Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin takıma Konya şekerim :KK19: ben mezun 53.5 ilk bir ördek :KK53: Hedef 52 inşallah :KK54: Güzel günler göreceğiz burda kuzucum :süslü:[/QUOTEhosbulduk canım ve maşallah sana inşallah bira çok iyi geldi bana gercekten:KK60: cız coz yeme fikrinde bile miunun :sinirli:işareti geliyor aklıma ve geri cekiliyorum:KK70:

Çok saol cnm yok mandalina hic vermedim ama mama olarak ama iciriyordum. Geçenlerde babası aptamil 5 meyveli almış sanırım ondan oldu sen şimdi böyle diyince dank etti saol cnm ya bende üzülüp duruyordum neden olur diye
Benimki 1.5 yasindayken 2-3 gun mandalina yuzunden hic gecmeyen pisigi olmustu. Meger c vitamini alerji yapabilirmis, asitin de etkisi var tabi. Mandalinayi kesince gecmisti.

Heheheh yerim onuuuuu
Eve almayalım ama biz dışarıda sevelim de sen ona
Evde çok zor:mad:

Geçmişe bakmadım saydınım daha
Ama senin bi alıntını sabah gördüydüm
Bu hafta regl var haftaya liste diyordun demi:KK59:
Ayyy evet evde cok zor bakımı ama cook tatliiii:KK36:

Heheheh yerim onuuuuu
Eve almayalım ama biz dışarıda sevelim de sen ona
Evde çok zor:mad:

Geçmişe bakmadım saydınım daha
Ama senin bi alıntını sabah gördüydüm
Bu hafta regl var haftaya liste diyordun demi:KK59:
aynen bitanem oyle yapalim diyorum ama cumaya bakip hareket edelim olmadi Hoppaagridan suan kivraniyorum :KK34:

Yarından itibaren menü verip mortimi tekrar tekrar ve tekrar yeneceğim. Spor grubum @begum75 kuşum diye biliyorum inşallah yanlış değildir. Mortim saydin78 saydin78 bekle beni kuzucum missss gibi geliyorum:KK15:
bende sistim, su an patlayacagim kuzum regl haftam :110:
bu arada gecen hafta ben yendiydim demi:KK70:arada kaynadi:KK70:

görümceye bak sen, ben adım atmazdım. benim çocuklarımı istemeyeni ben de istemem evimde:KK12: madem öyle eşinin kardeşi tabi ki ama dışarda görüşürler bensiz ve çocuklarsız:sopa:

bir adet mal ben :KK43:

görsen o hep haklı
çok bencil bi insan
dünkü abisinin fotosuna bi yorum dahi yapmamış d.günü için

Masum hakkaten ya niye adım atıp görüşüyorsun ki. Ben sırf oğlum yüzünden sildim görümcemi. Telefonunda bile engelli. Nankör hem de alası, ben onun çocuğunu 40 gün yıkadım, boşanacaktı oturdum onunla ağladım üzüldüm. O da kızını oğlundan kaçırarak bizi annesigile gelince istemeyerek gösterdi vefasını. Tırnağımın ucunu bile layık görmem daha ben ona.

Tamam saydınım cuma bakarız duruma göre :) en kötü haftaya olur

Geçmiş olsun kuzum sıcak su torbasına sarın
tamam bitanem :KK66: offf fena kuzucum :olamaz:umarim gecer bugün, yarin is var evde. Portmanto yapilacak:KK47: ay Allahım iyilestir beni tez vakitte :dua:

Kızımın 1 haftadır bitmek bilmeyen pisigi var cnm naparsan yapalım gecmedi. Burda bi konu açmıştım eczanede karışım yapiyolarmis sanırım . Dis çıkarma evresinde ondanmi bilemiyorum. Neyse eczaneye gittik orda bi tartıldım ben 76.200 çıktım ben şok oldum tabi . Ordan çıkınca eşimle yeni bir baskül almaya gittik ve ordada aynı yani kızlar bizim tartı bozulmuş. Ve vee ben 76.200 musum acayip mutluyum yaa anlatamam :halay:
Evde kıyafetle tartılma canım, yani cuma günleri hiç kıyafet olmadan tartılıyoruz biz ;) tabi sen 75.7 olabilirsin hatta aç değilsen 75 bile olabilirsin

Şu an çok ama çok mutluyum hemde deli gibi iş kusucam. Eşim aradı bizim merkezde tekstil fabrikalari atolyeleri firmaları var temizleme makinası alıp temizleme yapicam yer tutacak bana baya tutulur iş. Allahım çıldırıyorum şu an zevkten 1 2 kadın da buldum çalışacak tamamdır iş kadını oldum ben allahım kocam diyor sen benden çok kazanirsin:KK53:
Ayy türkan çok güzel hayırlı olsun canım

Back
X