Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim görümce hanim ile sıkıntılarım vardı 13 yıl olmayan sıkınti , onun doğum yapıp annesinin evine gelip
benim en zor günümde eşim işsiz kış günü, benim kafam 4 çocuk kaldırmıyor (iki kendi iki benim) sizin çocuklar okuldan sonra gelsin ama 3 gibi sizin eve götürsün babam demesiyle ve benim buna tepki koymam ile ,kv arayı bulmak yerine kızının korkusundan bizi öteleme ile açılmıştı
ben yine mal ben dayanamayıp geçen 15 tatilde eşimin kuzenleri geldiğinde çağırmam ile ortalığı toparlamaya çalıştım, ama görümce hanim da hala bir stop durumu var sosyal medyada asla bizim fotolara yorum yapmaz..
bi beğenir geçer
ama dünkü gittiğimiz çift ile eklediğim fotolara hemen yorum yapar eşime de dedim bak gör yorum yapacak dedim ve bingo ekledim yorum yaptı. .
madem öyle dedim bundan sonra attığım adımı geri çekiyorum etkiye tepki,![]()
görümceye bak sen, ben adım atmazdım. benim çocuklarımı istemeyeni ben de istemem evimdemadem öyle eşinin kardeşi tabi ki ama dışarda görüşürler bensiz ve çocuklarsız
![]()
Ben bugüne çok mutlu basladim ama Karnım ve bacaklarim çok fena hamlamis yürürken zorlaniyorum eşim çok gülüyor halime.neden anlamadim ama kollarım da hamlamis. Bugün spora devam
bir adet mal ben![]()
görsen o hep haklı
çok bencil bi insan
dünkü abisinin fotosuna bi yorum dahi yapmamış d.günü için
Afiyet olsun miuşum günaydınKahvaltı hazırlıyoruuuum![]()
Harika menğ bu işte eflalim afiyet olsun kuzummm31 aralık menüsü
Kahvaltı : Kıymalı soğan yahnisi, 1 dilim peynir, 3 zeytin, dom, sal, bib, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara: 2 ısırık elma
Öğlen : 4 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık yoğurt, 1 kase salata
Ara: Kuru kayısı
Akşam : 2 tavuk kanat fırında, 2 biber, yoğurtlu kabak
Su: 2 litre
@MiuLego
Aç karna uürüyüş en sevdiğimDaha kahvaltı yapmadım yaa arkadaş aradı yürüyek dedi aç açına yürüttü![]()
Daha yeni uyandım kahvaltı hazırladım şimdi yicem onuAnammm herkes nerde sizdiniz mi yawww
Dünü cıssız geçirmenin vicdan rahatlığıııı vaaarrr
Başka kimler var arttıraaaan?????