Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3e65fb60a0871807f95dbb9cadbcb83c.gif
nıbırııııı

yürüyüşle kas olmaz bebeeem
hadi menülerini de ver artık emi:KK200:
Tamam bugünden baslicam:KK19:
İnan öyle bir enerjin vardı insanı buraya tutuyorsun:) sana söz verince tutuyorum:KK53:
Kurutulmuş koy patlıcanı ve kabartan yemek yapicam etli:KK53:
Sana 1 ay sonrada özel resim aticam:KK53:
:KK8:

fatmammmm canım inşallah inşallah şöyle güzel bir eksiyle gelir 90 lı kiloları görürsün.Valla bak o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana.Eğerki bu diyet işe yararsa hiç üşenmem her hafta menü hazırlarım sana.

Ayyy canim:KK200:bu cok güzel olur bı arkadaşa bahsettim senden sen devam et arkadaşınla listen ise yaradı canım cok şükür ama ne kadar yaradığını cumaya gorucez inşallah

Dişine iğne vuruldu bekliyorum yetistirebikirse hepsini yapacakmis hakkınızi helal edin la bi kanal tedavisi varrrr

Ayyy canım bendede dış iğne fibisi var kolay gelsin canım:KK200:

yok yok bi durum aebenim , motive olması için acaba yenş takım daha mı iyi gelir diye sormuştu , miu da kendini nasıl iyi hissedeceksen dedi ... vero sanki yeni heyecanlar , yeni tanışmalar olursa daha motive olur kanaatindeymiş , niçinse.
Kız niçin ii . İşte utaniom menu yazmaya .gene yedin verirsinnn ama sen. Demeyenler olsun bakam . Ya aslında sebep yok da bi bahane belki dé . Miu sağolsun yorum yapio falan dà . Ne bilim . Bende napcam ı Bilemedim. Burda listeye girmem zor . Belkim oralar da yer olur falan yarışma olur hedef olur gazà geliyim az

Whiteblacklife Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .

hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....

elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .

O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demiş :KK70: bekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten

matematik61 matematik61 :KK70::KK70:

bugün dişçiden sonra evde Yusuf ... az önce koşa koşa geldi yanıma .... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hemen kakao yetiştirmeliyiiiiiiiiiiiiiiz , hemen :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: diye

Sen dedin diye çaktım hemen , hayırdır oğlum dedim :confused: çikolata bitecekmişşşşşşşş ..... çok kakaoya ihtiyacımız var diyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben onu yerim:KK200: haklı çocuk sonuna kadar arkasındayım :anne:

@Triplimelek Megi
@Sarayca
@ada81
@MiuLego

dünki menüm
kahvaltı
1 dlm tb ekmek
peynir
zeytin

öglen
6 ızgara köfte
ayran
az salata

akşam
brokoli yogurt

eve gidince
2 ymk bulgur pilavı
1 dlm beyaz ekme
1 elmalı kurabiye
4-5 çatal pasta
2 parmak kadar haşhaşlı çörek
çekirdekk

evet iyi giden diyet naısl batırlır adlı çalışmamm
@MiuLego eger ki 12 ocaga kadar kaçamak yaparsam beni listeye alma
bende sana liste liste diye tutturursam bana bu mesajlarımı hatırlat olurmu , ha listeye girdim kaçamak yaptım ki yazarım yapınca beni direk diskalifiye edebilrisin canım
benimkisi artık şımarıklık , kendimi tanımıyorum ciddennn

bir insan bukadar aciz olabilir mi ya :KK43:
bumu yani , yeidmde ne oldu

keyif mi aldım hayır
:KK12: konuşmuyorum seninle küstüm sana, bu kadar güzel bi günü bu kadar kötüye çevirerek bize ihanet etmissin:KK11:

bal bademmi Eki Görüntüle 2088204 utandırıyosun beni hepfit :oops:
sporlarının :nazar:maşallahı var :KK9:

Oyyy utanan sıfatını yirim:KK200:

Kız niçin ii . İşte utaniom menu yazmaya .gene yedin verirsinnn ama sen. Demeyenler olsun bakam . Ya aslında sebep yok da bi bahane belki dé . Miu sağolsun yorum yapio falan dà . Ne bilim . Bende napcam ı Bilemedim. Burda listeye girmem zor . Belkim oralar da yer olur falan yarışma olur hedef olur gazà geliyim az

dene tabii , denemeden zarar gelmez .... hem emziriyorsunuz hem metanı biliyorum diye ben rahat okuyorum senin menüleri mesela .. şöyle bu ne beeeeeeeeeeee diyen biriini bulursun belki .

cevap aldın mı bi takımdan ?

Ayyy canim:KK200:bu cok güzel olur bı arkadaşa bahsettim senden sen devam et arkadaşınla listen ise yaradı canım cok şükür ama ne kadar yaradığını cumaya gorucez inşallah

Ayyy canım bendede dış iğne fibisi var kolay gelsin canım:KK200:
cısları cosları yapmazsakkkk çok işe yarayacak balım

Whiteblacklife Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .

O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demiş :KK70: bekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
maşallah :nazar:pek cesur yürek gördüm yusufu:KK9:
geçmiş olsun yusuf paşaya :KK15:

S Sguat girls canim kv ile alt ust oturuyodun yanlis hatirlamiyosam o yüzden imkanin vardir diye dusunuyorum.Benim diyetisyen 45 dk.tempolu yuruyus ustune 15 dk merdiven in cik demisti kas yapmak icin ciddi efor istiyo ve ise yariyo ben o.zaman 1.5 ayda 6 kg vermistim hepsi yagdandi.ilk haftalar ister istemez olan kas kaybini yerine koymustum.

Nasip kısmet olursa ben seneye listeye girmek istiyorum :eğlence::KK53::KK53:

Niye:KK53:

Maaşallah :nazar::KK200: aklını yirim sipanin, babaya ihtiyacı kalmamış onun:KK70:

Eki Görüntüle 2088225
bidaha utandım kız yapma böyle :oops:
:KK19::KK60:

Ama sende çok güzel utaniyon:KK68: insanın sevesi geliyor:KK60::KK15:

harbiden çokta güzelmiş günün heee ... missss gibi menü .... b... olmuş o_O

gözünün bir anda dönmesi işte .. atıyorum önce kurabiye mi attın ağzına .. işte artık bozdun diye devamı da geliyor :KK43: aslında o bi tane de kalsa çok şey değişecek ....o yüzden hiç bir kaçamak yapmamak en güzeli

aynen cnm herşey 1 ymk bulgur pilavı ile başladı
banu bunu yersen devamıda gelecek dedim ve geldiide
:(

aşağıdaki yoruma tamamen katılıyorum

işte buna matematik61 matematik61
en en kötü kuzum gittiğinde 5 lt lik su ile oradaki tartıyı kontrol ediyorsun.. ona göre tartılıyorsun.. evet dijital değilmiş.. amaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen gözünü ı37482684060462 açıp onu dijital gibi görüp kilonu söylüyorsun.. ki inşallah gerek kalmaz

kızdım
tam da liste diyoruz banu bu nasıl menü beni düşündürüyorsun yazacaktım kii... kendin yazmışsın:duduk:

miu ben objektifim önce kendime öz eleştiri yapmasını bilirim cnm
yazdıklarımda ciddiydimm canım, :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
kendime saygımı kaybettim zaten
size karşı kaybettmeyim
saygılar şelaleeee:rapci::rapci::KK70::KK70:

ay maşallah yusufa yaaaa :KK200::KK200:

Eki Görüntüle 2088236

Allahim nolur benim istahimi alda cuma gunu bir umut miuyu boyle şok olmuşken gormek nasip olsun....

ben miu nun en son kaç çıktığını biliyorum tartıda :KK53: biraz sıkarsan şansın var ...verdi ama şovluk değil diyeyim ..... tabiii daha kutsal perşembesi var :KK71:

Back
X