Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina malipina ezmek hemiiiii hemde benim kütlemin oldugu bir guruba karşı :KK45:

Pehhh fukara seni saf şey kreyzi görl :KK45::KK53:

Tank top füze ne ararsan var marabalarda :KK59:
Sayica cok olabilirsiniz ama kuru kalabalik cogunuz 50 kilo insanlar :63:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

mali var mali :KK53::KK53::KK53:

yeni gelenlerden 80 ler var ... dur sen hele 2 aya ben varım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ya var ya malipina malipina yı sizin orda görünce miu ya dedim miu orda bi kız var şahane :KK71: alalım onu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: şimdi her mesajını okuduğumda malinin iyi ki diyorum çağırmışız ....
Beni ağınıza düşürdünüz ayranıma ilaç attınız:KK53:
Demek beni sen keşfettin artiz oldum ben yani hehehehe:KK45:

Menu bildirim. . Yapiyim bi çay kaldi icilecek inşallah spor da olur..
Sabh 12.20
2 haşlama yumurta
Bol yeşillik salatalık domates
2 kk peynir beyz. Biraz telli kasar biraz lor
4 zeytin 1 çay kaşığı bal . Yarimdan az ayva
AksmEki Görüntüle 2093256 yoğurt salata. . Ekmek erişte yemedim.
Borege 1 bardak un diodu tarifte ben 2 kaşık koydum keşke koymasaydim :KK43:
Veroooo oldu la senden cissiz menü gormek nasip oldu valla oldu dur bi daha bakayım valla ciss yok abovvvvvv yaşasın şahane menü beeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X