Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi yiyor bu hikayeleri, bakalım kaç yıl sonra farkedecek annesinin hayal gücünü:rolleyes:
benim çakal annemde tam uyumadan önceki salaklaştığım (uyur uyanık arasındaki aşama) sırada beni konuşturur bütün gün ne yaptım anlattırırmış:KK35: (ben ketum bi çocuktum anlatmazdım, en azından anlatmadığımı zannediyordum:-))
Simdilik yiyor:KK70::confused:
Hepfitim benimkide bi anlatiyor bi anlatıyor susmuyor her detayi anlatiyor...anne arkadaşım sunu dedi ogretmen bunu dedi n sinifa şu geldi... su arkadaşı annesi aldi bunu babası aldi su arkadas gelmedi dedesi hastanedeymis neler neler..kres müdürü kiziniz masallah kamera gibi dedi :KK70::KK70::KK70:
Ben sikayetci degilim sukur anlatsin herseyini bileyim umarim ilerde de anlatir:KK51:

Ne bilim çakıl öyle yazınca kendi hayatım saman gibi geldi :cool::cool:
Aslında senin eğlenmek için daha çok fırsatın var yeter ki iste. Eğlenceli birisin de. Bulaşık yıkama için esimle tavla oynarim kaybeden bulasik yıkar onu hep yenerim. Belki de eşim de kafa dengi ondan. Bir keresinde mp3 e şarkı yüklemeyi unutmusum sadece tek şarkı Rihanna diamond şarkısı var. 2.5 saatlik yol boyunca o şarkıyı dinledik. Her seferinde sıradaki şarkı benim şansım a olsun dedi .arabada annem sinir krizi geçirecekti hep aynı şarkıyı dinlemekten bide gaz fren olayım var her kırmızı ışıkta. Annem arabadan resmen kendini attı biz yavaslayinca dayanamadi. Eşimin 5 tane 20 yaşında yeğeni var benim favori grubum onlarla takılmayi seviyorum geri kalan çok sıkıcı içleri geçmiş resmen geçen de tatildeyiz kış tatili 1 hafta iznim ve aile toplantısı yapmışlar sanki cenaze töreni dayanamadim çocukları ogretledim lunaparka gittik inanılmaz eğlendik.

Yani kısaca hayat felsefem anılar oluşturmak kişileri anilarla hatirlamak. Babamin cenazesinde de oyleydim. Içinde kuran okunuyor gelen misafirlerden biri klozete yapismis kurtulamiyor. Gel de gülme babamın 7 mevludunu böyle hatirlarim gulumseyerek kadının kıcinı yaglamamiz gerekmisti. Klozetin ustu yapiskanliymis yazin sicakta yapiskan erimis annem de sokmus ama yapiskan cikmamis kadin da oturacak yer bulamamis klozetin ustune oturmus banyoda banyo da genis rahat rahat oturmus tabi sonra kalkamadi Çok komikti görmeniz lazim. Tüm gün aklıma geldikçe güldüm millet de benim kriz gecirdigimi düşünüp sakinleştirici veriyordu tabi ben daha çok guluyordum. Kadını her gordugumde hala gulerim allah da onu guldursun bir yetim i güldürdü

W
oyyyy hasta menüsü mü bu :KK43: dikkat et kendine canım:KK60:
:KK19:
Hasta olmamaya çalışan menüsü kuzum
Tavuk çorbası bol zencefilli sarımsaklı şifa niyetine içiyorum, biftek falan da yemedim içim almıyor, sık aralıklarla çorba içiyorum
:rapci::rapci::rapci:
Hala ayaktayım yıkılmadım, sadece koltukta yamulmaya başladım ama inatla yatmıyorum
:KK53::KK53::KK53:

Memnun oldum. Bende 38 yaş 2 çocuk çalışan biriyim. Çocuklar küçük hala benimle uyuyorlar. Bu gün erken uyuttum. Biraz önce uyandılar yataklarındalar ama biliyorum ki ben gitmeden uyumazlar. Bu durum spor yapmamı engelleyen bir neden . Daha önce diyet yaptım defalarca hemde. En son 2017 martta başlayıp. Ağustos gibi bitirdim 68-55-- 13 kg 5 ay gibi bir sürede...

Ilk hamileliğinde yine 83 ten 63 e düşmüştüm. 2. Doğumdan sonra yine 83 civarı başlayıp 60 kusurlere indim. Uzun bir süre 65-69 korudum. Sonra 60-65 kg olarak korudum. En son kilo vermemde 55 görünce bana çok yakıştığını farkettim ve tekrar o kiloya inmeye çalışıyorum. Motivasyonum düşük. Bu ara hep erteliyorum. Yinede bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Motivasyonu yükseltebilmek adına neler yapabilirim hep bir arayış halindeyim. Bunu başarabilirsem çok iyi olacak :)

Ben kilo verme konusunda çok az karbon alimindan yanayım. Aksam makarna ile kilo cok zor verilir. Belki oglen olabilir. Yeme aliskanliklarimizi degistiremezsek kilo vermemiz cok zor olur. Şimdilik nokta koyayım. :-)
Protein konusunda haklısın metabolizma proteinle çalışıyor yarın daha iyi bir menü yapmayı umarim. 50 kiloyken kendimi prenses gibi hissederdim harika bir hissi şimdilerde yuvarlansam daha hızlı gidermisim gibi geliyor işin kötü yani aynaya baktigimda hala kendimi zayıf görüyorum ama fotolara bakamiyorum moralim i bozuyor. Bazen saatlerce aynı kanepede oturup film seyrettiği olur eşim şok olur sabah çıkar akşam geldiğinde ben hala ayni yerdeyim ve yanımda kocaman bir çöp torbası var çünkü yediklerimin cogunu bile atmaya useniyorum. Eşim beden eğitimi öğretmeni ve spor düşkünü fit bir vücudu var suan karın baklavasina uğraşıyor çok stres yapıcı.

Tam hayatımız ne kadan sıkıcı pohtan diyoduk şarkıyı patlattın anam:KK53:
Benimkide sıkıcı yana yana esime baskı yapa yapa dogunun en ucra köşesinden tayin istedik sandimki burasi daha iyi olur...inan 1 saat once bunun muhabbetini yaptık yaaa ben orada ne guzel egleniyordum niye geldik ki buraya geri dönsek :confused::confused:.. burada ev hapsi gibiyim orada arkadaslarim vardi carsi yakindi cik gez don eve burayi hic sevmedim hic :KK43:hergun evde otur yemek yap esi kizi gonder spor yap hep boyle :kusmuk:

Back
X