Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2088689

Starlar bir bakın bakalım yarın kutsal gün bugünden sıkı tutalım işi değil mi :KK8:eksik gedik varsa ekleyelim düzeltelim bu hafta pek bulunamadım burada bir karışıklık yaşamış olabilirim :rolleyes::KK15:

@matematik61 @Ahu060812 @Ytmz @Nefs

Sarayca Sarayca ada81 ada81 @Floweroflife @hepfit cakil80 cakil80

@begum75 @Bonus @masumm YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z sporlarınız bu hafta vardır bence fıstıklar beni eklemeyi unutmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum:KK15:
Ay herkesi geçmişim bizimkilerde ay çok mutlu oldum ama benim ctesi de sorum var 3 mil lesli 30 dakika dans yani 135 +90 mi olacak nasıl hesaplarim dansı

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

:KK60::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:süper menü
spor da süperrrrrrrrrr

senin için güzel menü fulya sporu da yapmışsın hem :süslü:

az olmuş kuzum çok.. akşam bişeyler daha aradaı gözüm 1 kase çorba gibi

türkanım akşam öğününü yoğurtla geçiştirmeseydin keşke... menü aşırı dolu.. miden hiç dinlenememiş..

güzel menü gayet afiyet olsun

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ne güzel menü ne güzel spor malim

ha ri kaaaaaaaaaaaaa bayıldım bu menüye ben:KK9:

evet çakılım karbondan başka hiçbirşey yok.. zayıflamaktan öte.. bünyene çok zarar.. bu vücudun boooolca proteine ihtiyacı var günlük hayati önem taşıyan fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için..

nevom çarşamba günü hem ekmek hem bulgur (seni çok şişiriyordu) nerden çıktı?:KK34:

renkli menüsüne gurban olduğum

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:çok güzel menü
canım nasıl da cacık istedi yahu:kk77:

spor yazmıyor?
Alisacagim siradaki hedefim protein yemekleri

Eki Görüntüle 2088689

Starlar bir bakın bakalım yarın kutsal gün bugünden sıkı tutalım işi değil mi :KK8:eksik gedik varsa ekleyelim düzeltelim bu hafta pek bulunamadım burada bir karışıklık yaşamış olabilirim :rolleyes::KK15:

@matematik61 @Ahu060812 @Ytmz @Nefs

Sarayca Sarayca ada81 ada81 @Floweroflife @hepfit cakil80 cakil80

@begum75 @Bonus @masumm YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z sporlarınız bu hafta vardır bence fıstıklar beni eklemeyi unutmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum:KK15:
Canım çıtır kaptanım :KK200:
Yarın kafamı toparlayın yazayım olur mu :KK45::KK45:

Back
X