Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun kızlar aşırı goz kurulugu var arastiriyorlarGeçmiş olsun canım
Günaydındün yine fırtına yaşadım
gerçekten umurumda değil artık
Her şey bir birine giriyor duruyor bende bu durumdayımSagolun kızlar aşırı goz kurulugu var arastiriyorlar
Efser ne oluyor kac gundur birseyler oluyor
Kendini biraz soyutlayamazmisin saglik sorunu degilse egerHer şey bir birine giriyor duruyor bende bu durumdayımrabbimin sınavı diyelim beterinden korusun
Önce eşimin ailesi şimdide bizim aile biri bitiyor diğeri başlıyor![]()
Her şey bir birine giriyor duruyor bende bu durumdayımrabbimin sınavı diyelim beterinden korusun
Benmki bronait bitiyor kulak basliyor kulak bitiyor oksuruk basliyor bu sene ilactan basimizi kaldiramadik
Canim hayirlisi olsun hersey olacagina varıyor..Her şey bir birine giriyor duruyor bende bu durumdayımrabbimin sınavı diyelim beterinden korusun
Sende ağla bonus bu kadar ağla ağla hırs yap60 olduğun zaman seni görecem. Hiç de kendin fit ince hissetmiyorsun. 50 lerin tadını bilen birine 60 çok geliyor
![]()
Bonuuussss mırtim mortim koooooşşşşşş
Çok önemli bişiy dicem koooşşşş
Eve girdim şimdi ben
Tok karna su dolu karna
Tartıda sabahki rakamı gördüm ben
Bonus
bende su icmekten bulanan midemi alip gideyimSabah erkenden hastane yollarina dusucem. Görüşürüz sekerler. Allah rahatlık versin hepinize
![]()
Hiç abla benim koca iki gündür evde surat beş karış tek kelime etmiyoz bugünde tıkıldık eve bunaldım
Yahu ben bisi anlacam Görümce min oglusuna at 3 .5 yaşında çok tatlı tonton velet ya bi ara ayak takıntısı vardı çocukda neyse pedagog a götürdüler doktor o yaşlarda normal dikkatini başka yöne çekin kızmayın oralı olmayın falan demiş çocukta gene başladı
Ya birde afedersiniz pipisiyle oynayıp
Afedersiniz kocaman yapiyor
Ben ilk gördüğüm de şok oldum öyle böyle deil çok tuhaf oldum ve çocuk artık ayak la oynarken bile öyle oluyor
Tekrar götürecekler acaba bu normalmi netten baktım o yaşta normalmiş kendi bedenini kesfediyormus var mı böyle
Biz görmemezlikten geliyoruz dikkatini başka yere cekiyoruz![]()
Demin arayıp çağırdılar yarın konuşucaklarmış bakalım :)
Kızlar kusura bakmayın yazamadım evde kıyametler koptu. Kaynanam bize gelmişti kp le olur olmaz yere gelmediniz gitmedinizde konu açıldı bende açtım ağzımı yumdum gözümü bu seferde bana hakaretler etmeye falan başladı en sonuda fenalasma numarasıyla hastanelik oldu .sinirim çok bozuk gerçekten yani ben bu kadın a napiyorum da sürekli benle uğraşıyo iyice bıktım nefret ettirdi kendinden
Günaydın kızlar gönlünüzden geçen her dileğin hayırlı olarak kabul olacağı bir gün olsun inşallah![]()
Hayırlı gunler kızlar
Yımırta detoksu mu yaptın ?ben menümsü menümü vereyim, kaptan ararsa yoğum buralarda tamam mı
sabah
08:00
3 yumurtadan maydonozlu omlet
domates-salatalık
12:00
1 bardak tarçınlı süt
17:30(eve girer girmez) akşam menüsünü kimden gördüm acabaaa he waytım tanıyon mu?
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
spor sadece 1 saat tempolumu yaparım bugün
60 dakika tempolu yürüyüş= 150 pbegum75
@MiuLegoWhiteblacklife
Floweroflife