Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En kötü karar , kararsızlıktan iyidir çünkü .
Mart iyi gelecekse , Martta başlarsın vero .
Böyle oldu olmadı , ha oldu ha olacak ... derken kendi motivasyonunu da kaybediyorsun bence .
Ne bileyim , insan niyet eder başlar ... ha olmuyorsa doğru zaman doğru kafada değil demektir
YA çok haklısın niyet edip kararlilikla baslardim aslında ama öyle garip bi hal ki ya pa mi yo rum. İş yemeye gelince kendimden geçio rum. É spor yok .falan derken çok bahanem var. . Sen ne dersin takım degsikligi yapabilir miyim ki .nere gitsem . Böyle benle senin gibi kafayı yedirecegim takım lazim. Gelmeyince de vuran ;)

Kreş ... ana okulu ... yaz okulları ... ve şu an 3. sınıf ... sana Yusufun yazısını göndereyim de az rahat bırak oğlunu :KK70::KK70::KK70:
Gecen gun 1 ve 2 leri yazıyoruz etkinlik kitabinda 2 leri egri yazıyor diye bi gerildim bi gerildim derin derin nefes alıyorken esim ada ne oluyor dedi daha cocuk 5 yaşında bile degil dedi :KK70::KK70:ben ya nasıl yazamaz diye kafayi yiyécektim :KK70: nasil kaptırmışım kendimi nasil sanki yarin oss sinavi var hukuk fakultesine hazırlanıyor gibi:KK70:bi anda sirkelenip kendime geldimmm

YA çok haklısın niyet edip kararlilikla baslardim aslında ama öyle garip bi hal ki ya pa mi yo rum. İş yemeye gelince kendimden geçio rum. É spor yok .falan derken çok bahanem var. . Sen ne dersin takım degsikligi yapabilir miyim ki .nere gitsem . Böyle benle senin gibi kafayı yedirecegim takım lazim. Gelmeyince de vuran :KK66:

Takım değişikliği yapabilirsin tabii ... mezunsun sonuçta ..istediğin takımda sıfırdan başlarsın .
Ama tekrardan kendini , metanı , abur cuburlarını , böyle de kilo verebildiğini anlatmak zor da gelebilir ... daha da motive edebilir . Değişikliği @MiuLego ile görüş .

Kendinden geçme kısmı , diyorum ya tamamen kafada bitiyor . bende mesela gebelikte sağlıklı besleneyim aman egzersiz yapayım , yürüyeyim cart curt kafasında değilim ..olurum sanıyordum , yok ... 3 gün iyiysem illa sapıtıyorum .
Kafam bunu istemiyor çünkü ... zorluyorum resmen kendimi .

Zorla olmuyor bu işler . Hazırsan başla .. burda ya da iyi gelecekse başka takımda

geçmiş olsun canım çok .
Süt ve türevleri ...
Protein ...
Mevsiminde sebzeler ...
Salatalar ...
Meyveler ...
Sağlıklı bitki çayları ...
Limon ... zencefil ....

Bunların hiçbirisi diyete mani değil ... meneülerinde eksik etmezsen , güçsüz düşmezsin :KK200:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay: haydeeee bakalım .... oldun muuuu 71.1 :KK53:

Çok geçmiş olsun sana da vaytım :KK19:
Sağol ausum teşekkürler bugün dolgu yaptırdım o koltuğa oturunca kendimi öyle bi kasiyorum her dişçi sonu bu baş ağrısı cekiyorum

Gecen gun 1 ve 2 leri yazıyoruz etkinlik kitabinda 2 leri egri yazıyor diye bi gerildim bi gerildim derin derin nefes alıyorken esim ada ne oluyor dedi daha cocuk 5 yaşında bile degil dedi :KK70::KK70:ben ya nasıl yazamaz diye kafayi yiyécektim :KK70: nasil kaptırmışım kendimi nasil sanki yarin oss sinavi var hukuk fakultesine hazırlanıyor gibi:KK70:bi anda sirkelenip kendime geldimmm

bende hiç öyle yapmadım desem yalan olur ... ama 2 senedir çok rahatım .

Sen kendini düşün her işi dörtlük dörtlük yapabiliyor musun ?

Ben yapamam :))

Çocuklarda böyle ..bazı şeylere yetenekleri yok ... Bazı konularda çok iyiler ... İşte o yeteneksiz olduklarını kendileri idare edecek kadar yapabilsin tamam :KK66: eğri büğrü :confused:

Kelebek diyet yapıyor mu ?

dış kulvardan ablası ile yarışıyor :halay:

Sağol ausum teşekkürler bugün dolgu yaptırdım o koltuğa oturunca kendimi öyle bi kasiyorum her dişçi sonu bu baş ağrısı cekiyorum

yarında Yusufun ilk dolgusu var .
Çok minik iki diş arası çürük gördük ilk kez ... ben sanıyordum zaten süt dişi , düştü düşecek ... dr dedi 13-14 e kadar ağzında o diş ..

aeben aeben ile kelebekolacam kelebekolacam ı çıtır çıtııııııııııır yiyeceğim diyorsun heee :halay:
Onlar rengini belli etmiyor bilemedim

Ay ada alemsin ayyuzluyu biktirma sakin

bende hiç öyle yapmadım desem yalan olur ... ama 2 senedir çok rahatım .

Sen kendini düşün her işi dörtlük dörtlük yapabiliyor musun ?

Ben yapamam :))

Çocuklarda böyle ..bazı şeylere yetenekleri yok ... Bazı konularda çok iyiler ... İşte o yeteneksiz olduklarını kendileri idare edecek kadar yapabilsin tamam :KK66: eğri büğrü :confused:
Evet haklisin ama o an baska atmosfer oluyor:confused::confused: mesala dikkat olcme ile ilgili bi etkinlik kitabimiz var 10 balik var 9nun yonu bi yere bir tanesinim farkli yone bakiyor hangisi farkli yonde diyorum şıp diye buluyor ben bile iyice bakinca anca buluyorum.. hepsi ayni renk kafa:confused::confused::confused: boyle oluyor benim.. ama kizim şıp diye gisteriyor... esime dedim bi sen bul bakti bakti bakti hepsi ayni yöndeki dedi :KK70::KK70::KK70:

Evet haklisin ama o an baska atmosfer oluyor:confused::confused: mesala dikkat olcme ile ilgili bi etkinlik kitabimiz var 10 balik var 9nun yonu bi yere bir tanesinim farkli yone bakiyor hangisi farkli yonde diyorum şıp diye buluyor ben bile iyice bakinca anca buluyorum.. hepsi ayni renk kafa:confused::confused::confused: boyle oluyor benim.. ama kizim şıp diye gisteriyor... esime dedim bi sen bul bakti bakti bakti hepsi ayni yöndeki dedi :KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hepsi aynı yönde adaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ya işte görsel hafıza , dikkat çok önemli .... bırak 2 leri de eğri yazsın

Oyyy geçmiş olsun canom :KK200::KK60:

oraları karıştırma bacım :confused::confused: bunun eşi var , suyu var , kan hacmi var .. ödemi var ..o su var bu su var :rolleyes:

Uyanık aus:rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70: sizinki büyüyünce cok fena olacak:KK37:

Back
X