Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşasınnnnnnnnn tam gaz devamHee dün spor yaparken ufak ufak helööö dedi.Bugün de tam gaz başladı![]()
eeee peki senin kilona ne dedi tartı iyi eksiler var dedi mi@MiuLego tarti kontrolu yaptim.5 lik sise buldum evde annem doldurmuş tam dolu degildi 4.8 cikti.farkli zeminlerde de tarttim.sonra kendim tartildim.bi de bidonu elime alip tartildim toplam ayni cikti.yani tarti dogru![]()
esra canımmmmm hoş geldin
hesap sormayacak bedenine iyi davrandın yemeyerek diyecek belki de heeeeTrabzona gelip de Trabzon simidi surmene pidesi yemeden donecem ya Allah bunun hesabını soracak bana
İşte bende senin tam tersin 78.5 ile 100 kilo civarı gosteriyordumMaşallah cnm sana . Benim 50lerde gözüm yok 60 olsam yeterim ya bide kilom hic yok gibi duruyor boydan kazanıyorum sanırım ama yine de tartı öyle demiyor. Çevremdekilere diyorum diyete başladım diye herkez ne diyeti kilon ıyi diyor. Kaç kilo gosteriyorum diyorum herkez 60 anca diyor. Bende gerçek kilomu söyleyince bi şaşırıyorlar. 60 olunca herkez ne diyecek merak içindeyim valla![]()
Bir kere kurtulmussun tekrar bulaşma sakın o aptallığı yapan biri var karşındaTavrım belli kuzum artık umrumda bile değil engelledim zaten![]()
İşte bende senin tam tersin 78.5 ile 100 kilo civarı gosteriyordum
Yapma gel gel geçmiş kötü ehhh pisssstoplantıdaydııım
çıktım şimdi canlar
geçmiş yapayım![]()
Kadınlar cabuk yıpranıyor cnmİşte bende senin tam tersin 78.5 ile 100 kilo civarı gosteriyordum
oooo ne güzel menü bu demiş miu.. bayılmış akşam öğününe heleekan verdim gec kahvalti yaptim
11-12 gibi
2 dilim t.b. ekmeği
1 haslanmis yumurta
peynir zeytin
2 kapya biber, 3 bardak limonlu cay
birkac fındık badem, 1 gün kurusu
Ara
Beyaz cay
sonra sekersiz
Aksam uzeri de menüm belli 17:00 gibi
Zeytinyagli portakallı kereviz pisircem onu yerim
ve brokoli salatasi yicem insaAllah
Ara
Yesil cay icerim
Su: 2 lt. icerim
Spor : yapamam muhtemelen, halsizim
cok uykum, bas ağrım var. 4-5 saat uykuyla duruyorum. Birkaç saat uyumayi planlıyorum
sonra görüşürüz
@MiuLego @Ausencia mortim @Portakal Sulu Ordek
iyiyim kuzummmmiyim miuşum sen basılsın
senin yediklerin az geliyor kız.. sanki kendi çok yiyor malinin
ya hahahahahaa ben bunu çok seviyorum.. netim... herkes beni sevecek
Abowwwew boya bak la biz yerden bitmeyiz o nerden bitme acaba konyaga sorsak la havalar nasilmis yukarlardaWaytim konyak in boyu 170
O bizden değil
Aman bi dahami aslaBir kere kurtulmussun tekrar bulaşma sakın o aptallığı yapan biri var karşında
Allaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhlisteye girecem yarınnnnnnnnnnnnnn![]()
burdayımmmmmmmmmmmmm
Sizin boyunuz kac cnmAbowwwew boya bak la biz yerden bitmeyiz o nerden bitme acaba konyaga sorsak la havalar nasilmis yukarlarda![]()
Abowwwew boya bak la biz yerden bitmeyiz o nerden bitme acaba konyaga sorsak la havalar nasilmis yukarlarda![]()