Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hemeeeeen bi kısıtlama , bi küçük minimalize hedef ..hemen hemen hiç kaçırmaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

süpersiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

her şey harika .... her şey birlik beraberlik içinde .... Gerçek !!

Ya severim hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Nare83 Nare83 mum da geri gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :KK19::KK19::KK19::KK19:

konyalım da ne güzel yakışmış :KK19:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK36::KK36::KK36:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmmm :D
Kapıdan kovsanız bacadan girecek moddayım :D enerjiniz çok iyi geldi ;) şükür bizim kızlarda ufak ufak gaza geliyor gibi ama tabi sizin gibi çok zor oluruz :KK70:
Yine birinci belli ikinci kim der gibi bir bildirim var sizden maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende diyetisyen kontrolüne gittim bugün :21:
Çok mutlu oldum ;)
Malum diyetisyende tok karnına çıkıyoruz tartıya ve evdekine göre 1 kg fazla çıkıyor genelde ;) o yüzden pek rakama orada takılmıyorum ;)
Geçen hafta oradaki tartıda 88.4düm ;)
Bu hafta 86.9 çıktım :21::21::21::21:
Sabah evdekinde de aç karnına 85.9 çıkmıştım zaten :21::21::21::21:

İnanılmaz mutlu oldum hem 1.5 kg kilodan hemde 600 gram yağdan gitmiş ve tabiki diyetisyen sonuçtan çok memnun kaldı ;) şu direncini kırdık şükür dedi ;) arada bir beni listeyle silkelemesi lazım ( önceki liste baya sertti daha doğrusu başkasına göre sertti ama ben çok zevkle yaptım ;) o açlığı az hissetmeyince gitmiyor bende demekki :D )
Bu haftanın listesini de beğendim tabiki ve harfiyen uyacağım ;)

Oradan haftalık enerjimi aldım ;) eee sizlerede her gün bir çööö desem kim tutar beni :KK70:
Ay inşallah doğum günüme kadar 7li rakamlarıda göreceğim inşalllahhhhhhhhhhhh ( 28 şubat doğum günüm :KK48: )

Menu bildirim. . Yapiyim bi çay kaldi icilecek inşallah spor da olur..
Sabh 12.20
2 haşlama yumurta
Bol yeşillik salatalık domates
2 kk peynir beyz. Biraz telli kasar biraz lor
4 zeytin 1 çay kaşığı bal . Yarimdan az ayva
Aksm
2018-01-12 17.45.28.webp
yoğurt salata. . Ekmek erişte yemedim.
Borege 1 bardak un diodu tarifte ben 2 kaşık koydum keşke koymasaydim :(

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmmm :KK70:
Kapıdan kovsanız bacadan girecek moddayım :KK70: enerjiniz çok iyi geldi :KK66: şükür bizim kızlarda ufak ufak gaza geliyor gibi ama tabi sizin gibi çok zor oluruz :KK70:
Yine birinci belli ikinci kim der gibi bir bildirim var sizden maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende diyetisyen kontrolüne gittim bugün :21:
Çok mutlu oldum :KK66:
Malum diyetisyende tok karnına çıkıyoruz tartıya ve evdekine göre 1 kg fazla çıkıyor genelde :KK66: o yüzden pek rakama orada takılmıyorum :KK66:
Geçen hafta oradaki tartıda 88.4düm :KK66:
Bu hafta 86.9 çıktım :21::21::21::21:
Sabah evdekinde de aç karnına 85.9 çıkmıştım zaten :21::21::21::21:

İnanılmaz mutlu oldum hem 1.5 kg kilodan hemde 600 gram yağdan gitmiş ve tabiki diyetisyen sonuçtan çok memnun kaldı :KK66: şu direncini kırdık şükür dedi :KK66: arada bir beni listeyle silkelemesi lazım ( önceki liste baya sertti daha doğrusu başkasına göre sertti ama ben çok zevkle yaptım :KK66: o açlığı az hissetmeyince gitmiyor bende demekki :KK70: )
Bu haftanın listesini de beğendim tabiki ve harfiyen uyacağım :KK66:

Oradan haftalık enerjimi aldım :KK66: eee sizlerede her gün bir çööö desem kim tutar beni :KK70:
Ay inşallah doğum günüme kadar 7li rakamlarıda göreceğim inşalllahhhhhhhhhhhh ( 28 şubat doğum günüm :KK48: )
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

oooooooo süper haberler banu :halay:

en güzeli yağdan gidişler ....

hadi terk eyle şu 80 leri artık :halay::halay::halay::halay: 79.9 görünce gerisi çorap söküğü beee :rapci::rapci:

ooooooooooooo balık burcu musun sen ? Bonus Bonus :KK53:

ya sizin takım yüzdenizi de gördüm , az daha kıpraşma lazım size :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Menu bildirim. . Yapiyim bi çay kaldi icilecek inşallah spor da olur..
Sabh 12.20
2 haşlama yumurta
Bol yeşillik salatalık domates
2 kk peynir beyz. Biraz telli kasar biraz lor
4 zeytin 1 çay kaşığı bal . Yarimdan az ayva
AksmEki Görüntüle 2093256 yoğurt salata. . Ekmek erişte yemedim.
Borege 1 bardak un diodu tarifte ben 2 kaşık koydum keşke koymasaydim :(
aferim sana verom :60:

Ausencia Ausencia Bu arada bugün moni moni Ayşeyle kullaklarını çınlattık :KK48: Oda benimle aynı diyetisyene gidiyor ya beklerken muhabbet ettik bol bol sonra bana dikkatini çeken bir şey söyledi :KK48:
Sen ilk hamile kaldığını paylaştığında ben paylaşım alanında tahmin yürütürken bence Prenses olacak gibi bir şey yazmışım :D oda bugün onu hatırlayıp emin olmuş geçmişe bakarak :D :D :D
Kız abdala malum olmuş işte dedim nasıl gülüyor :D söyle bakayım benim gelin ne zaman doğracak ikinciyi diye soruyor bide :D

Ahanda buraya yazayım da ileride doğru çıkarsa buda çıktı bak yazılı derim :D
Moniye valla bilmiyorum ama sanki 2 - 3 sene içinde senin bir torunun daha olmayacak hani bekleme dedim :D

ay sen verones diyince aklıma mercedes geldi .... eski brezilya dizileri ...ordan manuella geldi sarı uzun saçlı hani ..izlemişsindir sen kesin :deli:
Onun yaşı kurtarmaz ,ben varım izleyen ,aynı uzun saçlı bacısı vardı,aslında O da kendisiydi de,filmde bacısıydı,eniştesiyle evlenmişti:confused:

Ay ne izlerdik :deli:
Hani tek kanal olunca :KK45:
Yalan Rüzgarı nı da izler miydin?:KK45:

İyi akşamlar canlar :KK68:
İyi akşamlar ,kilon kaç?:KK45:

Ay ne izlerdik :deli:
Hani tek kanal olunca :KK45:

Zaten ben dé ordan yani diziler den . Esinlenmstim . Doğru cagrisim Ausencia Ausencia . Fernando peles. Maria mercedes:KK70::KK70:

Ausencia Ausencia izlememmi yamuk gozlu emilyo vardi anasi bernarda :KK70:

oynakbasi34 oynakbasi34 balik burcu hatunusun demek :KK68: nasilda iyi biliyorum sence neden :KK53:

ayyy herkesler izliyormuşşşşşş ..... bi gün eskilerden nostalji konuşak ... ama bi gün cuma partisi olmadığı bi gün :halay::halay:

Back
X