Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oooooo çok seksü:KK8: bu menü tavladı beni:rolleyes:

ayyy alttaki yazıyı görmedim başta, baya bi bakındım:KK57: saf demek istemiyorum kendime, iyi niyetliyim bence:KK70:

yarın ver tartıyı ben merak ederim:süslü: hem yarın ver, hem arkadaşınla tatilden dönünce ver:sopa:
Tamam öyle yapicam zaten miu ile de öyle anlaştık yarın veriyorum tartıyı gitmeden önce

canım adet öncesinde çatlamayan yumurtalar folikul kisti olarak görülüyor ve adetle ya küçülür ya tamamen kaybolur. ben polikistik over hastasıyım ve ara ara bende de büyük kistler oluşup adetle küçülüyor. adetliyken baktır yumurtalığına şöyle 4. gün falan baktır ama.
tedavi dedikleri de doğum kontrol hapı, eğer folikül kisti yazıyorsa korkma hemen hemen her kadında oluyor. çikolata kisti yazıyorsa küçülmez ama ameliyatlık boyutta da değil.
içini ferah tut diye uzun uzun yazdım:KK15:
ama adetin başladıkdan 4 gün sonra bi git baktır:KK19:
Zaten adet öncesiyim dedim, adetten hemen sonraya randevu al git dedi. Evet o haplar. Ama işte bu sefer miyomları büyütürmüş o haplar. Soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Tabi doktora da gideceğim. Saol canım. Hayırlısı olsun bakalım :işsiz:

En son 14 kasımda ve 9 aralıkta başladı son iki ay halam. Bu ay daha gelmedi. Son iki ay 5-6 gün erken geldi. Bu ay daha gelmedi. İnşallah evime dönünce gelir. Tatilde yolda zor olur yoksa.
Canim duzenli sogan kürü yap 21 gun bak kistlerin gidecek küçülecek bi 21 gun sabah aksam yap.. ilac gibi düşün ne kaybedersin

Canim duzenli sogan kürü yap 21 gun bak kistlerin gidecek küçülecek bi 21 gun sabah aksam yap.. ilac gibi düşün ne kaybedersin
Evet yapıcam adacım. Sürpriz oldu valla bu kist. Soğan kürü inşallah çare olur.

Yıllar önce polikistik over için yapmıştım. Güzel sonuç aldım. İnşallah bu sefer de güzel sonuç alırım.

@Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .

hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....

elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .

O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demiş :KK70: bekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
Maşaallah kuzuya:nazar:Benim oğlumda aynı öyle ama kızlar korkak:-)

Evet yapıcam adacım. Sürpriz oldu valla bu kist. Soğan kürü inşallah çare olur.

Yıllar önce polikistik over için yapmıştım. Güzel sonuç aldım. İnşallah bu sefer de güzel sonuç alırım.
Canim yap bende polikistik over hastasiydim once 21 gun yaptim ve hemen hamile kaldim dogumdan sonra ayda 15 gun yaptim 3 ay ondan sonra bitti duzene girdi o yuzden mutlaka yapmaya çalış

Ayyy bugunde yedim desem:kk77:
:KK67:

Ay yok varya deli gibi istiyorum haftasonu bnde yicem:KK71:
Benim sürekli gittiğim bir yer var ordan başka yere gitmem ev yemekleri kebablari muhteşem hep tıklım tıklım o derece hele cigeri:kk77:
Öyle tat yok:KK12:
İnsan her yerdeler yiyemiyor:KK11:
Ayyy valla bol soğanlı :kk77:
Hergün yesem bikmam

Back
X