- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bugün pattis diyeti yapıyorum aus acim aus acimyine formumun zirvesindeyim
neden ?
çünkü görüldüğü üzere bugün menü vermedim
işte aradaki tek bağlantıyı bulun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün pattis diyeti yapıyorum aus acim aus acimyine formumun zirvesindeyim
neden ?
Pasta çok azdıııkajuuuuuuuuuuuum
pastalı mayonezli menüler gelmiş , hayırdır![]()
Maşallah ya nazar degmesinEvet canim resime bakmadan puzzele yapar 102 parca...ama 2leri egri yaziyor![]()
Bugün pattis diyeti yapıyorum aus acim aus acim
Ben de oyleyim ben de 2 leri eğri yazarim hatta her yazıda g harfimde ruh halime göre değişir ama puzzle hemen bitiririm en küçük detayı görürüm yeterki bakımEvet canim resime bakmadan puzzele yapar 102 parca...ama 2leri egri yaziyor![]()
Sagolasin canim simdiki butun cocuklar masallah hepsi zekiMaşallah ya nazar degmesin![]()
Ben esimi surundurecegim o da hazirlikliyim bakalım neler isteyeceksin diyor sonra görüyor yapsan yapsan ömrüne en fazla 2 kez yapabilirsin nasılsa diyor. Onun için 9 ayin tadını cikaracagim ilk günden ayak masajı bile yaptıracagim
Konuyu başka taraflara çekip dikkat dağıtma lutfen ben de henüz yazacak cesareti bulamadımyine formumun zirvesindeyim
neden ?
Aynen cnm zamane çocukları isteSagolasin canim simdiki butun cocuklar masallah hepsi zeki![]()
Ausummmm ya valla bende anlamadım tartı 53.5 ken 55.4 oldu ne oldu neden oldu anlamadım gitti bende bu detoks bi bünye temizleme.bi soklama yapayım dedim bakalım ne kadar ise yarayacakgördüm ...çok ihtiyacın var yao detokstan o detoksa koş tabii
Demek sayisal yetenegi iyi olacak sende bankaciydin demi canim... esimde sayisalci sanırım kiziminda iyi bir sayisali olacak...sayilarla arasi iyi ama egri yazıyorBen de oyleyim ben de 2 leri eğri yazarim hatta her yazıda g harfimde ruh halime göre değişir ama puzzle hemen bitiririm en küçük detayı görürüm yeterki bakım
Canim bence detosk yapma cunku onlar geçici bi kilo veris yediklerini azaltarak kilo versen kalici bi kilo veris olur nasilsa listede değilsinYarın sabah sadece yoğurt var ne şahane bi detoks bu açlıktan olmece![]()
Konuyu başka taraflara çekip dikkat dağıtma lutfen ben de henüz yazacak cesareti bulamadım
Canim bence detosk yapma cunku onlar geçici bi kilo veris yediklerini azaltarak kilo versen kalici bi kilo veris olur nasilsa listede değilsin
En büyük korkum sanki kontrol manyağı olacak gibiyim o yönde sinyal veriyorum zaten az görecek bide habire kızan kurallar koyan bir anne olursam. Ortaokulda kapimda radyasyon sızıntısı amblemi vardı kimseyi almazdim kendi dünyam vardı ya ben izin vermezsem asosyal bir çocuk olursa ay yine gerildim bu çocuk işi zor hiç baslamasam miYok canim o değişiyor ben hamile iken boyle sıkan anneleri eleştirirdim boyle bilmis bilmis konusan cocuklara gıcık olurdum benim cocugum salak olsun derdimyani boyle komik cocuk olsun derdim
ama ben degistim disiplinli bi anne oldum....
adacım sen listede ne gibi detokslar düşünüyorsun![]()
aus adaya yürüyor![]()