Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:deli::deli::deli::deli::deli::deli:

kız iyi kız ....52-55 arası serbest sana :KK15: amaaaa bi tık fazla çıkarsan menü yazmaya başlarsın :sopa:
Aynen ablacim 52 iken yüzüm çökmüştü adeta suan daha iyiyim.55 e kadar yolu var ama abi ben oralara kadar cikmam maksimum 54 falan olur.tamam ablam :KK15:

Konyalim şimdi balım deneme süren doldu senin
Şimdi şöyle ki liste var biliyorsun diğer takımlarla yarisiliyor her hafta bildirim yapacaginin sözünü alayim eksi ile geleceksin emziriyorum çok yemem lazım yok canım cisss çekti yedim tartiyi evde unuttum tartilmadim isim vardı gelemedim bunları hiç bir kabul değil eger sen diyorsan söz her hafta bildirim yaparım diyetime sadık kalırimsizi uzmem liste için elimden geleni yaparım engelim yok diyorsan alalım seni listeye
Liste çok önemli bu tk yüz akı emek var orada çok fazla aynı emeği söz gösterim diyor musun
Sözüm söz olsun kuzum kilo vermeden gitmiyorum bi yere hem listede olmak sadece kendim için değil tüm takım adına bi mesuliyet dediğin gibi emek var hemde çok
Diyete başladığım günden beri ciz cos hic bişey yemedim . Takımda olmam demek daha çok spor da demek bunların bilincindeyim isterseniz 1 hafta takımda oluyum baktınız olmuyor o zmn eyvallah ama kendime ve irademe guveniyorum

Sözüm söz olsun kuzum kilo vermeden gitmiyorum bi yere hem listede olmak sadece kendim için değil tüm takım adına bi mesuliyet dediğin gibi emek var hemde çok
Diyete başladığım günden beri ciz cos hic bişey yemedim . Takımda olmam demek daha çok spor da demek bunların bilincindeyim isterseniz 1 hafta takımda oluyum baktınız olmuyor o zmn eyvallah ama kendime ve irademe guveniyorum
Tamam canım 2 ay izin hakkın yok balım hayırlı olsun hepimize:KK200::KK200::KK200::KK200:

öyle yapıyoooo evet :sus::sus:

bi bu hafta az aldım 400 gr cık .... ondan önceleri oo ollalalaalal :oha: laaaaaaar :rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: 69.5 oldum canım o_O
Amaan Aus biliyorum takılmıyon zaten. En güzel sebeple alıyorsun kiloları. Kilo verilir yav. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sonra burada çivili mivili çeşitli metotlar deneriz üzerinde gerekirse:KK53:

canım ben devreye gireyim hemen ...

baktınız olmuyor ...

baktım olmuyor yok ...

listeler falan paylaşım alanına bakarsan büyük işler , sadece bu takımla bitmiyor , editör arkadaşlar da o giriş çıkışları kayıt altına alıyor ....

sen emin ol kendinden , miu sana güvenmiş metanı ölçmüş ki teklif ediyor zaten :KK200::KK19: sana düşen , yapamıyorum olmuyor dememek , katılım ve sağlıklı menüler ve spor ...

canım ben devreye gireyim hemen ...

baktınız olmuyor ...

baktım olmuyor yok ...

listeler falan paylaşım alanına bakarsan büyük işler , sadece bu takımla bitmiyor , editör arkadaşlar da o giriş çıkışları kayıt altına alıyor ....

sen emin ol kendinden , miu sana güvenmiş metanı ölçmüş ki teklif ediyor zaten :KK200::KK19: sana düşen , yapamıyorum olmuyor dememek , katılım ve sağlıklı menüler ve spor ...
Anladim cnm ben bana duseni yapacagim

Amaan Aus biliyorum takılmıyon zaten. En güzel sebeple alıyorsun kiloları. Kilo verilir yav. Sağlıkla kucağına al inşallah. Sonra burada çivili mivili çeşitli metotlar deneriz üzerinde gerekirse:KK53:

ona ne şüpheeeeeeee , korkar mıyım len sizdeeeeen ??? yerim sizi çiğğ çiğğğğğğğ ....aus ne olur listeye gir dersiniz peşimden :KK70:

Back
X