- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Daha isin basindasin zaten hizli gidecek dikkatini bozmadikca hep hizli gidecekBende napim hemen olsun diyorumdoğru söylüyorsunuz cnm ama tartı baya bi mutlu ediyor beni hızlı veriyorum kilo şoklardayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha isin basindasin zaten hizli gidecek dikkatini bozmadikca hep hizli gidecekBende napim hemen olsun diyorumdoğru söylüyorsunuz cnm ama tartı baya bi mutlu ediyor beni hızlı veriyorum kilo şoklardayım
Hic bozmuyorum eşim diyor ne güzel hayatım diyet yapmadan hic bu kadar yemiyodun (normalde zeytindir peynirdir meyvedir ceviz badem hic yemezdim) bende sağlıklı besleniyorum ondan dedim. Güldü hep diyet yap diyorDaha isin basindasin zaten hizli gidecek dikkatini bozmadikca hep hizli gidecek
Bugun kızımın kreşine gidecem eve gelio spor yapacam artik cumaya insallah masallah listeye giriyorum![]()
şükür Fatmam iyiyimsen nasilsin
yeni yil yeni umutlarbasladim bugün Bismillah
![]()
Kızlar ben diyet yapamiom ya. Motivasyon sıfır . DuNKÜ yaptığım börek çörek kek vs ler mahvetti benı ve zavallı yim bu konuda engel olamiyorm kendime tartildim ki 73.3 çıktım yani . 2 kilo almis im nerdeyse . Ben bu işi yapmiom simdi. Evden çıkmadan olmuo .Ben martta baslicam ya. Evden çıkmak sart
açım mutluyum
Sabah 9.30 da azıcık yedim. Uzun zamandir ilk kez aç kalktim masadanne degisik duyguymus
unutmuşum meger
![]()
aynen kuzum Allah var, dert yok tasa yokHayırlı olsun canım listeye girmen
İyiyim canım cok şükür Allah var keder yok yeni yılda sonrasında umutlar hep bizimle olsun inşallah
Verom yapabildigin suyla hafif yürüyüşle küçük adımlarla başla canım kendini yıpratma lütfen bebeğin etkilenir rahat ol zamanı geldiğinde nce bizim aylarca uğraşmanıza sen haftalarda bitirirsin
İnşallah
Vayyy arkadaşımız diyet moduna geçmiş maşallah![]()
Sağlıklı beslenme en güzeli balım benim 6 ay bitti ve bunu gerçek anlamda vücudu arındırmak için yapıyorum 78.5 nerede 54 nerede balım bu yüzden şuan ihtiyacın yok senin bu şekilde vermem hem.saglikli hemde geri dönüşü abartmadigin surece olmazHic bozmuyorum eşim diyor ne güzel hayatım diyet yapmadan hic bu kadar yemiyodun (normalde zeytindir peynirdir meyvedir ceviz badem hic yemezdim) bende sağlıklı besleniyorum ondan dedim. Güldü hep diyet yap diyor
Kalamar yengec kardes hepsini severim ama pisiremem@Nevreste karidesi kendin pisirmeden(piserkenki koku kötü) baskasindan ya da restoranda bi dene.
@CocoChanelmademoiselle cocom kendi pişirdiği için tiksinmistir.
Kızlar restoranda karides güveç
Kalamar tava deneyin muhakkak
Amaaaa
Siz pisirmeyin![]()
2 kilodan fazla verdim tam hatırlamıyorum canımEflal bugün patates yoğurt detoksunu yapıyorum ama yanlış günde yaptım dolgu yaptırdım geldim şimdi yarın yine dolgu var 3 güne tamamlamak istiyordum nette çok araştırdım herkes güzel kilo vermiş sen kaç kilo vermiştin
Yeni gülüşümKiz niye erol tas gibi guluyosun![]()
![]()
açım mutluyum
Sabah 9.30 da azıcık yedim. Uzun zamandir ilk kez aç kalktim masadanne degisik duyguymus
unutmuşum meger
![]()
53.4 gördüm sabah. İnmiyor yahuyemicem işte, ye mi cemseen ye emi mortim, zayifsin, gucsuz kalirsin
![]()
Kaç gün yapmıştım canım sende 3 gün mü yaptinn2 kilodan fazla verdim tam hatırlamıyorum canım
he he oyle olur, kesin dinler seni baskulun53.4 gördüm sabah. İnmiyor yahudedim mortimi yenmek için indireceğim seni tartııııııııı
![]()
Aynen canım gerçekten hem karnım doyuyor hem kilo veriyorum . Ben şunu anladım 1 domates lede 1 kurabiyeylede olur ama kurabiye ve abur cubur o kadar çok muş ki hayatımda çok şükür doğru yolu buldumSağlıklı beslenme en güzeli balım benim 6 ay bitti ve bunu gerçek anlamda vücudu arındırmak için yapıyorum 78.5 nerede 54 nerede balım bu yüzden şuan ihtiyacın yok senin bu şekilde vermem hem.saglikli hemde geri dönüşü abartmadigin surece olmaz
Ayyy dinlemez değil mi bak sen benden daha iyi anlıyorsun dilindenhe he oyle olur, kesin dinler seni baskulun![]()
beni dinler, beynini kodladim uzaktanAyyy dinlemez değil mi bak sen benden daha iyi anlıyorsun dilinden![]()