Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli cumalar canimmm.. aminnnSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn
Maşallah her zamanki gibi muhabbet akmış gitmişhele macum tarif kısmına bittim
sabah sabah beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsün
İnşallah çok güzel sonuçlar alır herkes gerçi sizde bu enerji varken kesin yine birinciliği sağlama almışsınızdır![]()
Ada senden.pozitif bir enerji akışi aliyorumGunaydinnnn herkeseeee![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn
Maşallah her zamanki gibi muhabbet akmış gitmişhele macum tarif kısmına bittim
sabah sabah beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsün
İnşallah çok güzel sonuçlar alır herkes gerçi sizde bu enerji varken kesin yine birinciliği sağlama almışsınızdır![]()
Ada senden.pozitif bir enerji akışi aliyorum
Tarti guzel
günaydın kızlar herkez uyuyor galiba
![]()
Kizim 3 te uyudu simdi karnini doyurmya uyandı sipa bende 3 te uyudum mecbur![]()
Gunaydınnnnnnnnnn
![]()
Gunaydinnnn herkeseeee![]()
Hayırlı cumalar herkese günaydın karnım ağrıyor ve sis
zor uyudum Ausum. 6 Saat 45 dk. yeter sanırımrahatlat yahu kendini ...bu saatte uyumazsan ödem tutarsın .... git karnını ovalaya ovalaya uyu ...sabaha yut kayısılarını , ılık suyunu ... bekle
az yemeye basladigimdan beri boyle canım benim duzen, duzelir umarim zamanla durumlarimizAyy benmde ya diyete basladm baslayali cok yavasladi sanirm ymurtadan
Annem.yumurta kabiz yapar demisti
Ahh keşke 51 rakamını görmek istiyorum ama hayallerimde kalıyor her haftaBiz minnaklar gr veririz demiii canom
Ama 1000 gr versekk keşke demii![]()