Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben menümsü menümü vereyim, kaptan ararsa yoğum buralarda tamam mı:sus:

sabah
08:00
3 yumurtadan maydonozlu omlet
domates-salatalık

12:00
1 bardak tarçınlı süt

17:30(eve girer girmez) akşam menüsünü kimden gördüm acabaaa he waytım tanıyon mu?:KK53:
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt

spor sadece 1 saat tempolumu yaparım bugün
60 dakika tempolu yürüyüş= 150 p begum75 begum75

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Floweroflife Floweroflife

Kv ve gorumcemle 3 yildir gorusmuyorum valla sizleri okudukca en dogru karar buymus diyorum.. cunku konusmaya devam etseydim bizimde vidi vidilar bitmeyecekti...
Bi buyuk eltim var ayda 1 telde görüşürüz o kadar.. onuda siraya koydum 1 ay o arar 1 ay ben ;))

Sende ağla bonus bu kadar ağla ağla hırs yap :rapci: 60 olduğun zaman seni görecem. Hiç de kendin fit ince hissetmiyorsun. 50 lerin tadını bilen birine 60 çok geliyor :KK19:

Hırs benim bunyemde gecersiz bir duygu olmuyor bende.
Kilo vermeyin demiyorum tabiki verin niye 58 kilo 38 beden incecik olmayasinin dimi?
Benim anlayamadigim 58 e şurda kalmiş 5-6 kilo bunun icin kendini harap etmen.

Yani en yavas veren sen olsan ayda 1-2 kilo versen yazin istedigin gibisin zaten bu neyin kederi onu anlamiyorum :))

Siz boyle yapinca benim yolum gozumde daha cok buyuyor

Bonuuussss mırtim mortim koooooşşşşşş
Çok önemli bişiy dicem koooşşşş

Eve girdim şimdi ben

Tok karna su dolu karna

Tartıda sabahki rakamı gördüm ben :63::rolleyes:

Bonus Bonus

images (21).webp

bende su icmekten bulanan midemi alip gideyim :işsiz: Sabah erkenden hastane yollarina dusucem. Görüşürüz sekerler. Allah rahatlık versin hepinize :KK54:

Geçmiş olsun canım hayırdır neden gudiyorsun

Hiç abla benim koca iki gündür evde surat beş karış tek kelime etmiyoz bugünde tıkıldık eve bunaldım

Ayyy canım oluyor böyle durumlar inşallah en yakın zamanda düzelir Kıbrıs guzeli

Yahu ben bisi anlacam Görümce min oglusuna at 3 .5 yaşında çok tatlı tonton velet ya bi ara ayak takıntısı vardı çocukda neyse pedagog a götürdüler doktor o yaşlarda normal dikkatini başka yöne çekin kızmayın oralı olmayın falan demiş çocukta gene başladı
Ya birde afedersiniz pipisiyle oynayıp :olamaz:
Afedersiniz kocaman yapiyor:olamaz:
Ben ilk gördüğüm de şok oldum öyle böyle deil çok tuhaf oldum ve çocuk artık ayak la oynarken bile öyle oluyor :olamaz:
Tekrar götürecekler acaba bu normalmi netten baktım o yaşta normalmiş kendi bedenini kesfediyormus var mı böyle :olamaz:
Biz görmemezlikten geliyoruz dikkatini başka yere cekiyoruz:KK35:

Benim en küçük glumdada vadi 2 3 yaslariydi herhalde gelen misafirlerin ayaklarını sever di sonra geçti canım merak etmeyin düzelir

Demin arayıp çağırdılar yarın konuşucaklarmış bakalım :)

Hadi hayırlısı hem işsizlik hem evde erkeğin heran olmadı zor bı durum hayırlısı ile işine başlarda seninde onunda kafası rahatlar

Kızlar kusura bakmayın yazamadım evde kıyametler koptu. Kaynanam bize gelmişti kp le olur olmaz yere gelmediniz gitmedinizde konu açıldı bende açtım ağzımı yumdum gözümü bu seferde bana hakaretler etmeye falan başladı en sonuda fenalasma numarasıyla hastanelik oldu .sinirim çok bozuk gerçekten yani ben bu kadın a napiyorum da sürekli benle uğraşıyo iyice bıktım nefret ettirdi kendinden

Allah sabır versin canım
4 oğlan anası olarak nekafar dikkatli bir kaynana olmam gerektiğini anlıyorum kaynanalar demek bu kadar evlilikte sorun oluyor

Günaydın kızlar gönlünüzden geçen her dileğin hayırlı olarak kabul olacağı bir gün olsun inşallah :KK200:

Günaydın canım aminnn

Hayırlı gunler kızlar

Hayırlı sabahlar eski mortim tekrar kuzuya geçmiş olsun

ben menümsü menümü vereyim, kaptan ararsa yoğum buralarda tamam mı:sus:

sabah
08:00
3 yumurtadan maydonozlu omlet
domates-salatalık

12:00
1 bardak tarçınlı süt

17:30(eve girer girmez) akşam menüsünü kimden gördüm acabaaa he waytım tanıyon mu?:KK53:
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt

spor sadece 1 saat tempolumu yaparım bugün
60 dakika tempolu yürüyüş= 150 p begum75 begum75

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Floweroflife Floweroflife
Yımırta detoksu mu yaptın ?

Back
X