- 5 Haziran 2015
- 5.660
- 24.366
- 348
- 41
Miu nerelere aktın akşam..benide alaydın ya vicdansızDaha yeni uyandım kahvaltı hazırladım şimdi yicem onu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miu nerelere aktın akşam..benide alaydın ya vicdansızDaha yeni uyandım kahvaltı hazırladım şimdi yicem onu![]()
Eşim benimle uğraşıyor ben yaparken sportmen karısiymis da spor da yaparmis vs vs sanki çocuk seviyor. Konsantremi bozuyorGünaydın kızlar bende oğlanı yatırıp spora başkıycam eşim yok zaten işe gtti o o evdeyken yapamıom biri bana bakınca yapamıom![]()
Cislara rağmen -100 gr gelmenin mutluluğu ile ben varımDünü cıssız geçirmenin vicdan rahatlığıııı vaaarrr
Başka kimler var arttıraaaan?????
Oo çok severim adana tAtlısı gül şerbetiyle üstü buzlu buzlu![]()
Abla ben başka manada dedimYa buzla yapılmaz mı o bizim memleket te pek olmaz
Kışın olurmu![]()
anladım zatenBen bıcı bıcı demek istemistim![]()
ben sevmiyomAç karna uürüyüş en sevdiğim![]()
Ooyy üzülme kuzuuuummmm kiyamam ben sana sekertom benim ben iyiyim arada geliyorlar banadun gece aus ablanin dediği gibi yilbasi oldugu icin guzel bir gün beklentisine düştüm,yine sıkıcı bir gün oldugu için bunalima girdim canim benim :)
Anammm herkes nerde sizdiniz mi yawww
en güzeli yansın yağlarDaha kahvaltı yapmadım yaa arkadaş aradı yürüyek dedi aç açına yürüttü![]()
He sen beni trolledinanladım zaten![]()
Kız evdeydimMiu nerelere aktın akşam..benide alaydın ya vicdansız
KonyakKimseler yok galiba![]()
Miuuuu yerdesin senKonyak![]()
için yaşlanmış seninKız evdeydim
Pijamalarla
Çayımla
Ben yılbaşı kutlamam sevmem hiç :)
Kahvaltıdan kalktım şimdi kuzum sen nerdesinnnnMiuuuu yerdesin sen![]()