- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
1 dilimle gözüm doymuyorrenkli menünün de seni de yerim
afiyet olsun eflalim harika menü
hala sabahki ekmeği 1 dilim yapma konusunda ısrarcıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 dilimle gözüm doymuyorrenkli menünün de seni de yerim
afiyet olsun eflalim harika menü
hala sabahki ekmeği 1 dilim yapma konusunda ısrarcıyım
Sorma gecenlerde halamin bogazina bisey kacti da bak tek nefeste gidiyodum.ac mi gideydim diyo.hakli kadinnankörlük be bizimkipeeeeeeh ...şimdi var yemiyosun ... yarın belki de yok , kör ölecek badem gözlü olacak
+1
![]()
Diyete kebdi kendime basladiktan sonra ilk 3 hafta kacamakliydi hep ama 16 ekimden beri bitter cikolata bile yemedim..sadece oglumun dogum gubunde serce parmagin yarisi kadar pasta yemistim.Tadini unutcam valla.tadi kotuyse hic yiyip de agzimin tadini bozmayayim.Etinin bitter karam flava çikolatasini denediz mi anammm 2 parca yiyorsunuz zaten cok sevimsiz bir tadi var daha fazla ýiyemiyorsunuz ama bi wc calistiriyor anlatamam yeni çıkmış deneyin kizlar wcye birebir... yanlis anlasilmasin kabiz olanlar icin diyorum zaten degisik tuhaf tadi var 2 parca bile zor yeniyor kahve yaninda yenilirse wc ye iyi geliyor....
verdi mi ben geçmişten bulamadım amaSanki ben hatirliyorum dunun menusunu vermisti gibi
Banunun hali hal degil miu ayakta uyuyo yavrum.haftasonuna kadar böyle gider o.
bi<z giriyoruz haftaya da sen geliyorsunBu haftakiler bir girsin listeye bakalim![]()
hadi gız kendine gel artık gari
pertim miu bugünlerdeeeeeeeeeeeeee![]()
oyyy şükür yerim onuburası da simsiyaaahçook severim puslu hava
ben görüştüm , kendisi de babacığı da iyiymişSivasa yeni dönmüş , işler yoğunmuş
veee @igdedali bizi özlemişşşşşşşşşşşşş![]()
Tam uyumalikburası da simsiyaaahçook severim puslu hava
ben görüştüm , kendisi de babacığı da iyiymişSivasa yeni dönmüş , işler yoğunmuş
veee @igdedali bizi özlemişşşşşşşşşşşşş![]()
Sadece bugün değil her gün saraycam her gün hadi bakalımbu gün temizim![]()
heee amacımız göz doyurmak zati1 dilimle gözüm doymuyor![]()
Sorma gecenlerde halamin bogazina bisey kacti da bak tek nefeste gidiyodum.ac mi gideydim diyo.hakli kadin
Diyete kebdi kendime basladiktan sonra ilk 3 hafta kacamakliydi hep ama 16 ekimden beri bitter cikolata bile yemedim..sadece oglumun dogum gubunde serce parmagin yarisi kadar pasta yemistim.Tadini unutcam valla.tadi kotuyse hic yiyip de agzimin tadini bozmayayim.malipina yesin onu yarin
![]()
@MiuLego dünkü menümü vereyim
sabah
1 dilim siyez ekmeği
1 yumurta
yarım bağ maydanoz ve dereotu
1 ceviz
2 kuru kayısı
5 zeytin
2 ince dilim beyaz peynir
ıhlamur
ara
sade türk kahvesi
akşam
6 kaşık etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
2 litre su
1 litre bitki çayı
spor:25 dakika jillian level 1
bu jillian bacı beni fena zorluyor zaten sadece level 1 yapabiliyorum 2 ye geçemiyorum.Kalp hastasıyım can sonra fena olabiliyorum.
Bakam belki alirim ada bu sagi solu belli olmazbaşka yerde etiketlisin
200 al la , 100 fazla verirsin haftaya![]()
Tam uyumalik)
Bugün temiz kalıyoruz dimi saydinselamla mortim kolay gelsin sana, iyi degilimmotive olamadım
kek yedim baska seylerde yedim sonrasinda, kotu hissediyorum kendimi deregl oldum istah tavan
![]()
gidem de ausun menüsünü bi bulam![]()
Bende hatirliyorum yok yoktuokumuştum onu yasenin hala efsane ... hele sana yaptığı diyet salatası
![]()
sağol kuzum bu sabaha bakmamıştım@MiuLego bu sabah vermis
Sonradan saldırmakmak için tamamen iyi niyettenheee amacımız göz doyurmak zati![]()