Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar :halay: Çarşamba günü menüm :p:p:p

Sabah 09.00 kuzenle dışarıda kahvaltı :deli:
2/3 simit
1 yumurtadan mantarlı az kaşarlı omlet
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 kk kaşar peyniri
2 şer dilim domates ve salatalık
2 çk tereyağı
1 tk bal

Ara 10.20
Latte kahve (çok çok az şekerli)

Ara 17.00
1 küçük muz
1 kupa kabuk tarçın çayı

Akşam 19.00 da yiyeceğim
Küçük mercan balığı tahminen 4 adet
Roka soğan domates salatası

Yatana kadar 2,5 lt su
80 dk yürüyüş @MiuLego aeben aeben
Senin için çok güzel menü fulyam;)

yok yok bi durum aebenim , motive olması için acaba yenş takım daha mı iyi gelir diye sormuştu , miu da kendini nasıl iyi hissedeceksen dedi ... vero sanki yeni heyecanlar , yeni tanışmalar olursa daha motive olur kanaatindeymiş , niçinse.
:D ilahi kız başka takımda vereyo bu menülerle taşlarlar ayol :D:D:deli:

Bu hafta uykusuz geçti. Esimin hastalığı, büyüğün öksürüğü derken, iki gecedir küçük de öksürükten uyuyamıyor. Dün sabaha kadar salladım sabah babaya devredip iki saat uyudum. Bugün şimdiden başladı nöbetim , öksürüyor öksürdükce uyanıyor anne beni saaaalla :ruh: normalde 2 yaşında güç bela bıraktım sallamayı ama babası geri alıştırdı çünkü o emek verdi uğraştı o kadar sallamadan uyutmak için :63:

Yaaa topuklarım çok ağrıyor artık büyüdü :KK42: neyse ki kilolu bir çocuk değil :confused: 14 kilocuk 12 ydi bu sene eccik etlendi :KK45: hiç göstermiyor gerçi :KK45:
Neyse konu neydi :deli: çoook uykum var benim :uykucu:

He bu arada açım aç. Dün gece de açım diye erken yattım güya sabaha kadar mide gur gur, oturur vaziyette kafa göz yamulmus bir şekilde sızdım ara ara:KK45:
Demiş miydim açım aç :rolleyes::rolleyes:

Bu hafta uykusuz geçti. Esimin hastalığı, büyüğün öksürüğü derken, iki gecedir küçük de öksürükten uyuyamıyor. Dün sabaha kadar salladım sabah babaya devredip iki saat uyudum. Bugün şimdiden başladı nöbetim , öksürüyor öksürdükce uyanıyor anne beni saaaalla :ruh: normalde 2 yaşında güç bela bıraktım sallamayı ama babası geri alıştırdı çünkü o emek verdi uğraştı o kadar sallamadan uyutmak için :63:

Yaaa topuklarım çok ağrıyor artık büyüdü :KK42: neyse ki kilolu bir çocuk değil :confused: 14 kilocuk 12 ydi bu sene eccik etlendi :KK45: hiç göstermiyor gerçi :KK45:
Neyse konu neydi :deli: çoook uykum var benim :uykucu:
Oyyy biz o öksürükten ne cektik bitti şükür... sizede cook gecmis olsun canim

Ben bu karbondan kurtulmaliyim sebzeleri Kıymalı yapim belki alisirim
Öyle de böyle de ekmek yiyorsn sana şöyle bişi önersem yiyebilirmsn acaba
2 yumurtayı çırp
İçine yiyebileceğin kadar kaşar rendele çırp sonra yiyeceğin ekmekleri de doğra içine karıştır tereyağında aştı kısık üstü kapalı şekilde pişir.

Hem yumurta hem peynr hem tereyağı yemiş olursn.

Sen severmsn bilmem ama bn böyle karışık şeyleri severek yerim.

Kizzzzz bu 60 li kiloda olanlar valla deperim sizi haaa anam herkes ayri agliyo :KK34:

Ben bu kadar aglamiyorum beee
:bicak:
Sende ağla bonus bu kadar ağla ağla hırs yap :rapci: 60 olduğun zaman seni görecem. Hiç de kendin fit ince hissetmiyorsun. 50 lerin tadını bilen birine 60 çok geliyor :KK19:

Back
X