Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nankörlük be bizimki :KK53: peeeeeeh ...şimdi var yemiyosun ... yarın belki de yok , kör ölecek badem gözlü olacak :KK70:

+1 :super::super::super:

:KK3::KK3::KK3:
Sorma gecenlerde halamin bogazina bisey kacti da bak tek nefeste gidiyodum.ac mi gideydim diyo.hakli kadin :D
Etinin bitter karam flava çikolatasini denediz mi anammm 2 parca yiyorsunuz zaten cok sevimsiz bir tadi var daha fazla ýiyemiyorsunuz ama bi wc calistiriyor anlatamam yeni çıkmış deneyin kizlar wcye birebir... yanlis anlasilmasin kabiz olanlar icin diyorum zaten degisik tuhaf tadi var 2 parca bile zor yeniyor kahve yaninda yenilirse wc ye iyi geliyor....
Diyete kebdi kendime basladiktan sonra ilk 3 hafta kacamakliydi hep ama 16 ekimden beri bitter cikolata bile yemedim..sadece oglumun dogum gubunde serce parmagin yarisi kadar pasta yemistim.Tadini unutcam valla.tadi kotuyse hic yiyip de agzimin tadini bozmayayim. malipina malipina yesin onu yarin :D

Sanki ben hatirliyorum dunun menusunu vermisti gibi

Banunun hali hal degil miu ayakta uyuyo yavrum.haftasonuna kadar böyle gider o.
verdi mi ben geçmişten bulamadım ama :işsiz:

banuuuuuuuuuuuuu evet yılbaşı gecesinin şokunu atlatamadı daha:skandal:
Bu haftakiler bir girsin listeye bakalim:KK70:
bi<z giriyoruz haftaya da sen geliyorsun :KK53: saydin78 saydin78 ve muhtemelen @masumm la beraber:KK53:

pertim miu bugünlerdeeeeeeeeeeeeee:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
hadi gız kendine gel artık gari
shout-gif.1318410

burası da simsiyaaah :21: çook severim puslu hava :KK53:

ben görüştüm , kendisi de babacığı da iyiymiş :KK68:Sivasa yeni dönmüş , işler yoğunmuş

veee @igdedali bizi özlemişşşşşşşşşşşşş :cool:
oyyy şükür yerim onu:anne:

Sorma gecenlerde halamin bogazina bisey kacti da bak tek nefeste gidiyodum.ac mi gideydim diyo.hakli kadin :KK70:

Diyete kebdi kendime basladiktan sonra ilk 3 hafta kacamakliydi hep ama 16 ekimden beri bitter cikolata bile yemedim..sadece oglumun dogum gubunde serce parmagin yarisi kadar pasta yemistim.Tadini unutcam valla.tadi kotuyse hic yiyip de agzimin tadini bozmayayim. malipina malipina yesin onu yarin :KK70:

okumuştum onu ya :KK70: senin hala efsane ... hele sana yaptığı diyet salatası :KK70::KK70::KK70:

@MiuLego dünkü menümü vereyim
sabah
1 dilim siyez ekmeği
1 yumurta
yarım bağ maydanoz ve dereotu
1 ceviz
2 kuru kayısı
5 zeytin
2 ince dilim beyaz peynir
ıhlamur

ara
sade türk kahvesi

akşam
6 kaşık etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran

2 litre su
1 litre bitki çayı
spor:25 dakika jillian level 1
bu jillian bacı beni fena zorluyor zaten sadece level 1 yapabiliyorum 2 ye geçemiyorum.Kalp hastasıyım can sonra fena olabiliyorum.

@MiuLego bu sabah vermis

selamla mortim kolay gelsin sana, iyi degilim :olamaz: motive olamadım:KK34:
kek yedim baska seylerde yedim sonrasinda, kotu hissediyorum kendimi de:110: regl oldum istah tavan :KK34:
Bugün temiz kalıyoruz dimi saydin ;) tatlı krizine gün kurusu hurma yiyoruz :kk77:

Back
X