Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha isin basindasin zaten hizli gidecek dikkatini bozmadikca hep hizli gidecek
Hic bozmuyorum eşim diyor ne güzel hayatım diyet yapmadan hic bu kadar yemiyodun (normalde zeytindir peynirdir meyvedir ceviz badem hic yemezdim) bende sağlıklı besleniyorum ondan dedim. Güldü hep diyet yap diyor

Bugun kızımın kreşine gidecem eve gelio spor yapacam artik cumaya insallah masallah listeye giriyorum:KK73::KK9:

Hayırlı olsun canım listeye girmen

şükür Fatmam iyiyim:KK200:sen nasilsin
yeni yil yeni umutlar:KK68: basladim bugün Bismillah Hoppa

İyiyim canım cok şükür Allah var keder yok yeni yılda sonrasında umutlar hep bizimle olsun inşallah

Kızlar ben diyet yapamiom ya. Motivasyon sıfır . DuNKÜ yaptığım börek çörek kek vs ler mahvetti benı ve zavallı yim bu konuda engel olamiyorm kendime tartildim ki 73.3 çıktım yani . 2 kilo almis im nerdeyse . Ben bu işi yapmiom simdi. Evden çıkmadan olmuo .Ben martta baslicam ya. Evden çıkmak sart

Verom yapabildigin suyla hafif yürüyüşle küçük adımlarla başla canım kendini yıpratma lütfen bebeğin etkilenir rahat ol zamanı geldiğinde nce bizim aylarca uğraşmanıza sen haftalarda bitirirsin
İnşallah:KK200:

açım mutluyum :KK75::KK75::KK75:
Sabah 9.30 da azıcık yedim. Uzun zamandir ilk kez aç kalktim masadan:KK70:ne degisik duyguymus :KK30: unutmuşum meger:KK70:

Vayyy arkadaşımız diyet moduna geçmiş maşallah:KK200:

Hayırlı olsun canım listeye girmen

İyiyim canım cok şükür Allah var keder yok yeni yılda sonrasında umutlar hep bizimle olsun inşallah

Verom yapabildigin suyla hafif yürüyüşle küçük adımlarla başla canım kendini yıpratma lütfen bebeğin etkilenir rahat ol zamanı geldiğinde nce bizim aylarca uğraşmanıza sen haftalarda bitirirsin
İnşallah:KK200:

Vayyy arkadaşımız diyet moduna geçmiş maşallah:KK200:
aynen kuzum Allah var, dert yok tasa yok :KK36:
kuzucum.
Basladim kuzucum Hoppa:KK36:

Hic bozmuyorum eşim diyor ne güzel hayatım diyet yapmadan hic bu kadar yemiyodun (normalde zeytindir peynirdir meyvedir ceviz badem hic yemezdim) bende sağlıklı besleniyorum ondan dedim. Güldü hep diyet yap diyor
Sağlıklı beslenme en güzeli balım benim 6 ay bitti ve bunu gerçek anlamda vücudu arındırmak için yapıyorum 78.5 nerede 54 nerede balım bu yüzden şuan ihtiyacın yok senin bu şekilde vermem hem.saglikli hemde geri dönüşü abartmadigin surece olmaz

Eflal bugün patates yoğurt detoksunu yapıyorum ama yanlış günde yaptım dolgu yaptırdım geldim şimdi yarın yine dolgu var 3 güne tamamlamak istiyordum nette çok araştırdım herkes güzel kilo vermiş sen kaç kilo vermiştin
2 kilodan fazla verdim tam hatırlamıyorum canım

Sağlıklı beslenme en güzeli balım benim 6 ay bitti ve bunu gerçek anlamda vücudu arındırmak için yapıyorum 78.5 nerede 54 nerede balım bu yüzden şuan ihtiyacın yok senin bu şekilde vermem hem.saglikli hemde geri dönüşü abartmadigin surece olmaz
Aynen canım gerçekten hem karnım doyuyor hem kilo veriyorum . Ben şunu anladım 1 domates lede 1 kurabiyeylede olur ama kurabiye ve abur cubur o kadar çok muş ki hayatımda çok şükür doğru yolu buldum

Menü şeeedeyim
Sabah 10.00
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Zeytin
Çökelek
Yeşil soğan
Üjj bejjj fındık

Öğle 14.00
Kuru üzüm fındık ceviz kayısı
Hepsinin toplamı bir avuç etti

Akşam
Peynirli salata
Bir kase yoğurtlu olacak inşallah

Spor Leslie 3 mile

30 dk egzersiz

@MiuLego mortim saydin78 saydin78 begum75 begum75 Kuşum.

Back
X