Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gerçekten dayanamıyorum uyumam lazım. Badim döndü yabir şansımı deniyim dua edin ne olur sağlıklı uyusun paşalar
Cussede agir olunca pat pat pat inledi heryer.Asagidakiler ben gelirken gidiyodu ondan azittim bende.Ohhhh ohhhhh çok iyi olmuş.
Çok sevindim![]()
![]()
![]()
![]()
Evet ya nasıl gözümde buyuttuysem.İnşallah canım
Bence sen muhteşem bi dönüş yaparsın sahalara çok güzel kilolar vermişsin sona kalan 3-5 sana mı zor gelecek![]()
Şarjım bitiyor istesem de kalamam. Çok yazmayın haaa. 500 kusur mesaj okudum yine geçmişten![]()
Cuma geçsinde deneyeceğimEvet ya nasıl gözümde buyuttuysem.
Bu arada karatay diyeti gayet güzel kilo verdiriyor. Ayrıca bir özelliği ise hiç açlık hissetmiyorsun.
Senin kaynanaya müstahak boşver atla bol bolCussede agir olunca pat pat pat inledi heryer.Asagidakiler ben gelirken gidiyodu ondan azittim bende.
Cussede agir olunca pat pat pat inledi heryer.Asagidakiler ben gelirken gidiyodu ondan azittim bende.
Ausum canim inan diyete ilk başladığım zamanlar hep aynı şeyleri yaşıyorum sonrası mükemmel oluyor. Daha önce günlüğüm vardı 83 ile başladım 2 ay bocaladım. Sonra ne olduysa bir gaza gelip hiç artı görmeden 20 ye yakın kilo verdim. Sonrası hamilelikle bitti_SARAYCA_ (56/55.2/0.8/%1.43)Mezun olmak istiyor. 531.etap
18 Ağustos
Ayyy bi kovsalardi tez vakit
Ne arsiz oldum bende kovsada sevinsem bi diye bakiyom![]()
Ausum canim inan diyete ilk başladığım zamanlar hep aynı şeyleri yaşıyorum sonrası mükemmel oluyor. Daha önce günlüğüm vardı 83 ile başladım 2 ay bocaladım. Sonra ne olduysa bir gaza gelip hiç artı görmeden 20 ye yakın kilo verdim. Sonrası hamilelikle bitti
Şubata kalmaz vereceğim. Son demler bunlar bak gör.![]()
Ben okuyamiyordum baktimm olmuyor bıraktım tumden okumuyorum
Zamanım varsa batip çıkıyorum geçmişe kime neye denk gelirsem şansa![]()
![]()
hamilelikle bitti kısmı ne de çok bana benziyor
hadi bekliyorummmmm şovlarını![]()
Hahaytttttt super bunlar ausummm![]()
![]()
![]()
senin kaynananın karikatürleri yapılmış hande![]()
emziriyordüm iki ay oldu bıraktıralı canım sağol jillian süper ya yaşasın jillianKız sen emziriyormusun bebeğin 1 ayda 1800 kilo mu almıştı hey maşallah :) Jillian nasıl gidiyor? ? Ay merak ettim