Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menum
sabah
yumurta salatali yaklasik 2dl tam bugday ekmekli klasik kahvaltı
Öglen
1kase yogurt 10fundik
Aksam
nohut salata ayran
YA çok haklısın niyet edip kararlilikla baslardim aslında ama öyle garip bi hal ki ya pa mi yo rum. İş yemeye gelince kendimden geçio rum. É spor yok .falan derken çok bahanem var. . Sen ne dersin takım degsikligi yapabilir miyim ki .nere gitsem . Böyle benle senin gibi kafayı yedirecegim takım lazim. Gelmeyince de vuranEn kötü karar , kararsızlıktan iyidir çünkü .
Mart iyi gelecekse , Martta başlarsın vero .
Böyle oldu olmadı , ha oldu ha olacak ... derken kendi motivasyonunu da kaybediyorsun bence .
Ne bileyim , insan niyet eder başlar ... ha olmuyorsa doğru zaman doğru kafada değil demektir
Gecen gun 1 ve 2 leri yazıyoruz etkinlik kitabinda 2 leri egri yazıyor diye bi gerildim bi gerildim derin derin nefes alıyorken esim ada ne oluyor dedi daha cocuk 5 yaşında bile degil dediKreş ... ana okulu ... yaz okulları ... ve şu an 3. sınıf ... sana Yusufun yazısını göndereyim de az rahat bırak oğlunu![]()
YA çok haklısın niyet edip kararlilikla baslardim aslında ama öyle garip bi hal ki ya pa mi yo rum. İş yemeye gelince kendimden geçio rum. É spor yok .falan derken çok bahanem var. . Sen ne dersin takım degsikligi yapabilir miyim ki .nere gitsem . Böyle benle senin gibi kafayı yedirecegim takım lazim. Gelmeyince de vuran![]()
Kelebek diyet yapıyor mu ?
Sağol ausum teşekkürler bugün dolgu yaptırdım o koltuğa oturunca kendimi öyle bi kasiyorum her dişçi sonu bu baş ağrısı cekiyorumgeçmiş olsun canım çok .
Süt ve türevleri ...
Protein ...
Mevsiminde sebzeler ...
Salatalar ...
Meyveler ...
Sağlıklı bitki çayları ...
Limon ... zencefil ....
Bunların hiçbirisi diyete mani değil ... meneülerinde eksik etmezsen , güçsüz düşmezsin
haydeeee bakalım .... oldun muuuu 71.1
Çok geçmiş olsun sana da vaytım![]()
5 günüm var adam ama dişçi korkusu yüzünden benim ki yarın bi tane daha dolgum var bakalım.hayirlisiRegli yaklasiyormu canim benim regli yaklasinca başım cok agrir guya ayin 6 sinda regli olacsm ama hic belirti yok bende yine gecikecek sanirsam...
Gecen gun 1 ve 2 leri yazıyoruz etkinlik kitabinda 2 leri egri yazıyor diye bi gerildim bi gerildim derin derin nefes alıyorken esim ada ne oluyor dedi daha cocuk 5 yaşında bile degil dediben ya nasıl yazamaz diye kafayi yiyécektim
nasil kaptırmışım kendimi nasil sanki yarin oss sinavi var hukuk fakultesine hazırlanıyor gibi
bi anda sirkelenip kendime geldimmm
Kelebek diyet yapıyor mu ?
Sağol ausum teşekkürler bugün dolgu yaptırdım o koltuğa oturunca kendimi öyle bi kasiyorum her dişçi sonu bu baş ağrısı cekiyorum
Onlar rengini belli etmiyor bilemedim
Ay ada alemsin ayyuzluyu biktirma sakinGecen gun 1 ve 2 leri yazıyoruz etkinlik kitabinda 2 leri egri yazıyor diye bi gerildim bi gerildim derin derin nefes alıyorken esim ada ne oluyor dedi daha cocuk 5 yaşında bile degil dediben ya nasıl yazamaz diye kafayi yiyécektim
nasil kaptırmışım kendimi nasil sanki yarin oss sinavi var hukuk fakultesine hazırlanıyor gibi
bi anda sirkelenip kendime geldimmm
730 gr dan fazla artmasin ama'' ay içinde bebeğinizin boyu yaklaşık 5 cm ağırlığı yaklaşık 730 gr. artacak. ''
alacağım kiloların sebebi bellidir efenim![]()
730 gr dan fazla artmasin ama
Evet haklisin ama o an baska atmosfer oluyorbende hiç öyle yapmadım desem yalan olur ... ama 2 senedir çok rahatım .
Sen kendini düşün her işi dörtlük dörtlük yapabiliyor musun ?
Ben yapamam :))
Çocuklarda böyle ..bazı şeylere yetenekleri yok ... Bazı konularda çok iyiler ... İşte o yeteneksiz olduklarını kendileri idare edecek kadar yapabilsin tamameğri büğrü
![]()
Evet haklisin ama o an baska atmosfer oluyormesala dikkat olcme ile ilgili bi etkinlik kitabimiz var 10 balik var 9nun yonu bi yere bir tanesinim farkli yone bakiyor hangisi farkli yonde diyorum şıp diye buluyor ben bile iyice bakinca anca buluyorum.. hepsi ayni renk kafa
boyle oluyor benim.. ama kizim şıp diye gisteriyor... esime dedim bi sen bul bakti bakti bakti hepsi ayni yöndeki dedi
![]()
Evet bugun 9gretmeni ile konustum oda oyle dedi sıkmayın... aysima sınıfta diger ogrencilere gore cok cok iyi daha zorlamayin dedi...Onlar rengini belli etmiyor bilemedim
Ay ada alemsin ayyuzluyu biktirma sakin
Sağol ausum teşekkürler bugün dolgu yaptırdım o koltuğa oturunca kendimi öyle bi kasiyorum her dişçi sonu bu baş ağrısı cekiyorum
oraları karıştırma bacımbunun eşi var , suyu var , kan hacmi var .. ödemi var ..o su var bu su var
![]()
Evet haklisin ama o an baska atmosfer oluyormesala dikkat olcme ile ilgili bi etkinlik kitabimiz var 10 balik var 9nun yonu bi yere bir tanesinim farkli yone bakiyor hangisi farkli yonde diyorum şıp diye buluyor ben bile iyice bakinca anca buluyorum.. hepsi ayni renk kafa
boyle oluyor benim.. ama kizim şıp diye gisteriyor... esime dedim bi sen bul bakti bakti bakti hepsi ayni yöndeki dedi
![]()