Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaştıkİstesem de vazgeçemem artık hergün koca dürtecek beni mesajla
Siz de burdan dürtün![]()
Son lafina son derece katiliyorumYasadigin sıkıntıları az buçuk anlıyorum cnm. Rabbim yardımcın olsun. Aynı şeyleri bende yaşadım. 1bucuk sene kv yanında oturdum. Ve anladım ki ev üstünde ev olmuyormuş. O kadar yıprandım ki en sonu ufacık bir sebepten dolayı bizi evden kovdu. Kızım 4 aylık ti ve bayrama 1 hafta vardı. Eşimle ayrılmanın eşiğine geldik. Sorsan şimdi ona çok mutluyuz ikimiz o bizi hiç kovmadı. Kendi annemden ayirmadim. O çalışmaya giderdi çeşit çeşit yemeğini tatlısını herşeyi yapardım. Boşuna dememişler affınıza sığınıyorum. Deveyi diken insanı s.... yarıyormuş![]()
Ayyy maliiiiYürü be kızım kim tutar seni![]()
İnsallah ahummmHande okudum sıkıntılarını Allah hale yola sokar inşallah yalnız kalmak özlemek en güzel ilaç inşallah doğru kararlar almanıza vesile olur bu süreç
Ölmez ölmez bişey olmaz onlara güüç sende artıııkAyyy maliiii
Para bu ya boru degil demi
Dedim simdi ölecek
Bu sabah 15senedir ilk defa esim hazirladi duyda inanma ilk.dwfa 10kadar uyudum.Hayırlı sabahlar. Biri kahvaltı hazırlasın ya her gün her gün ben hazırlıyorum![]()
Eger hicbir turlu gecmiyorsa kotuyse ve uzun suruyorsa mutlaka seker testi yaptir canim yokturya tedbirAynen öyle valla cnm şimdi görürsem aleji testi falan isterler çocuğa bi sürü eziyet
Koftenin puf noktasi iyi yoguracaksin bide kiyman hafif yagli olacakEvet etle sikintilarim var elmadan da ziyade dünya vucutluyum Ekvator gibi göbeğim var. Ev yemeği yiyeceğim artık bi de köfte yapmayı öğreneceğim tariflere bakıyorum
En buyuk isgenceleri biz evi ayiricaz dedikten sonra basladi.kizima bu evden cikarsan bir daha seni almiycam zor gorursun burayi diyo edepsiz.Ama bende ona odasini yalniz kalmamizi falan anlatiyirum anne yaaa ne zaman gidicez diyoBi gece selamı bırakıp çıkayım herkese![]()
Göz ucu ile taradım geçmişi kiShut Up handecim seni gördüm
bazen bir cinnet her şeyi çözer derler ... demek bu imiş anladıkları dil ... Nisana kadar o kuyruğunu sıkıştırıp dolansın bakalım .
@Triplimelek Megi megiiim triplim , sende lütfen toparlan .. inanılmaz bir iraden var senin ... yeni gelen arkadaşlar bunu görmediler ama örnek bir mezundun sen bu takımdan . Lütfen gel ve hem kendine hem o muhteşem menülerin ve sporunla arkadaşlarına destek ol![]()
Tamam cnm belki onunla alakalida olabilirBu sabah 15senedir ilk defa esim hazirladi duyda inanma ilk.dwfa 10kadar uyudum.
Eger hicbir turlu gecmiyorsa kotuyse ve uzun suruyorsa mutlaka seker testi yaptir canim yokturya tedbir
Koftenin puf noktasi iyi yoguracaksin bide kiyman hafif yagli olacak
Sen boyle.yazinca sen yokken.nasil.baktigi konusu kafami kurcaliyorEn buyuk isgenceleri biz evi ayiricaz dedikten sonra basladi.kizima bu evden cikarsan bir daha seni almiycam zor gorursun burayi diyo edepsiz.Ama bende ona odasini yalniz kalmamizi falan anlatiyirum anne yaaa ne zaman gidicez diyo
Amin ecem amin rahatim aslinda.Her iki secenegede hazirladim kendimi.Ya evi ayiricam ya yolu ayiricamShut Up iyi olmana sevindim insaallah kendi evine gecer huzurlu olursun
Yok canım yemedim anlat bakalımCok sagol canim evet birinci oldum darisi sizlerin basina insallah
Nevreste nevomm karides yememistin sen degil mi?
ben bugün yedim ilk defa, tadindan bahsetmek istiyorum biraz sana
![]()
Ecem ölür torunu icin.Ayrilmayi icine yediremiyo.Gercekten takintili.Kizima ustten tutma sorarim agzini ararim.Kizimda ona karsi oyle.Babannen olmazsa naparsin diyorum ölürüm anne diyo.Bize bir ara siz istediginiz yere gidin kizim benimle kalicak diyodu.Su an kuyruk acisi var.Paranin yuzu sicak bir anda tak diye maaslar kesilecek o bol bolculuk bitecek.Ha sunuda teklif edicem bakmak istersen bak kizima bakiciya degil sana vereyim diycem Hayir derse adiyim.Sen boyle.yazinca sen yokken.nasil.baktigi konusu kafami kurcaliyor
Amin masumum amin.Kendimi daha guclu hissediyorum.Aman tatsizlik cikmasin diye bosuna susmusum
Yasadigin sıkıntıları az buçuk anlıyorum cnm. Rabbim yardımcın olsun. Aynı şeyleri bende yaşadım. 1bucuk sene kv yanında oturdum. Ve anladım ki ev üstünde ev olmuyormuş. O kadar yıprandım ki en sonu ufacık bir sebepten dolayı bizi evden kovdu. Kızım 4 aylık ti ve bayrama 1 hafta vardı. Eşimle ayrılmanın eşiğine geldik. Sorsan şimdi ona çok mutluyuz ikimiz o bizi hiç kovmadı. Kendi annemden ayirmadim. O çalışmaya giderdi çeşit çeşit yemeğini tatlısını herşeyi yapardım. Boşuna dememişler affınıza sığınıyorum. Deveyi diken insanı s.... yarıyormuş![]()
Çok fena gaza getirdim seni![]()
Artık hepp Nevooo gelecek aklına![]()
görünce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Icraatimla değil mi bebegim lafa değil işe bakıyorlar![]()
Tabiii kiii Nefs kazanacak tatlım.![]()
Merak Etme sen aklında Sallayan Nevooo kalacak.![]()
![]()
Salladigim kadar sallatacagim.![]()
Sallattigin kadar Sallayacaksinn bebegim içimde ki cadı ortaya çıktı kork benden
![]()
@nehirnil111 canom Pazartesi
45 dk leslie = 135 point
2000 ip = 400 point
Toplam = 535 point
Yaptığım sporlarimi mortim Nevomaaa hedayeee ediyorum![]()
Nevreste
Bende dedim zaten ona. Hiç kizi yok eşim en büyük ikide erkek kardeşi var . Inşallah benden bulmadinda diğerlerinden bulursun diyeDilegin son yazdigi cunleyi yazmak.icin.alintilamistim ustteki mesaji da.Haketmeyene öyle yapcan mum oluyolar valla.Bizim bi arkadas da son raddede kv ye eee be yeter evime ayak basma bi daha oglunu bile goremezsin evladindan ederim seni diye vi cemkirmisti kadin sonra melek aman kizim yaman kizimbi de ben boyle kv lere eger varsa esin erkek kardesi yelloz bi gelin nasip olur inşallah diye dua ediyorum hep
![]()
Var var bekar kaynim var.Sevgiliside var 8 senedir dua ediyorum bi nisanlansin artik diye.O zaman gorecekler neyin ne oldugunu.Ya kadin utanmaz ya kaynima ablasi sevgilinden daha guzel onumu istesek diyecek kadar utanmazDilegin son yazdigi cunleyi yazmak.icin.alintilamistim ustteki mesaji da.Haketmeyene öyle yapcan mum oluyolar valla.Bizim bi arkadas da son raddede kv ye eee be yeter evime ayak basma bi daha oglunu bile goremezsin evladindan ederim seni diye vi cemkirmisti kadin sonra melek aman kizim yaman kizimbi de ben boyle kv lere eger varsa esin erkek kardesi yelloz bi gelin nasip olur inşallah diye dua ediyorum hep
![]()
Ben bugün dondurulmus karides aldim nevom,tadi aynıymis yani dondurulmus veya olmamis birsey farketmiyormus.herneyse merakima yenildim o kadar lezzetli denilinceYok canım yemedim anlat bakalım![]()