- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Yani senin oğlunu seçmiş olsa da yine karşı taraf üzülecek,iyi değilim ben hissi uyanacak çocukta![]()
sinir bozucu.. iki çocuğu potaya koyup birinizi seçicem demesi hoş değil.. onlar daha çocuk..
aynen.. çok kötü durum yahu.
Gerçekten saçmalık. O çocuk anlayamaz ki bunu direk ben iyi değilim moduna girer hevesi kırılır. İnşallah mantıklı bir yol bulur öğretmen
hoca kendini reklamını yapacak yaaaa ondan bak ne güzel okuyor diyecekler öğretmenin reklamı olacak
Inşallah hayırlısı olur canım ya, umarım daha iyi bi iş bulursun
Yap bi tane daha
Hakliiiii olmasın mi bi kardeşianammm bayıldım kizlariniza
Eflalim ben de ada gibi düşünüyorum sırf ne iyi öğretmen desinler diye çocukları yaristiriyor![]()
Nego okuyacakları metin tam olarak nasıl bilmiyorumda öğretmen şöyle yapabilir mi acaba hani yarısını diğer çocuğa diğer yarısnını senin oğluna okutsa yada bi paragraf biri biparagraf biri şeklinde...
hani sen söylesen öğretmenim benim oğlan çok üzülüyor, böyle bişey yapabilirmiyiz desen olurmu acaba? aklıma geldi belkide olmaz bilmiyorum ama....
İki kişi okuyacaklar zaten bir kız bir erkek. Ya herkesin var zaten görevi şiir vs. Gerçekten çok sinirli kırgın ve de üzgünüm. Oğlumla çatışma halindeyiz beni anlamıyor halbuki ben onun için uğraşıyorum. Üzülmesin diye. Bıraktı şimdi çalışmayı pes etti