Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Brn bu sene ülkem için düzelme diliyorum , bir de annemi babamı daha çok görebilmek, sevdicekle sağlıklı mutlu bir yol daha, bir de fıstık gibi olmak, bir de yeni işlerimde başarılı olmak çok mu istedim ayol?

Bi anda aydinlandim bi mutluluk geldi:halay:
Yanliz bugün pazartesi :KK53:
:KK15:

:KK53:

Tank oyunu:KK70:

Bi de şunu diyim herkeste oluşmuyor bu duygu, normalde pozitif bi insan değilim hatta pesimist sayılırım :olamaz: ama bu sene istediklerin olacak gibi geliyor :KK200: ama bu dediğim akışına bırakmak değil, elinden geleni yapıp gerisini akışa bırakmak tamam mi kuzum:KK60:

Çook fena pis sarmıştık biz ona bi ara .
:KK53: illet bi bağımlılık

Yanmayacak şekilde ayarlar tatlm ocaktan alır almaz oturmaz:)
Icine viks koyma olayi aklima yatti.sadece süt maydonoz buhari duymustum ama viks duymamistim.viks le etkili olur.galiba bunu yapabilmem icin esimin yardimina ihtiyacim olcak düşerim falan allah korusun,hazir yarin tatilken yapayim :D

aaaaaaaaaa saydınımmmmmmm saydin78 saydin78 vaaay geçti mi mezun olalı 6 ay :KK19::KK19::KK19:

o @MiuLego saydın iyidir listede ... hırslıdır da metası da iyidir :rapci::rapci::rapci:

saydın sevindim heee ...seni liste yola sokar papatyam , mezun olduğun için artılarında hiç önemli değil senin ... kaçla girersen gir :KK66:

Dolanırım akşam canım ..yoksa da açarız :KK19:

ahahahahhahahh hayatımız yemek ... :rapci: Bursaya gideceğiz ikea için aslında yarın .. eşim , yusuf ben mobilyadan çok iskendere odaklandık :KK70:
evet Ausum yaa :110:bu kadar ara acilinca anca listede olmak yola getirir beni :olamaz:
liste iyi gelecek biliyorum :KK28::KK60:

Cocom sen tekrardan rahim filmi çektirdin mi?Kürtajda rahimde yapışıklık falan kalabiliyor .
Yok tekrar cektirmedim deynebim korkuyorum açıkçası cesaret edemedim.bi sıkıntı olmuştur ameliyat flaan der gibi düşünceler giriyor aklima.birsey yoktur diye kendi kendime teselliler veriyorum.bide yapisiklik olursa adet olmaz deniliyor ama benim oluyor

:KK53:

Çook fena pis sarmıştık biz ona bi ara .
:KK53: illet bi bağımlılık

Ayyy gelsene online oynuyoz, hâlâ oynuyoz:KK70:

Yok tekrar cektirmedim deynebim korkuyorum açıkçası cesaret edemedim.bi sıkıntı olmuştur ameliyat flaan der gibi düşünceler giriyor aklima.birsey yoktur diye kendi kendime teselliler veriyorum.bide yapisiklik olursa adet olmaz deniliyor ama benim oluyor

Kuzu yapisiklikla adetin alakası yok. Tedavi sürecine girersen çektirmeden tedaviyi başlatma :KK51:

Back
X