok sinirli atarlı gezmiştim etrafta, ekşidehakkında bir entry yazdım içimi döktüm ardından saçma saçma mesajlar geldi, daha da moralim bozuldu, lanet olsun bu düzene, bu düzeni savunanlara deyip Allah’a havale ettim.Dün gece sabaha kadar uyuyamadim sabah 5 bucuktu saat baktigimda portakalim.sonra icim geçmiş.12 de kalktim kahve ictim falan.cok moralim bozudu hala bozuk umraniyedeki kadının katledilmesine aşırı sinirim bozuldu.daha fazla anlatip da keyfinizi kacirmak istemem.bütün insanliga olan güvenimi kaybettim yaşama hevesim bitti resmen.mahvetti bu olay beni.o video kötü oldu izlemez olaydim.sevincim kalmadi kanım cekildi nefesim kesildi adetacok kötü oldum gercekten unutamiyorum,bir kadının hayatı bu kadar ucuz mu?bu nasil vicdansizliktir şaşırıyorum.erkek denen yaratıkların kendine bunu reva görmesine,bunu reva görmesini sağlayan caydırıcı yasalar olmamasına,boylelerini devletimizin idam etmemesine,yaptiklarinin yanina kar kalmasina,ve daha bircok seye deliriyorum dunden beri ya yerdeyim ya gökte
![]()
Hosgeldin canimmmmÖyle dumduk daldim ay oldu girmedim takima herseyden fransizim.
Hoşgeldin canımÖyle dumduk daldim ay oldu girmedim takima herseyden fransizim.
Hosbuldum nasilsin ada nasil gidiyorHosgeldin canimmmm![]()
hosbuldumHoşgeldin canım![]()
Insallah o pisliğin etlerini lime lime keserler mahvolsun kor ateslerde yansin insallah.kadını vahşice acımasızca katletti serefsiz.buna nasil yürek dayanır?hele o kaçan 4 adama ne demeli?bak aklıma geldikce gözyaşlarımı tutamıyorum yine.rahmetliye vurdugu her bıçak darbesi benim kalbime kalbime saplandı sanki.aglayarak izledim.cok pislik bi ulkede yaşıyoruz biz gercekten.nefes zor aliyorum 2 gündür.Allahima yalvarıyorum,inim inim inlesinnnn acılar içinde kivransin,kimse sesini duymasin gebersin etlerini koparsinlar insallahO videoyu ben de izledim ve iki gün çok sinirli atarlı gezmiştim etrafta, ekşidehakkında bir entry yazdım içimi döktüm ardından saçma saçma mesajlar geldi, daha da moralim bozuldu, lanet olsun bu düzene, bu düzeni savunanlara deyip Allah’a havale ettim.
Iyiyim canim tekrar diyete dondum nisanda bu diyet isini bitirmek istiyorum artik sen nasilsin ne durumdasin basliyormusun diyete :)Hosbuldum nasilsin ada nasil gidiyor
Ahh ahhhhhosbuldum
Sen mezun olmamismiydin kuzum
Berbat durumdayim.Iyiyim canim tekrar diyete dondum nisanda bu diyet isini bitirmek istiyorum artik sen nasilsin ne durumdasin basliyormusun diyete :)
Ayyy demeeee 12 kilo mu .amaninnnn ya bende okadar aldiysam.bir an once kesin dinus yapmalıyım.Ahh ahhhh
yaram içerde
Sen yokken neler oldu neler
Miu dediki illa kilo alıp geleceksin geri dedi
Bende sözünü dinledim kaptanımın
12 kilo geri alarak geri geldim
Çok söz dinleyen bir öğrenciyim![]()
Allah görüyor coco diyecek bişeyim yok benim. Izlemedim ben videoyu. Kaçtır görüyorum hep heryerde. Ama izlemedim izlemem. Allaha sığınıyorum bu dünyanın şerrinden insanların şerrinden en büyük cezayı o verecek en şiddetli şekilde. Dua edelim. Rabbim affetsin tüm günahlarımızı. Rabbim bilir en iyisini sonumuzu hayır etsin.Dün gece sabaha kadar uyuyamadim sabah 5 bucuktu saat baktigimda portakalim.sonra icim geçmiş.12 de kalktim kahve ictim falan.cok moralim bozudu hala bozuk umraniyedeki kadının katledilmesine aşırı sinirim bozuldu.daha fazla anlatip da keyfinizi kacirmak istemem.bütün insanliga olan güvenimi kaybettim yaşama hevesim bitti resmen.mahvetti bu olay beni.o video kötü oldu izlemez olaydim.sevincim kalmadi kanım cekildi nefesim kesildi adetacok kötü oldum gercekten unutamiyorum,bir kadının hayatı bu kadar ucuz mu?bu nasil vicdansizliktir şaşırıyorum.erkek denen yaratıkların kendine bunu reva görmesine,bunu reva görmesini sağlayan caydırıcı yasalar olmamasına,boylelerini devletimizin idam etmemesine,yaptiklarinin yanina kar kalmasina,ve daha bircok seye deliriyorum dunden beri ya yerdeyim ya gökte
![]()
Aminn portakalim,videoyu bencede izleme.hatta kimse ama kimse izlemesin asla tavsiye etmiyorum.çünkü gercekten insanin psikolojisini bozuyor.Rabbim büyükAllah görüyor coco diyecek bişeyim yok benim. Izlemedim ben videoyu. Kaçtır görüyorum hep heryerde. Ama izlemedim izlemem. Allaha sığınıyorum bu dünyanın şerrinden insanların şerrinden en büyük cezayı o verecek en şiddetli şekilde. Dua edelim. Rabbim affetsin tüm günahlarımızı. Rabbim bilir en iyisini sonumuzu hayır etsin.