- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
al adayı vur kelebeğe canımmmmkız kelebek de mi fenaaaaaaaaaa
kalbime inmesin
o her hafta %1 getirir dedimdi ben
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al adayı vur kelebeğe canımmmmkız kelebek de mi fenaaaaaaaaaa
kalbime inmesin
o her hafta %1 getirir dedimdi ben
![]()
evet sende gelirsen ekip tamam bermuda şeytan üçgeni hahahaha
ay ausum ya dur benide listeye alsında öyle gerçekleri açıkla
kalkpten gitmeisn kız olan bana olacak açıkta kalacam
ahahahaha
tebrikler , müthiş bir rakam![]()
tebriklerrr canım![]()
Sagolun kizlar
Tebrikler :)Tesekkur ederim kizlarrr
Huhu tamamdır birlikte başlıyoruz anlastik mi kaç saat yapalım.1 1.5 yeter miev halkı gitti bende 1 de spora başlıyacam)
Kahve iç spor yapmadan onceev halkı gitti bende 1 de spora başlıyacam)
1 saat tempolu yürüyüecem sonra 250 ip atlayacam halim kalırsa birde 2 mil lesli patlatayım diyorum durama göreHuhu tamamdır birlikte başlıyoruz anlastik mi kaç saat yapalım.1 1.5 yeter mi
Ortalama 1 buçuk saat anlastik tamamdir1 saat tempolu yürüyüecem sonra 250 ip atlayacam halim kalırsa birde 2 mil lesli patlatayım diyorum durama göre![]()
yok canım çarpıntı yapmasın korkuyorum kalbim kafein alınca hızlı atıyor yeşil çayda içince de öyle oluyor .... bide kanımı demirimi hazır yükseltiyorum kahve ve çayla eritmeyeyim ...Kahve iç spor yapmadan once
De hadi gitti mi yüzsüz yüz gelmeyecek bir daha demiEvettt canlarım geldim cok şükür annemle pazarı yaptık yeni tartilabildim
Dip not gibi bı açıklama yapmak istedim
Geçen hafta neler yaptım
Bir gün sağlıksız beslendiklerim
Sonraki günler burda paylaşılan bir listeyi yaptım diğer günler jacamaksiz
Aktif spor yaptım bildirdim
Bu hafta
Cuma günü sağlıksız beslendim menü vermedim yaklaşık 50 kiloyu kendimce uydurdugum klüpte cok kiloveren birinde de etkilenerek ogun
Dikkat etmedim bu huyumu kaptanim Lada paylaştığın için sağolsun onun uyarılarına cumalarimida menü vermeye yavaş yavaş başladım bu huyumu haa böyle kilo verilirmis diye örnek olmasın diye yazmadım
Yine aktif spor yaptım
Handecim Allah razı olsun verdiği listeyi uyguladim
2 haftada hemen hemen aynı şeyleri yaptığım halde bu hafta eksi geçen hafta +100 geldim
Bildiricem kilo benim 2 haftalık emeğinde
Sevgiler canlarim![]()
kelebekolacam canımmmmm hadi bizden beklenilenden fazla kilo verip herkesi şaşırtalımmmm
birazdan spor yapacam ip atlayacam![]()