- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
@Lee shin mee tebrik ederim canım hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay herkesi geçmişim bizimkilerde ay çok mutlu oldum ama benim ctesi de sorum var 3 mil lesli 30 dakika dans yani 135 +90 mi olacak nasıl hesaplarim dansıEki Görüntüle 2088689
Starlar bir bakın bakalım yarın kutsal gün bugünden sıkı tutalım işi değil mieksik gedik varsa ekleyelim düzeltelim bu hafta pek bulunamadım burada bir karışıklık yaşamış olabilirim
@matematik61 @Ahu060812 @Ytmz @Nefs
Sarayca
ada81 @Floweroflife @hepfit
cakil80
@begum75 @Bonus @masummYaKaMoZz-z sporlarınız bu hafta vardır bence fıstıklar beni eklemeyi unutmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum
![]()
Alisacagim siradaki hedefim protein yemekleri
süper menü
spor da süperrrrrrrrrr
senin için güzel menü fulya sporu da yapmışsın hem
az olmuş kuzum çok.. akşam bişeyler daha aradaı gözüm 1 kase çorba gibi
türkanım akşam öğününü yoğurtla geçiştirmeseydin keşke... menü aşırı dolu.. miden hiç dinlenememiş..
güzel menü gayet afiyet olsun
ne güzel menü ne güzel spor malim
ha ri kaaaaaaaaaaaaa bayıldım bu menüye ben
evet çakılım karbondan başka hiçbirşey yok.. zayıflamaktan öte.. bünyene çok zarar.. bu vücudun boooolca proteine ihtiyacı var günlük hayati önem taşıyan fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için..
nevom çarşamba günü hem ekmek hem bulgur (seni çok şişiriyordu) nerden çıktı?
renkli menüsüne gurban olduğum
çok güzel menü
canım nasıl da cacık istedi yahu
spor yazmıyor?
Afiyet olsun canim. Yarına hazır mısınGüzelllll bu aksam siste dönen Tavuklardan aldım göğüs kismini salata ile yiyecem eşim geri kalanını böylece protein yeme aliskanligina yavaş yavaş baslayacagim sonra haşlanmış tavukla devam ederim bi tadina alisim.
Canım çıtır kaptanımEki Görüntüle 2088689
Starlar bir bakın bakalım yarın kutsal gün bugünden sıkı tutalım işi değil mieksik gedik varsa ekleyelim düzeltelim bu hafta pek bulunamadım burada bir karışıklık yaşamış olabilirim
@matematik61 @Ahu060812 @Ytmz @Nefs
Sarayca
ada81 @Floweroflife @hepfit
cakil80
@begum75 @Bonus @masummYaKaMoZz-z sporlarınız bu hafta vardır bence fıstıklar beni eklemeyi unutmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum
![]()
Tabi ben adam değilimBaska zaman herkes burada olur kizim uyudu esim uyudu tvde bisey yok kitap okumak istemedim sizde yoksunuz ;(
Ben bayılırım proteineAlisacagim siradaki hedefim protein yemekleri
Yok kuzum simdi geldin saatlerdir bakiyorum kimsecikler yok yazan bisey yazip cikiyor... accuk gelin kv anlatak eltiyi anlatak iki lafin belini kiralimTabi ben adam değilim![]()
bende en bi sevdigimBen bayılırım proteine
Karatay teyze duysa beni.bagrina.basardibende en bi sevdigim
Kucuge hamileyken.canim.yagli et kavurma.cektiydi ama yagli.yagli.nasil.bir cansa
71 accik gectim bu hafta cok yedim ece , sanki listeye girecem diye kitliga girecek gibi yedim valla bu son bu son dedim yedim ;(( aylarca 69 da gezindim son 3 haftada 71 buldum;(Ada de hele kac kilo aldın
Yok.sabah sart degil fazla.gec olmamasi.sartiyla istedigin.zamanKızlar yarın tartiyi ne zaman verecez sabahmi
Son aldigin kilo.hizinda geri verirsin insaallah71 accik gectim bu hafta cok yedim ece , sanki listeye girecem diye kitliga girecek gibi yedim valla bu son bu son dedim yedim ;(( aylarca 69 da gezindim son 3 haftada 71 buldum;(
Tamam cnn ben şimdi annemlerdeyimde eve 11 gibi giderim ondan dedimYok.sabah sart degil fazla.gec olmamasi.sartiyla istedigin.zaman
Sabah evet ama mesala ben hep 10 da tartılırım yani sabahin erken saatinde degil canimKızlar yarın tartiyi ne zaman verecez sabahmi