Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Screenshot_20180112-074021.webp
neyse gunaydin:işsiz::KK15:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Maşallah her zamanki gibi muhabbet akmış gitmiş :KK48: hele macum tarif kısmına bittim :D sabah sabah beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsün :D

İnşallah çok güzel sonuçlar alır herkes gerçi sizde bu enerji varken kesin yine birinciliği sağlama almışsınızdır ;)

Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Maşallah her zamanki gibi muhabbet akmış gitmiş :KK48: hele macum tarif kısmına bittim :KK70: sabah sabah beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsün :KK70:

İnşallah çok güzel sonuçlar alır herkes gerçi sizde bu enerji varken kesin yine birinciliği sağlama almışsınızdır :KK66:
Hayirli cumalar canimmm.. aminnn :dua:

Maşallah her zamanki gibi muhabbet akmış gitmiş :KK48: hele macum tarif kısmına bittim :KK70: sabah sabah beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsün :KK70:

İnşallah çok güzel sonuçlar alır herkes gerçi sizde bu enerji varken kesin yine birinciliği sağlama almışsınızdır :KK66:

Ve aleykümmm selammm banu :KK68:

Hayırlı Cumalar bizden de

:KK47: günaydın kızlar herkez uyuyor galiba:olamaz::KK47::KK53:

Kizim 3 te uyudu simdi karnini doyurmya uyandı sipa bende 3 te uyudum mecbur:bicak:

Gunaydınnnnnnnnnn
:KK54::KK54:

Gunaydinnnn herkeseeee :KK73::KK73:

Hayırlı cumalar herkese günaydın karnım ağrıyor ve sis

Meleğimmm ve konyalı kesin yeniden uyumuştur :)

Günaydınnnnnnn ahali :KK200:

Hadi gittim ben

Gelirim az sonra :halay:

rahatlat yahu kendini ...bu saatte uyumazsan ödem tutarsın .... git karnını ovalaya ovalaya uyu ...sabaha yut kayısılarını , ılık suyunu ... bekle
zor uyudum Ausum. 6 Saat 45 dk. yeter sanırım :işsiz: kayısı yiyeyim de ilik su iceyim dedigin gibi. 10 30 da disari cikicam çünkü :rapci:

Yasasin bugun cuma cok mutluyum 2 gun tatillll veeee ben bu hafta sonu cankm ne isterse onu yapcam cunku kendime odul verdim cunku 44 beden pantalona girdim. 29 una kadar insallah 42 bedene de girerim 1 yildir giyemiyordum. Gozum dolapta duran 5 yildir giyemedigim 40 beden sik pantolona diktim az kaldi giyecegim seni dedim giyecegim

Back
X