Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani senin oğlunu seçmiş olsa da yine karşı taraf üzülecek,iyi değilim ben hissi uyanacak çocukta :duduk:

sinir bozucu.. iki çocuğu potaya koyup birinizi seçicem demesi hoş değil.. onlar daha çocuk..

aynen.. çok kötü durum yahu.

Gerçekten saçmalık. O çocuk anlayamaz ki bunu direk ben iyi değilim moduna girer hevesi kırılır. İnşallah mantıklı bir yol bulur öğretmen

hoca kendini reklamını yapacak yaaaa ondan bak ne güzel okuyor diyecekler öğretmenin reklamı olacak

Inşallah hayırlısı olur canım ya, umarım daha iyi bi iş bulursun:KK200:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::anne::anne::anne::anne:
Yap bi tane daha

Hakliiiii olmasın mi bi kardeşi :anne: anammm bayıldım kizlariniza:KK200:

Eflalim ben de ada gibi düşünüyorum sırf ne iyi öğretmen desinler diye çocukları yaristiriyor :KK12:

Nego Nego okuyacakları metin tam olarak nasıl bilmiyorumda öğretmen şöyle yapabilir mi acaba hani yarısını diğer çocuğa diğer yarısnını senin oğluna okutsa yada bi paragraf biri biparagraf biri şeklinde...

hani sen söylesen öğretmenim benim oğlan çok üzülüyor, böyle bişey yapabilirmiyiz desen olurmu acaba? aklıma geldi belkide olmaz bilmiyorum ama....

İki kişi okuyacaklar zaten bir kız bir erkek. Ya herkesin var zaten görevi şiir vs. Gerçekten çok sinirli kırgın ve de üzgünüm. Oğlumla çatışma halindeyiz beni anlamıyor halbuki ben onun için uğraşıyorum. Üzülmesin diye. Bıraktı şimdi çalışmayı pes etti :( sinirim boşaldı ya zaten uykusuzum. Ben kendimi paralıyorum çocuklar mutlu olsun diye süs falan uğraşıyorum. Şu hale bak. Baştan vermeseydi keşke. Oğlumun ezberi çok iyi ama okuma da takılıyor, aslında çok normal bu daha yeniler ya. Ne bekliyor şaşkınım. Duygularımı öğretmene söyleyemediğim için de çok sinirliyim. Söylesem ters teper. Neyse çok işim var gelirim.

Geçmiş olsun canım hayırdır neden gudiyorsun

Ayyy canım oluyor böyle durumlar inşallah en yakın zamanda düzelir Kıbrıs guzeli

Benim en küçük glumdada vadi 2 3 yaslariydi herhalde gelen misafirlerin ayaklarını sever di sonra geçti canım merak etmeyin düzelir

Hadi hayırlısı hem işsizlik hem evde erkeğin heran olmadı zor bı durum hayırlısı ile işine başlarda seninde onunda kafası rahatlar

Allah sabır versin canım
4 oğlan anası olarak nekafar dikkatli bir kaynana olmam gerektiğini anlıyorum kaynanalar demek bu kadar evlilikte sorun oluyor

Günaydın canım aminnn

Hayırlı sabahlar eski mortim tekrar kuzuya geçmiş olsun
Sağol abla inşallah:KK200::KK200:

canım kendime güvenim yok şimdi kızıma sabırlı elimden geldiğince ilgili bir anneyim ... ama ikinci olunca öyle olmayacak yeri gelecek kızıma yetişmiyecem diğeri ile ilgilen evle ilgilen pertim çıkacak . pertim çıkınca sesim yükselecek heö eşime hem çocuklara bapırmaya başlıyacam ...ben biraz bencilim sanırım ben ne zaman kendime zaman ayıracam derdindeyim.... 1 çocuk olursa belki daha iyi yerlerde okuturum ama 2 olursa beni zorlar.... şimdi güzel alışverişe çıkıyoruz 1 kızıma bir bana alıyoruz :KK70::KK70: ama iki olsa onada al bunuda al ee eben ne olacam :KK57::KK57::KK57::KK57:bide bitmiyor istekleri inan kızımın kreşiyle birlikte kızımın aylık 1000 tl harcıyor rahat büyüdü.. eee şimdi diğeri olunca diyecem kızım birazda kardeşine bu cadı ortalığı ayapa kaldıracak...

bide hepfitim kızım 4,5 yaşında bende 4,5 yıldır iş hayatını bıraktım eve kapandım iş olmasa bile azcık tatile çıkalım istiyoruz artık kız büyüdü bi turlara falan katılalım diyorum.... şimdi tekrar eve kapanmak işime gelmiyor ben normal bi anne olamıyorum ay bişey olmasın ay hasta olmasın ay diye diye kendimi yıprattım ...

aslında bazen niyetleniyorum ama cesaretim yok böyle iyi gibi herşeyine yetişiyorum daha ilgiliyim.. herkes diyor kardeş sevgisi iyide çook mükemmel anlaşan kardeşler sayısı günümüzde gittikçe azalıyor da Rabbim yiyi dostluklar nasip etsin... al benim erkek kardeşim varlığı yokluğu belli değil o ki kan bağımız var :KK66:) ablam öyle değil şükür onunla çok iyiyiz ... eşim 4 kardeş hiç biri biriyle konuşmuyor eeee ne anladım kardeşlikten...

Ya yok kardeşi ile kötü anlasacak diye bisey yok belki ciğerinden bi parça olacak (benim kardeşim benim için öyle, dünyayı yakarım onun için).
Amaaaa sen hazır değilim diyorsan saygı duyarım çünkü anne hazır değilse hem çocuk hem anne sıkıntı yaşıyor

Var mium 6 tane ağrı kesici içtim şuana kadar ağrı esigim yüksektir ustelik uykusuzum bittim özellikle kanal tedavisi yapılan dış mahvediyor beni çiğnemeden tutuyorum tüm yemekleri

Oyyy geçmiş olsun, kaç kilo verdin:rolleyes: detox devam mi?

@MiuLego tarti kontrolu yaptim.5 lik sise buldum evde annem doldurmuş tam dolu degildi 4.8 cikti.farkli zeminlerde de tarttim.sonra kendim tartildim.bi de bidonu elime alip tartildim toplam ayni cikti.yani tarti dogru:KK39:

Abla gene biri hatırlattı al ayagimi sev diye çocuk gebe başladı biz ne uğraştık. İnş geçer insan korkuyor.

Canım çocuğa demekten cok yetişkinleri uyarmak ne demek al ayağımı sev olmamış
Geçer inşallah canım

Maydanoz ve dereotu sağlam ödem attırıcıdır canım
3 kuru kayısı değilde 2 ye düşürelim onu
kabak güzel seçim bağırsakları çalıştırır
yarına seni merakla bekliyorum fatmam

Bende cok heyecanliyim kuzum bakalim cumalar suprizlidir olumlu veya olumsuz ama kırdık bariyeri cok şükür:KK200:

aman yarabbim tüm matematik bilgim gitti beynim yandı
o neydi gııııı:KK57:

Haa haaa yüzsüz lugun şımarık ligi:KK45:

miu honeybal benim favorimdi idolümdü ya

Canım bende seni i sandım ama sende maşallah cok istikrarlı din hele yaşadığın bunca olumsuzluga ragmen:KK50::KK200:

Günaydııınn.
Size bi şarkı söyliyim.
Kan revaan içindeyiim yarimin peşindeyiiim :KK75::KK75:
oyy çok sancım var:cry::cry:

Ouyyy sıcak tut kendini, benim bitti gibi:rolleyes:

İki kişi okuyacaklar zaten bir kız bir erkek. Ya herkesin var zaten görevi şiir vs. Gerçekten çok sinirli kırgın ve de üzgünüm. Oğlumla çatışma halindeyiz beni anlamıyor halbuki ben onun için uğraşıyorum. Üzülmesin diye. Bıraktı şimdi çalışmayı pes etti :KK43: sinirim boşaldı ya zaten uykusuzum. Ben kendimi paralıyorum çocuklar mutlu olsun diye süs falan uğraşıyorum. Şu hale bak. Baştan vermeseydi keşke. Oğlumun ezberi çok iyi ama okuma da takılıyor, aslında çok normal bu daha yeniler ya. Ne bekliyor şaşkınım. Duygularımı öğretmene söyleyemediğim için de çok sinirliyim. Söylesem ters teper. Neyse çok işim var gelirim.

Canım sakin olmaya çalış, hocaya kibarca hocam çok üzülür desen ters mi teper kio_O

Günaydııınn.
Size bi şarkı söyliyim.
Kan revaan içindeyiim yarimin peşindeyiiim :KK75::KK75:
oyy çok sancım var:cry::cry:

Günaydın canım
İnşallah iş için hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bir kapıyı kapatır birini açar guzel olucak inşallah:KK54:
Bu arada sarkindan anlıyoruz geçmiş olsun üşütme kendini

Günaydın canım
İnşallah iş için hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bir kapıyı kapatır birini açar guzel olucak inşallah:KK54:
Bu arada sarkindan anlıyoruz geçmiş olsun üşütme kendini
Sağol ablacım inşallah,suratsız herif hiç çekilmiyo valla.Babam emekli olduğunda anam babamı hep postalamaya çalışırdı biyerlere şimdi anlıyorum sebebini :D

Ne oldu:tokat:
canım kendime güvenim yok şimdi kızıma sabırlı elimden geldiğince ilgili bir anneyim ... ama ikinci olunca öyle olmayacak yeri gelecek kızıma yetişmiyecem diğeri ile ilgilen evle ilgilen pertim çıkacak . pertim çıkınca sesim yükselecek heö eşime hem çocuklara bapırmaya başlıyacam ...ben biraz bencilim sanırım ben ne zaman kendime zaman ayıracam derdindeyim.... 1 çocuk olursa belki daha iyi yerlerde okuturum ama 2 olursa beni zorlar.... şimdi güzel alışverişe çıkıyoruz 1 kızıma bir bana alıyoruz :KK70::KK70: ama iki olsa onada al bunuda al ee eben ne olacam :KK57::KK57::KK57::KK57:bide bitmiyor istekleri inan kızımın kreşiyle birlikte kızımın aylık 1000 tl harcıyor rahat büyüdü.. eee şimdi diğeri olunca diyecem kızım birazda kardeşine bu cadı ortalığı ayapa kaldıracak...

bide hepfitim kızım 4,5 yaşında bende 4,5 yıldır iş hayatını bıraktım eve kapandım iş olmasa bile azcık tatile çıkalım istiyoruz artık kız büyüdü bi turlara falan katılalım diyorum.... şimdi tekrar eve kapanmak işime gelmiyor ben normal bi anne olamıyorum ay bişey olmasın ay hasta olmasın ay diye diye kendimi yıprattım ...

aslında bazen niyetleniyorum ama cesaretim yok böyle iyi gibi herşeyine yetişiyorum daha ilgiliyim.. herkes diyor kardeş sevgisi iyide çook mükemmel anlaşan kardeşler sayısı günümüzde gittikçe azalıyor da Rabbim yiyi dostluklar nasip etsin... al benim erkek kardeşim varlığı yokluğu belli değil o ki kan bağımız var :KK66:) ablam öyle değil şükür onunla çok iyiyiz ... eşim 4 kardeş hiç biri biriyle konuşmuyor eeee ne anladım kardeşlikten...

İnan en güzeli insan yıpraniyor 2 3 çocuklu aileleri görüyorum inan mahvoluyor lari ve olan çocuğa oluyor ilgisiz sevgisiz kalıyorlar. Bene 2 3 sene sonra düşünüyorum. Belki daha fazla inan tek çocuk rahatlığı yok Rabbim olmayana versin ben de kendime vakit ayırma taraftarıyım. Daha yeni yeni rahat etmisim

Oğlumun okuma bayramı var yarın. Öğleden sonra süslemeye gidicez yeri. Yarın da kutlama. Salata yapıcam ben. Veliler yapacak bir şey. Bir iki sus yapıyorum.
Benim oğlan sunucu oldu onun stresi var dünden beri canım sıkıldı. Kağıttan bakarak okuyacak, haliyle heceliyor, öğretmen dün başkasına veririm görevi demiş. Akşam dedim çok tekrar yaparsan düzelir okuman, beni dinlemiyor sızlanıyor ağlıyor. Diyorum tamam önemli değil sen sunma zaten şiir okuyacaksın ona da yanaşmıyor, çalışmıyor da. Akşam oturdum ağladım. Eşim geldi o çalıştırdı. Daha güzel okuyor bugün, öğretmene attım video. Daha güzel ama dün kötüydü. Başka arkadaşına da verdim çalışsın diye bugün hangisi güzel okursa seçerim yazmış. Çok sinirlendim. E ne olacak bu çocuk şimdi secilmezse, çok üzülür. Anlamıyorum ki daha yeni okuyor bunlar sular seller gibi nasıl okusun.
Çok gerginim çok :KK43: oğlan üzülecek diye.
Canım sanırım 1. Sınıfa gidiyor oğlun
Çok stres yapıyorsun bence kendi haline bıraksan emin ol ne o ne sen bu kadar stres olmazsınız benim oğlumda birinci sınıfta çok fazla beklenti olmaması lazım
Bi kaç yazına denk geldim okumayı sevmiyor diye strese girmiştin çooook erken bunlar için zamanla oluşur sevgisi ama yapılan baskı tam tersi olabilir olağan haline bırak bence küçük çocuğa hırs yüklenmesine karşıyım önce sevsin o hırsı da kendi kendine alsın anne baba dürtmesiyle değil de

Ya yok kardeşi ile kötü anlasacak diye bisey yok belki ciğerinden bi parça olacak (benim kardeşim benim için öyle, dünyayı yakarım onun için).
Amaaaa sen hazır değilim diyorsan saygı duyarım çünkü anne hazır değilse hem çocuk hem anne sıkıntı yaşıyor

Oyyy geçmiş olsun, kaç kilo verdin:rolleyes: detox devam mi?
Yok balım detoks metoks yok inşallah ilaclar odem yapmazsa 53.0 olurum 1.1 eksi olur oda bana yeter

Back
X