Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah canım
Bence sen muhteşem bi dönüş yaparsın sahalara çok güzel kilolar vermişsin sona kalan 3-5 sana mı zor gelecek :KK76:
Evet ya nasıl gözümde buyuttuysem.

Bu arada karatay diyeti gayet güzel kilo verdiriyor. Ayrıca bir özelliği ise hiç açlık hissetmiyorsun.

_SARAYCA_ (56/55.2/0.8/%1.43)Mezun olmak istiyor. 531.etap
18 Ağustos

Şubatta doluyor 6 ay ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum @MiuLego ... inan saraycayı okudukça , yahu aynı sarayca mı diyorum ... her hafta istikrarla kilo verirdi listede .
Artısız mezun oldu :KK200:

Yani bu şekilde devam etmesi üzüyor beni .... keşke Şubata kadar zaten bitirmiş olsa bu işi ... ama yine de aklınızın bi köşesinde kalsın diye yazdım Sarayca Sarayca

_SARAYCA_ (56/55.2/0.8/%1.43)Mezun olmak istiyor. 531.etap
18 Ağustos

Şubatta doluyor 6 ay ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum @MiuLego ... inan saraycayı okudukça , yahu aynı sarayca mı diyorum ... her hafta istikrarla kilo verirdi listede .
Artısız mezun oldu :KK200:

Yani bu şekilde devam etmesi üzüyor beni .... keşke Şubata kadar zaten bitirmiş olsa bu işi ... ama yine de aklınızın bi köşesinde kalsın diye yazdım Sarayca Sarayca
Ausum canim inan diyete ilk başladığım zamanlar hep aynı şeyleri yaşıyorum sonrası mükemmel oluyor. Daha önce günlüğüm vardı 83 ile başladım 2 ay bocaladım. Sonra ne olduysa bir gaza gelip hiç artı görmeden 20 ye yakın kilo verdim. Sonrası hamilelikle bitti :-)

Şubata kalmaz vereceğim. Son demler bunlar bak gör. ;)

Kızlar benim paşalar uyuyorken bi iki saat uyuyayım bari minnak kurulmuş saat gibi maşallah
Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin hayırlı güzel bi sabaha uyanalım inşallah :KK200:

Ayyy bi kovsalardi tez vakit
Ne arsiz oldum bende kovsada sevinsem bi diye bakiyom:spor::skandal:

img_582d7b9180a0b_1479375761.jpg

img_582d7b3761f61_1479375671.jpg

img_582d7bb13d23d_1479375793.jpg

senin kaynananın karikatürleri yapılmış hande :KK53::KK70:

Ausum canim inan diyete ilk başladığım zamanlar hep aynı şeyleri yaşıyorum sonrası mükemmel oluyor. Daha önce günlüğüm vardı 83 ile başladım 2 ay bocaladım. Sonra ne olduysa bir gaza gelip hiç artı görmeden 20 ye yakın kilo verdim. Sonrası hamilelikle bitti :-)

Şubata kalmaz vereceğim. Son demler bunlar bak gör. :KK66:

hamilelikle bitti kısmı ne de çok bana benziyor :KK70::KK70:

hadi bekliyorummmmm şovlarını :KK19:

Back
X