Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım favori lerine ekledim teşekkürler:KK200:

De bakalım çerez yiyonmu:KK49:

Ayy cok sevindim handecim kendin için kizin için inşallah doğru kararı vermissindir canım :KK200:

Ayy canım kalp kalbe karşı listemi uyguluyorum az yemeye ciddi alıştım cok şükür açığım oluoyor arada ama
Bu hafta listemi seninle yapıp yinede Dr diyetisyen deniycem inşallah

Hadi bakalım canım olacak inşallah

Ne güzel soz:KK200:

Canım senin kilo vermeni deli gibi sporlarını biliyoruz daha önce oldu yine olacak inşallah moral enerji motivasyon cok önemli enerjini düşürme canim:KK200:

Canım eşler o zayıf halini görünce
Yine öyle olmasını istiyor
Eşim bak Fatma kilo alırsan bundan sonra böyle olmaz diyor yıllarca ignelerdi ama direk rahatsızlığı gibi yüksek sesle dile getirmedi

Canım her insanın bir yapısı var
Benim içinde sertlik beni gerer
Kilolu insanların geneli bisverip görünümlü hassas ve duygusal insanlar 2015 te buraya geldiğimde ameliyat a karar vermiş öyle ölürsem böylede ölüyor um dedim son anda ameliyat tan caz geçtim buraya tanıştım kendimin jendime güvenim kalmadığında buradaki arkadaşlar abla yaparsın sana güveniyoruz vs gibi sözler bende yapabilirim hissini oluşturdu ve o yıl 32 kilo gitti cok şükür şimdide burada sizin desteklerinle görmediğim rakamları görüyorum

Canım yeni aldığım kilolar çabuk gider inşallah ben 20 yıldır yaklaşık üzerimdeki kilolarla uğraşıyorum eskiye göre jacamaklarim gece nobetletim bitmedi ama cok azaldı
Her gece uykudan uyanıp yerdim iki haftadır gece yemedim cok şükür
2 haftada 2 gün kaçamak yaptım
Moralimi bozmadan 2 güne değil 13 gün yaptığımda ki basarina odaklanıyor um çünkü stres güven enerji düşüklüğü yasarsam yanlış şeyler yiycemmm biliyorum

Hayatımda hiç karides yemedim ama yemeğinde düşünmüyorum:KK45:

Ayyy bende cok etkilendim izledim ağır yaşamların sıkı takipcidiyim bazı duygular cok tanıdık geliyor

İşte dikkat et canım

Özledik hulyacim :KK200:
İnşallah ablacım ya bu defa asla bırakmayacağım. Eşim mutsuz olduğum için biraz yüklendi. Haklı, mutlu olmak da mutsuz olmak da senin elinde diyor. Her zaman destek sağolsun.

Canım bunu değerlendir ne güzel destek eşine. Kimin eşi böyle uğraşır ki. Bir kere yaptın yine yaparsın, sonu yok Megi yemenin sonu yok :KK43:
Gerçekten sonu yok :(
Bana diyo mutsuzsun eee bunu sen kendin yapıyorsun senin elinde diyor mutlu olmak. Haklı da... Olacak inşaallah eflalim teşekkür ederim.

Toplamak zorundayız kedimiz için :KK19:diyorumki biz öğün öğün yazalım hatta fotoğraf bile atalım:cool: kendimizi kontrollü olmak için ne dersin :KK73:
Yaaa çok iyi fikir bence :KK28:
Bir süre devam edersek eminim toparlancaz.
Yoksa bir ondan bir bundan olacak iş değil o_O geliyor kilolar.

Eşi onu düşündüğü için söylemiş bence. Verdiği emekleri gördü ne kadar uğraştığını, bu kadar emek verdiği şey puf uçtu ve bu durumda megiyi çok fazla üzüyor, eşi üzülmesini istemediği için öyle konuşmuş diye düşünüyorum. Yoksa sen niye kilo aldın hııı tarzında söylememiş.
Aynen öyle canım.
Her lokmaya karşı koyan, asla kaçamak yapmayan biriydim.
Sürekli pozitif düşünen bir insandım.
Vee en önemlisi bütün kıyafetlerimi değiştirdik. Bazıları olmuyor :( çok darlaştı.
Her dakika konuşuyorum şöyle yapcam bugün başladım oldu olacak demeler en sonunda ağlamalarım :(
Artik konuştu o da napsın. Dedi bak aynaya 3 ay önceki özlem nerede o neşeli mutlu olan. Kilo almaya başladığın anda mutsuzlaştın dedi. Sen yaptın yine yapacaksın dedi.

Sabah10:00(limonlu su)
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta rafadan
1 kk peynir
Dom yeşil sarımsak

Öğlen yok

Ara16:30
1 kupa yeşilçay

Akşam18:00
Roka salatası
Ayran

Su:2 lt
Spor:30 dk jillian lvl 1
30 dk jillian lvl2
@MiuLego nehirnil111 nehirnil111
canım bu nasıl akşam yemeği pro yok bişey yok böyle kilo verirseniz en ufak yemede geri alırsınız şok diyet yapıyorsunuz resmen... bir kaç ay sonra Allah korusun vucud alarm vermeye başlar .... :KK57::KK57::KK57:

Son düzenleme:
Aynen öyle canım.
Her lokmaya karşı koyan, asla kaçamak yapmayan biriydim.
Sürekli pozitif düşünen bir insandım.
Vee en önemlisi bütün kıyafetlerimi değiştirdik. Bazıları olmuyor :KK43: çok darlaştı.
Her dakika konuşuyorum şöyle yapcam bugün başladım oldu olacak demeler en sonunda ağlamalarım :KK43:
Artik konuştu o da napsın. Dedi bak aynaya 3 ay önceki özlem nerede o neşeli mutlu olan. Kilo almaya başladığın anda mutsuzlaştın dedi. Sen yaptın yine yapacaksın dedi.
Megi canim esinin sana destek olmasi ne guzel. Su anki kilon ve ideal kilon kac tatlim. Bir de daha once seni motive eden sey neydi

Eki Görüntüle 2087529

kızlar bi ara kontrol yapalım mı ?:KK31:

HİPERSTARLAR
@Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
nehirnil111 nehirnil111
@malipina
@Whiteblacklife

SÜPERSTARLAR
@Triplimelek Megi
@hepfit
@Antepia27
@Portakal Sulu Ordek
@ecemavi
Begüşüm ben sporlarımı yazamadım tabi yoğunluktan :KK45: cuma 45 dakika tempolu 112,50 point cumartesi pazar yok evde bol bol iş yaptım ama spordan sayılmıyor :KK53: pazar günü 25 dakika jillian + 30 dakika pilates 190 point:halay: bugünde depoda sayımda rahat 1 saat egzersizim var üşümeyeyim diye o kadar bacak çalıştım ki :KK70::KK70:

Megi canim esinin sana destek olmasi ne guzel. Su anki kilon ve ideal kilon kac tatlim. Bir de daha once seni motive eden sey neydi
Yine eşim çok yardımcı olmuştu sonra buraya gelmiştim ausum sayesinde verip mezun olmuştum. 3 haftadır yerimde sayıyorum 67'yim. 58 bana çok yakışmıştı. Yine öyle olacağım inşallah
Triplimelek Megi Triplimelek Megi cnm bende başladım bugün yeniden
hep beraber yeni hedeflere kavuşalım cnm inşallah
Ayyy banum inşallah ya valla bu defa bırakmayacağım. Sende bırakma kendimizi mutsuz ediyoruz.
Eşim sabahtan beri 10 mesaj attı :KK70: bak tut kendini, olacak, mutfaktaysan çık çabuk diye :KK70: ama iyi oluyor 2 defa çıktım mutfaktan döndüm yolumdan :21:

Yine eşim çok yardımcı olmuştu sonra buraya gelmiştim ausum sayesinde verip mezun olmuştum. 3 haftadır yerimde sayıyorum 67'yim. 58 bana çok yakışmıştı. Yine öyle olacağım inşallah

Ayyy banum inşallah ya valla bu defa bırakmayacağım. Sende bırakma kendimizi mutsuz ediyoruz.
Eşim sabahtan beri 10 mesaj attı :KK70: bak tut kendini, olacak, mutfaktaysan çık çabuk diye :KK70: ama iyi oluyor 2 defa çıktım mutfaktan döndüm yolumdan :21:
başaracağız canım bu sefer hepimiz mezun olup güzel parti vereceğiz inşallahhhhh :eğlence:

Begüşüm ben sporlarımı yazamadım tabi yoğunluktan :KK45: cuma 45 dakika tempolu 112,50 point cumartesi pazar yok evde bol bol iş yaptım ama spordan sayılmıyor :KK53: pazar günü 25 dakika jillian + 30 dakika pilates 190 point:halay: bugünde depoda sayımda rahat 1 saat egzersizim var üşümeyeyim diye o kadar bacak çalıştım ki :KK70::KK70:
kuzucum sporlarını kaydettim,bugüne bişey yazmadım ama bilgin olsun :110:
benimde birtek cuma günü sporum var,perşembe günü toptan yazarım hepsini
ben çıkıyorum önce çarşıya uğrıycam sonra eve :KK55:eksikler hiç bitmiyor :bicak:görüşürüz:KK15:

Back
X