Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bende vayt gibi son menün hariç diğerlerini beğendim ve detoks gibi göremedim, kız biz kilo verdiğimiz dönemlerde hep böyle besleniyoruz, yani ben senin uyguladığını uygulasam yine veremem çoğunlukla pro beslendiğim için gidiyor kilo, demek ki bizim meta hızlı çalışmıyor aslında biz çok çok
Ben detoks yapıyorum demedim ki kendimce bir şeyler deniyorum dedim. Nerden çıktı bu detoks. Bir iersfmd patates detoksu yaptım , birde yaf yakıcı çorba. Böyle beslenip de verilemiyor sorun var demektir zaten. Bana doyurucu gelmedi demek ki ben çok yiyorum ondan veremiyorum

La bu arada o bayrağı ben bilmiyordummm heeee kelebekolacam kelebekolacam :KK53:

iyi ki sallayıp durmadım :KK70::KK70::KK70: @Nevreste sende :KK31: bunu sallamayacam diye renkli bayrakları almadın eline iyi ki :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

her haltı bilirim bunu kaçırmışım, kıııııııııııız miu @MiuLego bile bile ne sallayp duruyon ???? :rolleyes:
ya o bayrak o anlamda değil ya bizim renklliğimizi anlatıyor

Sözüm söz olsun kuzum kilo vermeden gitmiyorum bi yere hem listede olmak sadece kendim için değil tüm takım adına bi mesuliyet dediğin gibi emek var hemde çok
Diyete başladığım günden beri ciz cos hic bişey yemedim . Takımda olmam demek daha çok spor da demek bunların bilincindeyim isterseniz 1 hafta takımda oluyum baktınız olmuyor o zmn eyvallah ama kendime ve irademe guveniyorum
hayırlı olsun konyakkkkkkkkkkkkkkkk:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Gunaydiiin ilk cumam:KK73:

Gecen hafta = 85.2
Bu hafta = 82.7
Fark = 2500
Yüzde = 2.94

Dogru hesapladmmi yuzdeyi bilmiyorum

@MiuLego @Esra_4378 @cakil80 Eki Görüntüle 2092896
Vaavv maşallah canım çok iyi gitmiş
geçen hafta 58,4
bu hafta tartılmadım:KK43:
kaptanım beni takımdan atarsan alınmam motive olamıyorum spor yapamıyorum gerçekten üzgünüm :KK43: @MiuLego
Begüm ne yapsak ki motive olman için

he vallaaaa yendik çatur çuturrrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

terbikler eflalll iyi gimtişşş canım

saol canımmmmmm :KK15::KK15:
Sağol canım

Back
X