- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oww oww öğlen kısır akşam fasulye 3/4Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir kase yoğurt içine çökelek kattım iki kaşık
İki yeşil soğan
Öğle
Bir kase kısır
Bir kase yoğurt
Akşam
3/4 kase kuru fasulye
1/2 kase yoğurt
Yeşil soğan
@MiuLego mortimsaydin78
ellerine saglik kuzum cok afiyet olsunHayatımda ikinci kez çok çok çok güzel kuru fasulye yaptım bu arada. Diğerleri hep fiyaskoydu :) azıcık tadına bakayım dedim bir kaşıklık baktım çok güzel olmuş ayyyy belkiide o bir tam kase olmuştur.
Gerçekten güzel yapmışlar abarcinlere ne dedin hepsini kilo aldirmalarinaThat sugar i izliyorum ve cok begendim guzel bir belgesel olmus hatunlar firsat bulursaniz mutlaka izleyin. Youtube da turkce altyazili var zaten
cok yasa emi senve yaz menünü bekliyor bu gozler bak
![]()
Perşembe perşembe kuru fasulye yemenin başka bi anlamı yok kafa olarak diyet modunda değilsin demek ki balım üzme bakayım kendini
oww oww öğlen kısır akşam fasulye 3/4şiştiğinin resmidir mortican
![]()
Ben yumurta da sevmiyom ki zorla yiyorum inşallah alısir da en sevdiğim yiyecek olur. Yumurtayı hele ek eksik yiyemiyom ona bi care bulcam. Dietisyen ve pisikolog randevusu alacagim beni cildirtan isimde kazadigimi doktor da düzeltmek için yiyecem son durum o gibi gorunuyorYa bi yumurta haşlama sabah sen giyenene kadar hazır olur peynir zeytin ye Miss gibi sabah ayran iç yoğurt ye diyettesin ne salata var menude ne yoğurt ekmek pasta gidiyor menüler yeni yılda hani toplanacaktin hani sozdu bu yıl iyi olacaktı sözünü tuttu lütfen artık
Sen 98 kilo oldun mu ay benim baslangicta 98 yani umut var ben de de
Peynirin konusuna dayanamadım ama bol soganli severimÖyle de böyle de ekmek yiyorsn sana şöyle bişi önersem yiyebilirmsn acaba
2 yumurtayı çırp
İçine yiyebileceğin kadar kaşar rendele çırp sonra yiyeceğin ekmekleri de doğra içine karıştır tereyağında aştı kısık üstü kapalı şekilde pişir.
Hem yumurta hem peynr hem tereyağı yemiş olursn.
Sen severmsn bilmem ama bn böyle karışık şeyleri severek yerim.
pek bi masum gördüm seni
Canim senin kan degerlerin demir degerin nasil pro cok tuketmiyorsun merak ettimBen yumurta da sevmiyom ki zorla yiyorum inşallah alısir da en sevdiğim yiyecek olur. Yumurtayı hele ek eksik yiyemiyom ona bi care bulcam. Dietisyen ve pisikolog randevusu alacagim beni cildirtan isimde kazadigimi doktor da düzeltmek için yiyecem son durum o gibi gorunuyor
öyleyim tabipek bi masum gördüm seni![]()
Prtadan kaybolma, ama sinucu pahaliya patliyorCanım diyeti ve sporu bırakmaya niyetim yok cok şükür ki hele bu kiloları girmusken listedeki arkadaşlarımın hakkına girmek ve kaptanimizi yıpratmak beni üzüyor
Metamada da cok güvenmiyorum
2 hafta önce 1400 verdim geçen hafta +100 geldim bu hafta ne kadar olur bilmiyorum eksideyim kilomdaku istikrarlı olmaması yoruyor
Ama cok şükür 2 ayda listede yarın tam bilmiyorum ama 5 6 kilo verdim
Bakalım izne çıkayım ama diyet spor burda muhabbet devam inşallah uygun bir zamanda 88 ile mezun oluyorum girer mezun olurum inşallah
Bu Hesap beynimi yaktiİnşallah yarın ne gorucez tam kestiremiyorum ama 100 kilo vermiş gibi olacam inşallah
Şimdi Begüm bak bilgisayar matematik bilen bı hanimisin
Şimdi hocam
Örneğin 100.3 diyoruz
Bilmiyorum atıyorum 98 diyoruz
Birinciyi söylerken ve üstündeki rakamları ki ben 147 bile dedim
Alttaki de yüz demiyoruz o zaman yüz kilo vermiş olmazmiyiz![]()
Ada eminmisin bir giren birde girmeyen pisman o listeyelisteye girecem yarınnnnnnnnnnnnnn![]()
Masum ördeğim ciciş cicişöyleyim tabi![]()
Güzelllll bu aksam siste dönen Tavuklardan aldım göğüs kismini salata ile yiyecem eşim geri kalanını böylece protein yeme aliskanligina yavaş yavaş baslayacagim sonra haşlanmış tavukla devam ederim bi tadina alisim.
Eminim canim , cunku listesiz tutamiyorum kendimi.... eee metami biliyorum herhafta herhafta 1 kilo veremem vermeyi cok isterim o ayru ama liste beni duzene sokar....Prtadan kaybolma, ama sinucu pahaliya patliyor
Bu Hesap beynimi yakti
Ada eminmisin bir giren birde girmeyen pisman o listeye![]()
Ben puan sayfasini bugün gördüm hesaplarim ama 1 2 defa kontrol et olur mu sonra alisirim pis hesap tutarim diyimEkledim sporlarınızı canlar siz hesaplayıp etiketlerseniz bana daha yardımcı olursunuz sevinirim yoğun bir dönemdeyim hesaplamak bile yoruyor![]()